- Reaction score
- 181
Okay κατάλαβα Άρα συναλλαγές μόνο μέσω PayPal και έχουμε το κεφάλι μας ήσυχοΑλλωστε κανείς δεν θέλει να μπλέξειι.
Θέλω να πώ το να πουλήσω εγώ πχ έναν ενισχυτή σε κάποιον στην γαλλία, να πληρωθώ μέσω του Paypal, και να μη το στείλω ποτέ, δεν είναι τόσο απλό.
Το Paypal επειδή πουλάω αρκετά προϊόντα στο εξωτερικό, δεν σου δίνει τα χρήματα αμέσως.
Δηλαδή πχ σήμερα μου βάζεις εσύ τα χρήματα κάνοντας την αγορά.
Τα χρήματα παραμένουν στο Paypal για 20 ημερολογιακές ημέρες απο την κατάθεση, κ μετά περνάνε στον λογαριασμό μου, αφαιρώντας φυσικά την προμήθεια του Paypal.
Στην αρχή έτσι είναι, εκτός εάν έχεις e-shop στο ebay κλπ και έχεις επαγγελματικό λογαριασμό στο Paypal με πολλές επιτυχημένες πωλήσεις κλπ.
Αλλιώς εάν δεν έχεις e-shop για αρκετές πωλήσεις τα χρήματα καθυστερούν να μπουν στον λογαριασμό του πωλητή.
Οπότε καταλαβαίνεις ότι μέσα σε αυτές τις 20 ημέρες τα πράγματα ξεκαθαρίζουν.
Εάν δείς εσύ ότι μετά από 15 ημέρες δεν έχεις λάβει τίποτα ούτε tracking number κλπ ενημερώνεις σχετικά το Paypal , κ αυτό με την σειρά του πράττει τα δέοντα.
Οπότε ουσιαστικά το Paypal σου επιστρέφει τα χρήματα σου πίσω,δεν χρειάζεται να σε αποζημειώσει το ίδιο..