The Da Vinci Code (2006)

Reaction score
9
Re: Da Vinci code

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!
Συμφωνω απολυτα με τον Ακη.Οταν ακουω την ανηψια μου να μου λεει για τον Μεγα Αλεξανδρο μονο αυτα που εχει δει στην ταινια καταλαβαινουμε που παει η νεα Ελλαδα.Εγω δυστυχως αργησα να ανακαλυψω την μαγεια του διαβασματος, τωρα ομως καταλαβαινω τι εχασα ολα αυτα τα χρονια.Τον Αυγουστο που μας περασε ημουν στην Γαλλια πηγα οπως ηταν φυσιολογικο και στο μουσειο του Λουβρου.Το ενδιαφερον μου εστειαστηκε στο Ελληνικο και Αιγυπτιακο τμημα λογω χρονου εφτασα ομως και στην αιθουσα που ειχαν την Μονα Λιζα καταφερα να την δω απο μια αποσταση 15 μετρων λογω κοσμου.Μεσα στο μουσειο υπηρχαν εργα πολυ πιο ομορφα και σημαντικα απο αυτον τον πινακα και ομως λογω του ντορου που εχει γινει με το βιβλιο γινοταν ενας χαμος.

Reaction score
164

SIDE said:
Το ενδιαφερον μου εστειαστηκε στο Ελληνικο και Αιγυπτιακο τμημα λογω χρονου εφτασα ομως και στην αιθουσα που ειχαν την Μονα Λιζα καταφερα να την δω απο μια αποσταση 15 μετρων λογω κοσμου.Μεσα στο μουσειο υπηρχαν εργα πολυ πιο ομορφα και σημαντικα απο αυτον τον πινακα και ομως λογω του ντορου που εχει γινει με το βιβλιο γινοταν ενας χαμος.
H Mόνα Λίζα ανέκαθεν θεωρούνταν το πιο σημαντικό έκθεμα του Λούβρου και πάντα συγκέντρωνε το μεγαλύτερο πλήθος επισκεπτών. Από πολλές απόψεις είναι ο πιο σημαντικός πίνακας της εποχής. Δεν φταίει (και) γι' αυτό το βιβλίο...

Reaction score
7

Φίλε Άκη συμφωνώ μαζί σου όσο δεν παίρνει.Η τηλεόραση έχει γίνει το νέο Κολοσσαίο στο οποίο κάνει παιχνίδι ο κάθε ψωνισμένος λαοπλάνος.Άσχετοι άνθρωποι ασχολούνται με το καθετί χωρίς να έχουν καμμία γνώση και καμμία επίγνωση της ασχετοσύνης τους.Θεωρούμε τους τηλεορασόπληκτους διάνοιες.Ο κόσμος πάει και ψηφίζει ανθρώπους μόνο και μόνο επειδή τους έχει δει στην τηλεόραση.Το Ιντερνετ είναι το όργανο του διαβόλου και όλοι εμείς οι κακοί άνθρωποι που το διαδίδουμε.Έχω σιχαθεί να ακούω βλακώδη συμπεράσματα και άχρηστα ρεπορτάζ.Έχουμε καταντήσει να βλέπουμε ειδήσεις 90% ηλιθιότητες και 10% γεγονότα.Ακούμε τον κάθε πικραμένο και τον κάθε άκυρο να λέει σαχλαμάρες.Οι άνθρωποι που πραγματικά χαίρεσαι να βλέπεις τις εκπομπές τους είναι ελάχιστοι.Κούλογλου,Τέλλογλου και σια ΟΕ.Και το διαπιστώνουμε κάθε ώρα και στιγμή.Το είδαμε πρόσφατα με τον Βησσαρίωνα και τις ορδές "πιστών",το είδαμε με τον Κώδικα Ντα Βίντσι ,το βλέπουμε συνέχεια.Η πλύση εγκεφάλου είναι συνεχής και οι τηλεθεατές δεν δείχνουν σημεία ζωής.Άμα συνεχίσουμε με αυτόν τον ρυθμό θα γίνουμε πιο βλάκες και από τους βλάκες...

