technics SB-CS95

Reaction score
181
Το είδα..
Κατάλαβα από την πίσω πλευρά του σχεδίου ότι κατεβαίνουν οι πρίζες..
Με την γυψοσανίδα κ αν "πιάνουν" τα χέρια σου μπορείς να πετύχεις θαύματα..

Απλά πρόσεξε από την στιγμή που θα κλείσει εντελώς πίσω τον σωστό εξαερισμό τους..
Φαντάζομαι το τελικό αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει, και οπτικά, αλλά και ακουστικά!!!:geek:
Αντε να δουμε.Κρυφοκοιταω και το technics sl-p10.:redface::roflmao::O_o:

Reaction score
14.360
Αντε να δουμε.Κρυφοκοιταω και το technics sl-p10.:redface::roflmao::O_o:
Οχι John μακρυά..
Αρκετά παλιό.
Από τα πρώτα Cd Players 1985 οπότε μείνε μακρυά..
Ο ήχος των μετέπειτα 1988-1992 δεν είχε καμία σχέση με των πρώτων μοντέλων..
Ασε που το πορτάκι κάθετης φόρτωσης είχε θέματα στα περισσότερα reviews αν δείς..
Θεωρώ το 770 με 100€ είναι μακράν το ποιοτικότερο CD Player που μπορείς ακούσεις με αυτά τα χρήματα..;)

Reaction score
181
Οχι John μακρυά..
Αρκετά παλιό.
Από τα πρώτα Cd Players 1985 οπότε μείνε μακρυά..
Ο ήχος των μετέπειτα 1988-1992 δεν είχε καμία σχέση με των πρώτων μοντέλων..
Ασε που το πορτάκι κάθετης φόρτωσης είχε θέματα στα περισσότερα reviews αν δείς..
Θεωρώ το 770 με 100€ είναι μακράν το ποιοτικότερο CD Player που μπορείς ακούσεις με αυτά τα χρήματα..;)
Μου αρεσε ρε γαμωτο και το p999 και το p777

Reaction score
14.360
Μου αρεσε ρε γαμωτο και το p999 και το p777
Οντως..
Είναι φοβερά και έχουν ωραίο design..
To SLP999 ανήκει στην κατηγορία High-End γιαυτό και παίζει χαλαρά στα 400€
Το 777 σε τί χρήματα το βρίσκεις?

Reaction score
181
Οντως..
Είναι φοβερά και έχουν ωραίο design..
To SLP999 ανήκει στην κατηγορία High-End γιαυτό και παίζει χαλαρά στα 400€
Το 777 σε τί χρήματα το βρίσκεις?
Το χει εδω ενας γερμανος 145 και οι αλλοι πρεπει να τα υπολογισω
Screenshot_20180826-143852_Samsung Internet.jpg

Reaction score
14.360
Του γερμανού είναι πλήρες (τηλεχειριστήριο κλπ)?
Είναι σε καλή λειτουργική κατάσταση?
Γιατί για 45€ διαφορά παίρνεις πιό Audiophile μηχάνημα.
Αλλά είναι και τα μεταφορικά.
Από την άλλη το 770 αν θυμάμαι καλά είναι από εδώ, οπότε θα μπορείς να τσεκάρεις την κατάσταση του CD,
να δείς πόσο γρήγορα διαβάζει το δισκάκι, αν κολλάει κλπ..
Δίλημμα!!!:errwhat:
Πάντως το 999 φεύγει αρκετά...:o

Reaction score
181
Του γερμανού είναι πλήρες (τηλεχειριστήριο κλπ)?
Είναι σε καλή λειτουργική κατάσταση?
Γιατί για 45€ διαφορά παίρνεις πιό Audiophile μηχάνημα.
Αλλά είναι και τα μεταφορικά.
Από την άλλη το 770 αν θυμάμαι καλά είναι από εδώ, οπότε θα μπορείς να τσεκάρεις την κατάσταση του CD,
να δείς πόσο γρήγορα διαβάζει το δισκάκι, αν κολλάει κλπ..
Δίλημμα!!!:errwhat:
Πάντως το 999 φεύγει αρκετά...:o
Το ξερω κατσε να δουμε θα περιμενω λιγο να βρουμε αυτα που θελω.:hi:

Reaction score
1
Το λοιπόν,
-απέφυγε τα πολλά διακοπτάκια,
-cd, πάντα είναι θέμα συστήματος τι ταιριάζει καλύτερα, για την περίπτωση σου σου προτείνω το 770A μόνο, ηχητικά τα mash έχουν πιο μαλακό ήχο και το συγκεκριμένο φορά ένα αξιόπιστο transport της Philips, https://www.soundservice.gr/e-shop/en/product.php?products_id=1067,
-rack, σου προτείνω αυτή τη διάταξη από πάνω προς τα κάτω: πικάπ-ραδιόφωνο-κασετόφωνο-eqializer-cd-ενισχυτής,
-θα χρειαστείς και κάποια άλλα καλούδια, το πολύ 100 ευρώ αλλά με αυτά θα ανεβάσεις την απόδοση του συστήματος, θα τα πούμε γι αυτά όταν έχεις όλες τις συσκευές.
:gamer:

