- Reaction score
- 100.388
Εγώ πάλι έχω μπερδευτεί. Έχεις κλείσει την αγορά tuner από σελίδα που δείχνει ηχεία; 
μη μας αποπροσανατολίζεις κύριε...Εγώ πάλι έχω μπερδευτεί. Έχεις κλείσει την αγορά tuner από σελίδα που δείχνει ηχεία;![]()
Ελα ρε εξυπνοπουλι.χαχχααχαχ
Για παμε λιγο σοβαρα.
Εκλεισα με ενα γερμανο για αγορα ενα tuner.
Mου ειπε να βαλω χρηματα μεσο paypal.Τι κανω του ζηταω το paypal account του τα μεταφερω και τελος;
Αν τυχει και δεν στειλει απευθυνομαι στην paypal?
από ποια σελίδα τον βρήκες?
ναι βρε ξέρω...
Ρε παιδια ηρεμα απλα το σιτε εδειξα οχι την αγγελια.Η αγγελια ειναι απο τα ηχεια που τον ρωτησα το ιδιο πραγμα για φωτο χωρις σιτες και ακομα περιμενω....ναι βρε ξέρω...
λογική η απορία για φρέσκο αναγνώστη
δεν έχεις μπει στο κλίμα της συζήτησης ακόμα μου φαίνεται![]()
τι περισσότερο ήθελες καλέ?Απλα το σιτε εδειξα.Λογαριασμο εκανα αλλα δεν ειναι τιποτα σπουδαιο ονομα μαιλ τηλεφωνο user pass.
Ναι ρε συ αλλα δεν εχει buy μεσα στο σαιτ.Του ζηταω paypal account και του τα στελνω;τι περισσότερο ήθελες καλέ?
πιστοποιητικό γέννησης,βεβαίωση ασφάλισης ,Ε9, κλπ κλπ?
μια χαρά είναι το σάιτ...χτύπα το-τα![]()
κάτσε να τσεκάρωΝαι ρε συ αλλα δεν εχει buy μεσα στο σαιτ.Του ζηταω paypal account και του τα στελνω;
Καταλαβα ευχαριστω ασε θα δω τι θα κανω2 μήνες είναι στο σάιτ των αγγελιών
και έχει και άλλες ότι να ναι παλιατζούρες
ούτε έχει τρόπο για να συνδέσεις την πληρωμή μέσω paypal το σάιτ(αν πας να βάλεις αγγελία)
σαν την χρυσή ευκαιρία είναι...ρίσκο
Ναι εδω εχω γραφτει και μου τα πεταει σε αλλα σιτε.έχει μερικά εδώ στήλε μερικά μέιλ : https://www.hifishark.com/search?q=technics+SB-CS95
Λοιπον εχω βρει τον ενυσχητη και εχω κλεισει να παω να τον παρω αυριο 200 ευρω (εφοσων ειναι καλος)εχω ραντεβου.Μπορείς να μας κάνεις έναν απολογισμό ως τώρα;
-τι αγόρασες και έχεις σπίτι σου
-τι αγόρασες και το περιμένεις
-τι ψάχνεις ακριβώς
-τι ψάχνεις γενικά (αν δεν έχεις καταλήξει σε συγκεκριμένο μοντέλο συσκευής)
Είναι κάποιοι που ψάχνουν για εσένα, καλό είναι να ξέρουν τι θες.
technics vx800 2x 110w 8ohm 2x1604ohmΠοιον ενισχυτή; βαριέμαι να ψάξω.![]()
770 a 90eyro equalizer 150Cd 770A ή 770D;
Σε τι τιμή το βρήκες αυτό και σε τι τιμή τον ισοσταθμιστή;
Οχι σου ειπα θα το παραγγριλω αυριοΤο tuner το αγόρασες;