Reaction score
0

spilegou said:
ΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ...
ΑΛΛΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΑΛΛΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ...!!!

ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ Η' ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΡΝΙΚΗΣΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Α.Ε   ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ Η' ΑΔΥΝΑΜΙΑ!!!
Ρε συ spilegou κάνε κάτι , γράψε ένα post παραπάνω γιατί έφτασες τα 666........ :lol: :lol: :lol:

ο Σατανάς σε καλοσωρίζει ............μπουχαχαχαχαχα  :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Reaction score
0

Sambalis said:
VIDEOMIX said:
Άλλο άνθρωπος, άλλο θεάνθρωπος. Ας μην παίζουμε με τις λέξεις.
Σίγουρα!
Ομως η ιδιότητα του η Δεύτερη δεν καταργεί την πρώτη!!!
Απο κεί και πέρα οσον αφορά την ταινία όμως και το βιβλίο, και επειδή δεν βρισκόμαστε σε περίοδο Σκοταδισμού, Ιεράς Εξέτασης κλπ.., ο καθένας είναι Ελέυθερος να δημοσιεύει ότι εκείνος πιστεύει και εμείς είμαστε Ελεύθεροι να τον κρίνουμε και να τον δεχτούμε ή απορρίψουμε!

Εχω διαβάσει το βιβλίο το ξαναλέω και πάλι.
Με έβαλλε σε προβληματισμό και μου έδωσε το έναυσμα να ψάξω κι άλλο!!
Ο Θεός και Θεάνθρωπος έτσι με έπλασε!! Αν εγώ ψάχνομαι και ερευνώ Αυτός φταίει!!! :lol: :lol: :lol:
Διαβάστε και το "Όνομα του Ρόδου¨του 'Εκο , καθώς και το "Ο Χριστός ξανασταυρώνεται" του Καζαντάκη και ΚΑΤΙ θα αλλάξει μέσα σας.Και προπαντώς ΜΗΝ πιστεύεται ΤΙΠΟΤΑ χωρίς να το ΨΑΧΝΕΤΕ καλά

Reaction score
2

Επισης ο Νταν Μπραουν εγραψε και τους Πεφωτεισμενους (Illuminaty) που κατα την αποψη μου ειναι καλυτερο απο τον κωδικα Ντα βιντσι.

Reaction score
14

Το θέμα των λαοπλάνων και των "δημοσιογράφων", δεν αφορά μόνο την Ελλάδα αλλά όλο το κόσμο. Σκοταδιστές και ανεγκέφαλοι υπάρχουν παντού. Δεν πιστεύω να νομίζετε ότι το θέμα που έχει γίνει με το έργο του Brown συμβαίνει μόνο εδώ?? :shock: :shock:

Και τα δύο βιβλία του Brown καθώς και το έργο του Έκοκαι Καζαντζάκη, τα έχω διαβάσει και είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέροντα. Μην ξεχνάμε ότι είναι μυθιστορήματα. Διαβάστε τα και δεν θα χάσετε. Η γνώση είναι δύναμη.

Reaction score
8

VIDEOMIX said:
Δεν μιλάω πουθενά για τα πιστεύω μου ούτε και για τις θέσεις μου. Εαν στις πω, θα εκπλαγείς.
Όμως, πέρνωντας το μέρος του Χριστιανισμού λέω πως εαν ειναι αληθινά αυτά που λένε για το βιβλίο, ειναι αντίχριστο.
Επιφυλάσωμαι εως ότου να το διαβάσω. Αν και θεωρώ ύβρις το να αμφισβειτώ τόσο ειδικούς ανθρώπους που είδα στις εκπομπές.
Καλά που επιφυλάσεσαι. Φαντάσου να μην επιφυλασόσουν τι θα έγραφες.

