Tesla

Reaction score
16.223
Έτσι μπράβο, πες στον Έλον τι να κάνει!

Άντε γιατί ο άχρηστος κάνει του κεφαλιού του!

🤪😁🤣
Τι κάνει ακριβώς; Ανοίγω τώρα το Χ και βλέπω καμιά 50αριά αναρτήσεις του μαζεμένες όλες μαζί, μέχρι να βρω κάποιου άλλου! Παροξυσμό έχει πάθει το άτομο! :gamer: :roflmao:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.757
Πάντως η πτώση πωλήσεων και ποσοστού κερδοφορίας επί των πωλήσεων δεν μπορεί να αγνοηθεί για πολύ.
Ανησυχείς δηλαδή, λες να κλείσει η Τέσλα;

Δεν είσαι ικανοποιημένος με τα οικονομικά της;

Φοβάσαι ρε παιδί μου μη την χαντακώσει ο ελονας;

Πόσες μετοχές έχεις;

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.740
Ανησυχείς δηλαδή, λες να κλείσει η Τέσλα;

Δεν είσαι ικανοποιημένος με τα οικονομικά της;

Φοβάσαι ρε παιδί μου μη την χαντακώσει ο ελονας;

Πόσες μετοχές έχεις;
Δεν ενδιαφέρομαι άμεσα. Και δεν βλέπω να κλείνει, όχι.
Θα ήθελα νέα προϊόντα, αυτοκίνητα δηλαδή, να έχω να διαλέγω. Κατά βάση θεωρώ πως μέχρι σήμερα είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική εταιρία και απευθύνεται πάνω κάτω στο πορτοφόλι μου. Και στα γούστα μου.
Αν κολλήσει στην μετριότητα, θα χάσω μια πολύ καλή επιλογή στο μέλλον.
Που είναι το model 2? Σκεφτόμουν (όπως και εσύ) μήπως το πάρω για την σύζυγο. Αντί για αυτό βλέπω τον προεδράρα να βυθίζεται μέσα στην πάθηση του.
Να αυτό είναι που με επηρεάζει, μετοχές δεν έχω, αν είχα θα είχα πουλήσει.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.686
Γιατί πρέπει να με ενδιαφέρει, και να με επηρεάζει, τι γράφει o CEO μιας εταιρείας στα socials, ή τι πιστεύει, για να δω αν θα πάρω το προϊόν του; Αν με εξυπηρετεί, είναι ότι καλύτερο υπάρχει, δεν θα το πάρω;

Αλήθεια τώρα; :roflmao:

Αν ήταν CEO (ή αγοράσει) την Trinnov δεν θα αγόραζα ή αν τον είχα θα τον πουλούσα;

:lolsign:

Dimifoot

Editor
Reaction score
84.740
Γιατί πρέπει να με ενδιαφέρει, και να με επηρεάζει, τι γράφει o CEO μιας εταιρείας στα socials, για να δω αν θα πάρω το προϊόν του; Αν με εξυπηρετεί, είναι ότι καλύτερο υπάρχει, δεν θα το πάρω;

Αλήθεια τώρα; :roflmao:

Αν ήταν CEO (ή αγοράσει) την Trinnov δεν θα αγόραζα ή αν τον είχα θα τον πουλούσα;

:lolsign:
Δεν έχει σχέση τι κάνεις εσύ και εγώ.
Εγώ θα το αγοράσω. 1 στους 10 όμως φαίνεται να κάνουν πίσω.

Και το άλλο πρόβλημα δεν είναι τι γράφει, αλλά ότι γράφει συνέχεια, και τρέχει από εδώ και από εκεί. Αυτός που μέχρι χτες ήταν 15 ώρες την ημέρα στην δουλειά. Τώρα πάει καθόλου ή τρώει όλη μέρα Big Mac με τον άλλο φωστήρα;
Δεν ανέβηκε έτσι η εταιρία.

Reaction score
16.223
Που κολλάει το τι γράφει με το αν θα αγοράσεις προϊόν του; έγραψα κάτι τέτοιο; Αναρωτήθηκα απλά τι κάνει, αφού όλη την ημέρα ανεβάζει δεκάδες και εκατοντάδες twit στο Χ, πολλά από αυτά απλά λέγοντας "έτσι είναι", "σωστά", κλπ... Δεν λέω καλά κάνει, με τόσα δισ, γιατί να δουλεύει αυτός, έχει τόσους άλλους! Κανονικά μόνο διακοπές έπρεπε να είναι.. :roflmao: :geek:

Dimifoot

Editor
Reaction score
84.740
Μια που αναφέρεις την Trinnov κάτι σχετικό με όσα λέγαμε για τα software updates και την οδική ασφάλεια.
Όσοι ασχολούνται ξέρουν πως η Trinnov έχει τους πιο σταθερούς επεξεργαστές, εξωφρενικά καλό customer support και δεν βγάζει update αν δεν το έχει ελέγξει διεξοδικά.
Έβγαλε προ μηνός περίπου update με εξαιρετικά features. Βαρέθηκα, και πρώτη φορά στα χρονικά δεν το κατέβασα, ο τυχερούλης. (Έχω κάνει και beta tester στο παρελθόν, τα δοκιμάζαμε μήνες πριν βγουν στο κοινό).
Καταστροφή, άσχημα bugs, όλοι γκρίνιαζαν στα γκρουπ χρηστών, το costumer support έτρεχε και δεν έφτανε, με αποτέλεσμα να αποσυρθεί το update. Δεν ξέρω τι έγινε με όσους το είχαν κάνει, τους γύρισαν στο παλιότερο;
Μιλάμε τώρα για την Trinnov, όχι για τσαπατσούληδες.
Κάντε τώρα την σύνδεση με το παρόν νήμα.

Κάτσε να δεις που ο CEO της Trinnov θα είναι με την Λεπέν.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.686
Κάτσε να δεις που ο CEO της Trinnov θα είναι με την Λεπέν.
Επειδή οι φίλοι στην ανάγκη φαίνονται θα σε απαλλάξω άμεσα από αυτό το πρόβλημα, προσφέροντας σου 1000€ για τον Trinnov. Να φεύγει γρήγορα.

🥰😋

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.757
Θα ήθελα νέα προϊόντα, αυτοκίνητα δηλαδή, να έχω να διαλέγω.
Σιγά σιγά.

Δεν μπορεί ακόμα να έχει μεγάλη γκάμα, και έχει στόχους σημαντικότερους από το να ικανοποιεί αυτές τις ανάγκες, τις οποίες βεβαίως τις γνωρίζει.

Η Τέσλα δεν είναι απλώς μια αυτοκινητοβιομηχανία, είναι ένα εντελώς διαφορετικό πράγμα.

Οι προτεραιότητες της Τέσλα για το 2024 (όπως τέθηκαν στην αρχή του έτους στο μίτινγκ μετόχων ως στόχοι) ήταν να αυξηθεί η παραγωγή μπαταριών (που θα προσεγγίσει σημαντικά κέρδη σε σχέση με τα αυτοκίνητα, και θα οδηγήσει στην επάρκεια μπαταριών για τα SEMI και τα ρομποτάξι), να ανέβει το ΑΙ (με στόχο τα ρομποτάξι), και να προχωρήσει το πρότζεκτ με τα ρομπότ (παράλληλος στόχος με το ΑΙ).

Βλέπει πολύ μπροστά ο Έλον, και καμιά απολύτως παραδοσιακή αυτοκινητοβιομηχανία δεν προσεγγίζει τις επιδιώξεις της Τέσλα.

Η space X είναι αυτή τη στιγμή η σημαντικότερη εταιρεία στον πλανήτη, και ο Έλον, ο βασικός ιδιοκτήτης της (και αρχιμηχανικός) έχει δρομολογήσει πολύ μεθοδικά όλες τις εξελίξεις που θα ευνοήσουν όλες τις εταιρείες του μαζί, αλλά η space X αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα, δηλαδή η Τέσλα (με ΑΙ και ρομπότ) αποτελεί μοχλό εξέλιξης για τα σχέδια της space X.

Τους στόχους της Τέσλα για το 2025 θα τους δούμε στο επόμενο μίτινγκ των μετόχων, μαζί με την συνολική πορεία του 2024.

Dimifoot

Editor
Reaction score
84.740
Εάν η space X είναι τόσο σημαντική, και επειδή τα έσοδα θα έχουν να κάνουν σε μεγάλη μερίδα με κρατικές επιχορηγήσεις, ίσως να μην είναι καλή ιδέα ο πρόεδρος να είναι βαμμένος με το ένα από τα δύο κόμματα. Κάποτε θα έρθει η ώρα του να βρεθεί στην αντιπολίτευση.
Και μετά;
Εκτός αν πιστεύουμε πως θα έχουμε μετοικήσει στον Άρη μέσα στα επόμενα 4-8 χρόνια.

Εναλλακτικα, φανταστείτε να κάνει κωλοτούμπα πριν από τις επόμενες εκλογές αν διαφαίνεται ήττα. Τι γλέντι έχω να σας κάνω εδώ :roflmao:

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.806
Members
38.240