Reaction score
181
Το λοιπόν,
-απέφυγε τα πολλά διακοπτάκια,
-cd, πάντα είναι θέμα συστήματος τι ταιριάζει καλύτερα, για την περίπτωση σου σου προτείνω το 770A μόνο, ηχητικά τα mash έχουν πιο μαλακό ήχο και το συγκεκριμένο φορά ένα αξιόπιστο transport της Philips, https://www.soundservice.gr/e-shop/en/product.php?products_id=1067,
-rack, σου προτείνω αυτή τη διάταξη από πάνω προς τα κάτω: πικάπ-ραδιόφωνο-κασετόφωνο-eqializer-cd-ενισχυτής,
-θα χρειαστείς και κάποια άλλα καλούδια, το πολύ 100 ευρώ αλλά με αυτά θα ανεβάσεις την απόδοση του συστήματος, θα τα πούμε γι αυτά όταν έχεις όλες τις συσκευές.
:gamer:
Υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος για την σειρα στο rack?
Αν μπορεις πες μου τι σκεφτεσαι.
Οσο για το cd 770 ναι ειναι κομπλε απλα 555 που κοιταω τωρα ειναι λιγο πιο φθηνο απο το 999 και του μοιαζει παρα πολυ.:acute:

Reaction score
1
No no, 770A μόνο όπως έχει ήδη γραφτεί στη wish list,
δεν είναι τι σκέφτομαι για το rack απλά κάποιες συσκευές καλό είναι να μην "γειτονεύουν". ;)

Reaction score
181
No no, 770A μόνο όπως έχει ήδη γραφτεί στη wish list,
δεν είναι τι σκέφτομαι για το rack απλά κάποιες συσκευές καλό είναι να μην "γειτονεύουν". ;)
Καλως οκ.Οταν ερθει η ωρα να τα τοποθετησουμε θα δουμε πως θα μπουν.Αυτο ειναι το λιγοτερο.Καλωδια θα χρειαστω rca καλα.Anyway παμε μακρια τωρα.

Reaction score
14.360
Καλως οκ.Οταν ερθει η ωρα να τα τοποθετησουμε θα δουμε πως θα μπουν.Αυτο ειναι το λιγοτερο.Καλωδια θα χρειαστω rca καλα.Anyway παμε μακρια τωρα.
Tα "καλά" και επίχρυσα καλώδια είναι απαραίτητα..
Μπορείς να ξεκινήσεις σιγά σιγά..
Να αντικαθιστάς δηλαδή ζεύγος ζεύγος..
Γιατί αυτά τα κλασσικά άσπρο/κόκκινο, ή μαύρο/κόκκινο που έδιναν μαζί, είναι της κακής συμφοράς!
Καμία σχέση στην εφαρμογή.
Κ εννοείται μόλις έρθουν τα ηχεία, προτίμησε κάποια καλά, και ικανά σε πάχος.
Αλλωστε δεν θα χρειαστείς πολλά μέτρα, με βάση την διάταξη (ενισχυτής/ηχεία) του αρχικού σου σχεδίου..

Αυτά για τις συσκευές Audio είναι μιά χαρά και μάλιστα φθηνά σχετικά, με άριστο αποτέλεσμα εφαρμογής και ήχου..
s-l500.jpg

https://www.ebay.com/itm/Hi-Fi-Copper-Stereo-2-RCA-to-2-RCA-Male-Audio-Signal-Cable-Amplifier-Video-Cord/272500633434?hash=item3f724daf5a:m:mrBpgbC0BWUNgU5BTPCdXkQ&var=571559262533

Και για τα ηχεία αυτά είναι καλά σχετικά και τερματισμένα..
5454.jpg

https://www.ebay.com/itm/HI-FI-Pure-Copper-BiWire-Speaker-Cable-Banana-plugs-Line-Wire/272832882499?hash=item3f861b6743:m:mIlzA9fjYc_AmzXv6ASIMJw&var=571980030918