Κάπως έτσι σκέφτονταν αυτοί που έκαιγαν βιβλία στο Μεσαίωνα, στο 2ο παγκόσμιο πόλεμο, στην εποχή του Μακαρθισμού, δεν τα είχαν διαβάσει καν.
Φυσικά δεν υπονοώ ότι είσαι όμοιος με αυτούς, αλλά φίλε μου τέτοιες απόψεις και μάλιστα όταν εκφράζονται δημόσια αρχίζουν και γίνονται επικίνδυνες.Τουλάχιστον διάβασε το βιβλίο- μη δεις τη ταινία πρώτα, γιατί είναι σίγουρο ότι θα έχει τονίσει τα σημεία που σε "πειράζουν"-
και μετά γράψε την αποψή σου αν σου άρεσε ή όχι, σαν μυθιστόρημα και μόνο γιατί αν το ψάξεις το θέμα δε θα βρείς άκρη...

Και ένα άσχετο, μπορεί όμως και σχετικό.
Σε επόμενο post σου, αποκαλείς πανηλίθια τη Δρούζα. Τη γνωρίζεις ? Και αν όντως τη γνωρίζεις και είναι ηλίθια γιατί παρακολουθείς την εκπομπή της ? Μπορείς να βρίζεις κάποιον αλλά όταν είσαι με τους οικείους σου και όχι δημόσια.
Μη θεωρήσεις ότι προσπαθώ να σε λογοκρίνω ή ότι ηθικολογώ πάνω στο θέμα "Δρούζα", όπως και εγώ δε θεωρώ ότι λογοκρίνεις και
ηθικολογείς πάνω στο θέμα του βιβλίου. Ή μήπως κάνω λάθος ???

Reaction score
5

giotamike said:
Το θέμα των λαοπλάνων και των "δημοσιογράφων", δεν αφορά μόνο την Ελλάδα αλλά όλο το κόσμο. Σκοταδιστές και ανεγκέφαλοι υπάρχουν παντού. Δεν πιστεύω να νομίζετε ότι το θέμα που έχει γίνει με το έργο του Brown συμβαίνει μόνο εδώ?? :shock: :shock:
Λέω και γω...πού είναι ο Mike!!! :D Το θέμα φίλε Mike είναι ότι βλέπουμε περισσότερη τηλεόραση από όλους τους Ευρωπαίους! Ναι, είναι γεγονός!!!! Με αυτά τα σκουπίδια που έχει!!! Πώς λοιπόν να μην πεις ότι 'ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ';;;;

Πάντως, ξέρετε ποιός άλλος ενοχλήθηκε; Ο Πάπας...ναι, αυτός ο 'αλάνθαστος'. Ε, αφού το είπε, και είναι και Αλάνθαστος, τότε δεν θα πάω να το δω. Αυτό το έργο "του διαβόλου"...:p :p :p

Μην ξεχνάμε ότι είναι μυθιστορήματα. Διαβάστε τα και δεν θα χάσετε. Η γνώση είναι δύναμη.
AMEN brother...

Reaction score
6

NICK D. said:
VIDEOMIX said:
Δεν μιλάω πουθενά για τα πιστεύω μου ούτε και για τις θέσεις μου. Εαν στις πω, θα εκπλαγείς.
Όμως, πέρνωντας το μέρος του Χριστιανισμού λέω πως εαν ειναι αληθινά αυτά που λένε για το βιβλίο, ειναι αντίχριστο.
Επιφυλάσωμαι εως ότου να το διαβάσω. Αν και θεωρώ ύβρις το να αμφισβειτώ τόσο ειδικούς ανθρώπους που είδα στις εκπομπές.

Κάπως έτσι σκέφτονταν αυτοί που έκαιγαν βιβλία στο Μεσαίωνα, στο 2ο παγκόσμιο πόλεμο, στην εποχή του Μακαρθισμού, δεν τα είχαν διαβάσει καν.
Φυσικά δεν υπονοώ ότι είσαι όμοιος με αυτούς, αλλά φίλε μου τέτοιες απόψεις και μάλιστα όταν εκφράζονται δημόσια αρχίζουν και γίνονται επικίνδυνες.Τουλάχιστον διάβασε το βιβλίο- μη δεις τη ταινία πρώτα, γιατί είναι σίγουρο ότι θα έχει τονίσει τα σημεία που σε "πειράζουν"-
και μετά γράψε την αποψή σου αν σου άρεσε ή όχι, σαν μυθιστόρημα και μόνο γιατί αν το ψάξεις το θέμα δε θα βρείς άκρη...

