- Reaction score
- 8
Re: Da Vinci code
Πόσο λογικό είναι αυτό ?????
Χάνεις το όποιο δίκιο μπορεί να έχεις.
Πραγματικά προσπαθώ να σε καταλάβω, αλλά μου είναι αδύνατον.
Εκτός αν το διάβασες. Μη δεις τη ταινία, διάβασε το βιβλίο πρώτα.
Συνεχίζεις και μιλάς για κάτι που δεν έχεις διαβάσει.VIDEOMIX said:Νομιζεις πως ολοι οσοι διαβασαν το βιβλιο ή θα δουν την ταινια εχουν ενημερωθει σωστα για την πραγματικοτητα?Και προσεχε,δεν εννοω το θεμα πιστης στον Χριστο ή οχι,αλλα τις ιστορικες ανακριβειες που παρουσιαζει στο βιβλιο του ο Νταν Μπραουν,εχοντας το θρασος να τις αποκαλει "γεγονοτα".Εδω πλεον δεν εχουμε να κανουμε με θεμα πιστης ή μη,αλλα με ιστορικη διαστρεβλωση.Και ειναι πραγματι λυπηρο να βλεπεις ανθρωπους που κατηγορουν τους χριστιανους ως "εχθρους της επιστημης" να ειναι οι ιδιοι οι χειροτεροι αμαθεις & να μην ανοιγουν ενα οποιοδηποτε βιβλιο ΙΣΤΟΡΙΑΣ (και οχι Αγιας Γραφης) για να δουν την πραγματικοτητα πισω απ'το μυθο.
Εκει ειναι που εχω τις οποιες ενστασεις μου για το ολο "φαινομενο".Καλως βγηκε το βιβλιο,καλως & η ταινια,αλλα μεχρι εκει.Το να προσπαθουν καποιοι να μας πεισουν οτι ολα αυτα ειναι αληθινα,ετσι,επειδη ειναι στη μοδα η συνωμοσιολογια,χωρις ιστορικες αποδειξεις,ειναι απαραδεκτο & γελοιο.Οσο γραφικοι ειναι οσοι προσπαθησουν να εμποδισουν τους...αντιχριστους να δουν την ταινια,αλλο τοσο ειναι & οσοι την εχουν κανει "ευαγγελιο".
Υ.Γ.Οσον αφορα τους χριστιανους,καποιος που εχει κατασταλαξει στην πιστη του & κυριως εχει ενημερωθει σωστα για το θεμα,ανακαλυπτοντας την ιστορικη αληθεια,δεν εχει να φοβηθει τιποτα.
Μου κάνει εντύπωση όμως ότι συνέχεια αρνητικά βγάζουν οι διάφοροι γελοίοι κάθε τόσο.
Θέλουν την εμπορικότητα, σε συνάρτηση με το ψάρεμα όσων Χριστιανών δεν είναι σίγουροι για την πίστη τους. Ψαρεύουν λοιπόν στους Χριστιανούς και πες πες κάθε τόσο όλο και κάτι μένει.
Εγώ πάντως δεν έχω δει κάτι θετικό από τα διάφορα εφευρήματα που αναδεικνύουν κατά καιρούς. Ένα θαύμα του Ιησού για παράδειγμα, μια νέα παραβολή που δεν έχει γραφτεί από τους Ευαγγελιστές. Πως μόνο αρνητικά βρίσκουν; Φως φανάρι η απάντηση!!!!
Πόσο λογικό είναι αυτό ?????
Χάνεις το όποιο δίκιο μπορεί να έχεις.
Πραγματικά προσπαθώ να σε καταλάβω, αλλά μου είναι αδύνατον.
Εκτός αν το διάβασες. Μη δεις τη ταινία, διάβασε το βιβλίο πρώτα.