Σαφώς και καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν καλώδια που κοστίζουν μία περιουσία..
Απλώς αποφεύγοντας τα καλώδια που πουλάνε στα ηλέκτρονικά μαγαζιά, όπως επίσης και τα rca του κατασκευαστή,
χωρίς να δώσεις πολλά βελτιώνεις τον ήχο, και ασφαλίζεις τις συσκευές σου λόγω καλύτερης εφαρμογής του βύσματος, από
απώλειες,βραχυκυκλώματα, κλπ..
[DOUBLEPOST=1535304673][/DOUBLEPOST]
Δώσε vintage λέμε.. :king:
Ετσι έτσι έτσι.... (full system pioneer)

maxresdefault.jpg

Last edited:

Reaction score
181
Ωραίο σχέδιο το ρακ πάντως..έχει και μπόλικο χώρο για σεμεδακια...
Μονο κεντιματα θα μπουν επανω.
:superman::superman::superman:
[DOUBLEPOST=1535308313][/DOUBLEPOST]
Αν δεν έχεις βρει ακόμη τα ηχεία, ρίξε μια μάτια στο παρακάτω:
https://www.insomnia.gr/classifieds/item/1204085-ηχεία-3-δρόμων-technics-sb-cs95/
Άνθρωπέ μου σε ευχαριστώ πολύ Μόλις του στειλα μήνυμα η τιμή είναι εξευτελιστική αλλά θέλω να δω και τα ηχεία του είπα να μου στείλει φωτογραφία χωρίς τις σίτες ευχαριστώ πάρα πολύ

Reaction score
181
Tα "καλά" και επίχρυσα καλώδια είναι απαραίτητα..
Μπορείς να ξεκινήσεις σιγά σιγά..
Να αντικαθιστάς δηλαδή ζεύγος ζεύγος..
Γιατί αυτά τα κλασσικά άσπρο/κόκκινο, ή μαύρο/κόκκινο που έδιναν μαζί, είναι της κακής συμφοράς!
Καμία σχέση στην εφαρμογή.
Κ εννοείται μόλις έρθουν τα ηχεία, προτίμησε κάποια καλά, και ικανά σε πάχος.
Αλλωστε δεν θα χρειαστείς πολλά μέτρα, με βάση την διάταξη (ενισχυτής/ηχεία) του αρχικού σου σχεδίου..

Αυτά για τις συσκευές Audio είναι μιά χαρά και μάλιστα φθηνά σχετικά, με άριστο αποτέλεσμα εφαρμογής και ήχου..
View attachment 103850
https://www.ebay.com/itm/Hi-Fi-Copper-Stereo-2-RCA-to-2-RCA-Male-Audio-Signal-Cable-Amplifier-Video-Cord/272500633434?hash=item3f724daf5a:m:mrBpgbC0BWUNgU5BTPCdXkQ&var=571559262533

Και για τα ηχεία αυτά είναι καλά σχετικά και τερματισμένα..
View attachment 103851
https://www.ebay.com/itm/HI-FI-Pure-Copper-BiWire-Speaker-Cable-Banana-plugs-Line-Wire/272832882499?hash=item3f861b6743:m:mIlzA9fjYc_AmzXv6ASIMJw&var=571980030918

Σαφώς και καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν καλώδια που κοστίζουν μία περιουσία..
Απλώς αποφεύγοντας τα καλώδια που πουλάνε στα ηλέκτρονικά μαγαζιά, όπως επίσης και τα rca του κατασκευαστή,
χωρίς να δώσεις πολλά βελτιώνεις τον ήχο, και ασφαλίζεις τις συσκευές σου λόγω καλύτερης εφαρμογής του βύσματος, από
απώλειες,βραχυκυκλώματα, κλπ..
[DOUBLEPOST=1535304673][/DOUBLEPOST]

Ετσι έτσι έτσι.... (full system pioneer)

View attachment 103852
Ωραια τα καλωδια κατι τετοιο εχω στο μυαλο μου.
Κατσε να τα μαζεψουμε ολα και θα μου λυσεις και καποιες αποριες σχετικα με τημ συνδεση equalizer με ενυσχητη που θελω.
[DOUBLEPOST=1535308708][/DOUBLEPOST]
Εγώ έβαλα ένα στο αυτοκίνητο.
Χαχαχαχαχχαχα εισαι απιστευτος.
:taunt:
[DOUBLEPOST=1535308911][/DOUBLEPOST]
Ωραια τα καλωδια κατι τετοιο εχω στο μυαλο μου.
Κατσε να τα μαζεψουμε ολα και θα μου λυσεις και καποιες αποριες σχετικα με τημ συνδεση equalizer με ενυσχητη που θελω.
[DOUBLEPOST=1535308708][/DOUBLEPOST]
Χαχαχαχαχχαχα εισαι απιστευτος.
:taunt:
Δυστυχώς τα χει κανείς χάλια τα ηχεία.
Θα έχει σακατέψει τελείως
imageproxy-1.jpg
imageproxy.jpg

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.750
Members