Σε επόμενο post σου, αποκαλείς πανηλίθια τη Δρούζα. Τη γνωρίζεις ? Και αν όντως τη γνωρίζεις και είναι ηλίθια γιατί παρακολουθείς την εκπομπή της ? Μπορείς να βρίζεις κάποιον αλλά όταν είσαι με τους οικείους σου και όχι δημόσια.
Μη θεωρήσεις ότι προσπαθώ να σε λογοκρίνω ή ότι ηθικολογώ πάνω στο θέμα "Δρούζα", όπως και εγώ δε θεωρώ ότι λογοκρίνεις και
Νομίζω φιλε μου πως εισαι λιγο προσβλητικός και πιστεύω χωρις να το θελεις.
Πολλες φορές στην προσπάθεια μας να δώσουμε ένα μέγεθος στα λεγόμενα ( γραφομενα ) μας χρησιμοποιούμε χαρακτηρισμούς που κανονικά δεν θα χρησιμοποιούσαμε.
Και επειδή τυχαίνει να εχω γνωρίσει τον Videomix θεωρω πως όλα τα παραπάνω δεν του αξιζουν.
Εχει μια συγκεκριμένη άποψη που μπορει κάποιοι να μην συμφωνούν ( μεσα σε αυτούς και γω - μερικες φορες) αλλα εχει  το δικαίωμα της γνωμης του , και εφοσον δεν προσβάλει κανενα με τα λεγόμενα του καλο είναι να μην προσβάλουμε και εμείς.
Συγνώμη που παιρνω το θάρρος και κατά καποιο τροπο τον υπερασπίζομαι αλλα βλεπω πως τον έχετε βάλει στην μέση ( όχι πως δεν τα θελει ο ποπος του).
Τελος νομίζω πως αυτή η φιλολογία που εφερε μεταξυ άλλων και την Δρουτσα στο προσκήνιο ,  θα ηταν πιο χρήσιμη αν ολοι ειχαμε πιο ολοκληρωμένη άποψη και δεν λέγαμε ότι ακούμε σκόρπια.
Το τελευταίο ηταν για σενα Θανο.
Το έγραψα και πιο πάνω.
Ας την δουμε πρωτα την ταινια και αν  αξιζει όλα αυτό το μουρμούρισμα τοτε ευχαρίστως με πρωτο εμένα… οσο μουρμούρισμα θέλετε.

Τα παραπάνω όπως πάντα καλοπροαίρετα

Reaction score
2

Πριν την δειτε (την ταινια) καλο ειναι να διαβασετε το βιβλιο. (αποψη μου)

Reaction score
0

Τελικά πότε βγαίνει ρε παιδιά η ταινία στο σινεμά?

:lol: :lol: :lol:

Reaction score
49

Απλά μεταφέρω από το in.gr
¨
Ξαπλωμένοι στο δάπεδο της βασιλικής του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό 15 νέοι ιερείς περιμένουν να χειροτονηθούν από τον Πάπα Βενέδικτο ΙΣτ’.

Τουρίστες ηλιάζονται σε ακτή του νησιού Φουερτεβεντούρα των Κανάριων Νήσων αδιαφορώντας για τους εξουθενωμένους Αφρικανούς μετανάστες που μόλις έφθασαν με το αυτοσχέδιο σκάφος τους. Τα νησιά αποτελούν πέρασμα προς την Ισπανία και την υπόλοιπη Ευρώπη για χιλιάδες παράνομους μετανάστες από την Μαυριτανία και τη Δυτική Σαχάρα. Σύμφωνα με την Ερυθρά Ημισέληνο της Μαυριτανίας, περισσότερα από 1.000 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους από την αρχή του χρόνου στην προσπάθειά τους να φθάσουν στις ισπανικές ακτές.
Αυτό λέγεται Χριστιανικότητα σήμερα!!!

Reaction score
14

ak1s said:
Λέω και γω...πού είναι ο Mike!!! :D Το θέμα φίλε Mike είναι ότι βλέπουμε περισσότερη τηλεόραση από όλους τους Ευρωπαίους! Ναι, είναι γεγονός!!!! Με αυτά τα σκουπίδια που έχει!!! Πώς λοιπόν να μην πεις ότι 'ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ';;;;

χαχαχα..εδώ είμαι, απλά έλειπα για επαγγελματικό ταξίδι.

Δεν ξέρω αν βλέπουμε πολύ τηλεόραση ή λίγο, πάντως είναι επίσης γεγονός ότι τα Ελληνικά σκουπίδια της TV είναι αντιγραφή των αντίστοιχων του εξωτερικού. Γι' αυτό λέω να μην αντιγράφουμε τους ξένους γιατί τα ίδια.... είναι.!! Τώρα όσοι έχουν το χρόνο και την όρεξη να βλέπουν παρόμοια προγράμματα, καλό θα είναι να λαμβάνουν υπ'όψιν τους, ότι σκοπός αυτών των εκπομπών είναι η τηλεθεαση και όχι η ενημέρωση. Είναι όμως "εύπεπτα" και μπορούν να τραβάνε ψηλά τους δείκτες της AGB. Άμα αρχίσουν να πλακώνονται όπως σε παρόμοια Αμερικάνικα....τότε να δεις τηλεθέαση.
Σαφώς και έχουμε την Ελλάδα που μας αξίζει. Καμία αντίρρηση. Ας προσπαθήσουμε να την κάνουμε καλύτερη.

Reaction score
164

Cinemusic - Ανδρεας said:
Πολλες φορές στην προσπάθεια μας να δώσουμε ένα μέγεθος στα λεγόμενα ( γραφομενα ) μας χρησιμοποιούμε χαρακτηρισμούς που κανονικά δεν θα χρησιμοποιούσαμε.
Και επειδή τυχαίνει να εχω γνωρίσει τον Videomix θεωρω πως όλα τα παραπάνω δεν του αξιζουν.
Εχει μια συγκεκριμένη άποψη που μπορει κάποιοι να μην συμφωνούν ( μεσα σε αυτούς και γω - μερικες φορες) αλλα εχει το δικαίωμα της γνωμης του , και εφοσον δεν προσβάλει κανενα με τα λεγόμενα του καλο είναι να μην προσβάλουμε και εμείς.
Συγνώμη που παιρνω το θάρρος και κατά καποιο τροπο τον υπερασπίζομαι αλλα βλεπω πως τον έχετε βάλει στην μέση ( όχι πως δεν τα θελει ο ποπος του).
Τελος νομίζω πως αυτή η φιλολογία που εφερε μεταξυ άλλων και την Δρουτσα στο προσκήνιο , θα ηταν πιο χρήσιμη αν ολοι ειχαμε πιο ολοκληρωμένη άποψη και δεν λέγαμε ότι ακούμε σκόρπια.
Το έγραψα και πιο πάνω.
Ας την δουμε πρωτα την ταινια και αν αξιζει όλα αυτό το μουρμούρισμα τοτε ευχαρίστως με πρωτο εμένα… οσο μουρμούρισμα θέλετε.

Συμφωνώ και επαυξάνω. :) Μην μου πειράζετε τον Θάνο και έρχεται και η Τετάρτη...

V

VIDEOMIX

Guest

Μάριος Λαζάρου said:
Το Ιντερνετ είναι το όργανο του διαβόλου και όλοι εμείς οι κακοί άνθρωποι που το διαδίδουμε.
Καταδικάζω και εγώ το ΙΝΤΕΡΝΕΤ γιατί άλλα λέω και άλλα μου απαντάνε. Έλεοοοοςςςςςς....... :lol:

υ.γ. Ζήτω ο προφορικός διάλογος!!! :wink:

Reaction score
8

Cinemusic - Ανδρεας said:
NICK D. said:
VIDEOMIX said:

Εχει μια συγκεκριμένη άποψη που μπορει κάποιοι να μην συμφωνούν ( μεσα σε αυτούς και γω - μερικες φορες) αλλα εχει  το δικαίωμα της γνωμης του , και εφοσον δεν προσβάλει κανενα με τα λεγόμενα του καλο είναι να μην προσβάλουμε και εμείς.
Τελος νομίζω πως αυτή η φιλολογία που εφερε μεταξυ άλλων και την Δρουτσα στο προσκήνιο ,  θα ηταν πιο χρήσιμη αν ολοι ειχαμε πιο ολοκληρωμένη άποψη και δεν λέγαμε ότι ακούμε σκόρπια.
Το έγραψα και πιο πάνω.
Ας την δουμε πρωτα την ταινια και αν  αξιζει όλα αυτό το μουρμούρισμα τοτε ευχαρίστως με πρωτο εμένα… οσο μουρμούρισμα θέλετε.

Αγαπητέ μου,
δε καταλαβαίνω σε ποιό σημείο επροσέβαλα το VIDEOMIX.
Απλώς απάντησα σε κάποιους χαρακτηρισμούς που με πείραξαν λίγο, όπως αντίχριστο...κ.λπ.
Δηλαδή εμένα που μου άρεσε το βιβλίο και ομολογώ ότι αρκετά από αυτά που γράφει ο BROWN θεωρώ ότι θα μπορούσαν να έχουν κάποια λογική, τουλάχιστον όση και η Παλαιά Διαθήκη, με θεωρεί αντίχριστο ? και αν ναι, θα έπρεπε να προσεβληθώ ?

Φιλικά.

Reaction score
5

VIDEOMIX said:
ΙΝΤΕΡΝΕΤ[/b] γιατί άλλα λέω και άλλα μου απαντάνε. Έλεοοοοςςςςςς....... :lol:
υ.γ. Ζήτω ο προφορικός διάλογος!!! :wink:
Βρε, μήπως ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΣ;;;
Λέω μήπως...:)
Το προφορικό έχει το πρόβλημα ότι σκέφτεσαι λιγότερο πριν να βγει κάτι. Στο γραπτό έχεις all the time in the world...
Θέλεις να πεις ότι όταν σκέφτεσαι λιγότερο λες καλύτερα πράγματα;
:lol::lol::lol::lol::lol:

Καλά, καλά, δεν θα τον πειράξω, έχει και ποδόσφαιρο σύντομα...

Reaction score
0

6 Pages xωρις κανενας να εχει δει την ταινια;;;
6 Pages με σχολια αυτων που εχουν διαβασει το βιβλιο;;;
6 Pages με σχολια αυτων που ΔΕΝ εχουν διαβασει το βιβλιο;;;;
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
8 και σημερα!!!
ΥΜΑΡΤΟΝ!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
164

«Με το μυθιστόρημα "Κώδικας Da Vinci" ο συγγραφέας προσπαθεί να χτυπήσει τη σωτηριώδη πίστη της Εκκλησίας ότι ο Χριστός είναι τέλειος Θεός και τέλειος άνθρωπος. Ο συγγραφέας επιτίθεται και εναντίον της ανθρωπότητας του Χριστού, αφού τον θεωρεί ατελή άνθρωπο με αδυναμίες. Επιτίθεται ακόμη εναντίον της Εκκλησίας και την κατηγορεί και ευθέως την υβρίζει ότι ως τώρα βασίζεται στην απάτη, το ψεύδος και την πλάνηση των μελών της.»

«Η εκκλησία μας δεν πρόκειται να συστήσει σε κανέναν να παρακολουθήσει ή όχι την σχετική κινηματογραφική ταινία ή να διαβάσει ή όχι το εν λόγω μυθιστόρημα, όπως τουλάχιστον οι οπαδοί της ανελευθερίας θα ανέμεναν. Αντιθέτως, είναι βέβαιη ότι όσοι τυχόν αυτοβούλως το πράξουν, θα μπορέσουν να διαπιστώσουν τα ανιστόρητα μυθεύματα και να απορρίψουν το καταγέλαστο περιεχόμενο.»
Από την ανακοίνωση της Εκκλησίας... :?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads