The Da Vinci Code (2006)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Re: Da Vinci code

«Αν τέτοιες συκοφαντίες, ύβρεις και λάθη αφορούσαν το Κοράνι ή τη Σόαχ, αυτό θα είχε προκαλέσει νόμιμα μία παγκόσμια εξέγερση» δήλωσε ο Αμάτο για να συμπληρώσει: «Όμως, όταν αφορούν την εκκλησία και τους χριστιανούς παραμένουν ατιμώρητες οι προσβολές».
Δηλαδή επειδή αυτοί είναι μαμελούκοι να γίνουμε κι εμείς...

V

VIDEOMIX

Guest

Εντάξει. Ε. τότε ας την δούμε πρώτα.
Εγώ πάντως, παρασύρθηκα απο πρωτοσέλιδο εφημερίδας. :?

Reaction score
14

Sambalis said:
Το βιβλίο το έχω διαβάσει!
Δεν λέει πουθενά ότι ο Χριστός δεν αναστήθηκε!
Ουτε θέτει ζήτημα διαστρέβλωσης της καθ'αυτό ουσίας του Χριστιανισμού αν το θέλετε!!
Θέτει ζήτημα της μαεταχριστιανικής συνέχισης της ιστορίας της εκκλησίας με μία διαφορετική ιστορική τροπή των πραγμάτων!!! (που και γιαυτήν αναφέρει ιστορικές ενδείξεις)!!!
ΟΛΟΙ πρέπει να δούμε την ταινία, και φυσικά να διαβάσουμε το βιβλίο!!!

Και άν κάποιος μετά απο την ταινία πάψει να είναι Χριστινός, ας έχει τα επιχειρήματα και τα κότσια ας το πεί!! :mrgreen: :mrgreen:
Πάντως να είστε σίγουροι πως κανένας παπάς ή πάπας, αν την δεί,δεν θα αλλαξοπιστήσει!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Το δόγμα και ο σκοταδισμός υπάρχουν παντού σε κάθε θρησκεία, πιστεύω ή καθεστώς.!!!!
Και η ανεγκεφαλία το ίδιο!!!! 8)
Ακριβώς..!!

Reaction score
49

VIDEOMIX said:
Εντάξει. Ε. τότε ας την δούμε πρώτα.
Εγώ πάντως, παρασύρθηκα απο πρωτοσέλιδο εφημερίδας. :?
Πιστεύω πως σαν σύγχρονοι άνθρωποι, πολιτισμένοι και μορφωμένοι, μας δίνεται η ευκαιρία να σκεφτούμε και να απορρίψουμε ή δεχτούμε κάτι!!
Αλλοιώς είμαστε μαμελούκοι, απολίτιστοι και έρμαια της τύχης μας!!

Reaction score
7

Συμφωνώ και επαυξάνω.Έχουμε σταματήσει να σκεφτόμαστε και μας τα πασάρουν όλα έτοιμα.Έτσι,όταν παρουσιάζεται κάτι το διαφορετικό προσπαθούν να το πατάξουν.Αυτό είναι ελευθερία του λόγου?

Reaction score
49

Χρυσόστομος Μ. said:
Το παιχνίδι στο Google το παίζει κανείς; Πολύ εύκολο είναι...  8)
Ποιό???

Reaction score
6
Code

Βρίσκετε πλεον στην τελική ευθεια η πρεμιερα του πολύαναμενόμενου Da Vinci καθως στις  18 Μαιου βγαινει και στην χωρα μας στις σκοτεινές αιθουσες.
Η διαρκεια τις θα φτάνει περιπου τις  δυόμισι ωρες για αυτο ηρεμα με τα αναψυκτικά την ωρα της προβολής.

Ιδου και το τελευταίο νεο ποστερ της ταινιας

V

VIDEOMIX

Guest

Είδα 2 εκπομπές για το βιβλίο και την ταινία και άτομα που διάβασαν το βιβλίο λένε πως σε αυτό δείχνει τον Χριστό ως άνθρωπο και τον δείχνει πόρνο. Έχει κάνει παιδί και με την ΜΑΓΔΑΛΙΝΉ. Εαν ειναι γεγονός όλα αυτά, λυπάμαι που μερικοί εδω πέρα, διαστρεύλωσαν την πραγματικότητα και σήκωσαν μπαιράκι όταν αντέδρασα εγώ. Επιφυλάσωμαι λίγο ακόμα, εως ότου έχω ιδίαν αντίληψη.

Reaction score
49

VIDEOMIX said:
Είδα 2 εκπομπές για το βιβλίο και την ταινία και άτομα που διάβασαν το βιβλίο λένε πως σε αυτό δείχνει τον Χριστό ως άνθρωπο και τον δείχνει πόρνο. Έχει κάνει παιδί και με την ΜΑΓΔΑΛΙΝΉ. Εαν ειναι γεγονός όλα αυτά, λυπάμαι που μερικοί εδω πέρα, διαστρεύλωσαν την πραγματικότητα και σήκωσαν μπαιράκι όταν αντέδρασα εγώ. Επιφυλάσωμαι λίγο ακόμα, εως ότου έχω ιδίαν αντίληψη.
Δεν κατάλαβα! Ο Χριστός δεν ήταν άνθρωπος????????
Δεν γεννήθηκε, δεν μεγάλωσε, δεν έτρωγε, δεν έπινε, δεν ουρούσε, δεν έκανε τα ...του??
Για όνομα του Θεού!!!
Τι εννοείς οτι το βιβλίο το δείχνει σαν πόρνο???
Εννοείς αν είχε κάνει sex???
Αυτό δυστυχώς το ξέρει ο ίδιος, ο Πατέρας του και η Μαγδαληνή!!!!!! 8)

V

VIDEOMIX

Guest

Άλλο άνθρωπος, άλλο θεάνθρωπος. Ας μην παίζουμε με τις λέξεις.

Reaction score
49

VIDEOMIX said:
Άλλο άνθρωπος, άλλο θεάνθρωπος. Ας μην παίζουμε με τις λέξεις.
Σίγουρα!
Ομως η ιδιότητα του η Δεύτερη δεν καταργεί την πρώτη!!!
Απο κεί και πέρα οσον αφορά την ταινία όμως και το βιβλίο, και επειδή δεν βρισκόμαστε σε περίοδο Σκοταδισμού, Ιεράς Εξέτασης κλπ.., ο καθένας είναι Ελέυθερος να δημοσιεύει ότι εκείνος πιστεύει και εμείς είμαστε Ελεύθεροι να τον κρίνουμε και να τον δεχτούμε ή απορρίψουμε!

Εχω διαβάσει το βιβλίο το ξαναλέω και πάλι.
Με έβαλλε σε προβληματισμό και μου έδωσε το έναυσμα να ψάξω κι άλλο!!
Ο Θεός και Θεάνθρωπος έτσι με έπλασε!! Αν εγώ ψάχνομαι και ερευνώ Αυτός φταίει!!! :lol: :lol: :lol:

GTX

Reaction score
39

VIDEOMIX said:
Μπράβο ρε Θάνο όσους δεν έχουν διαβάσει το βιβλίο και δεν έχουν δει την ταινία τους έφτιαξες!

V

VIDEOMIX

Guest

GTXTC said:
VIDEOMIX said:
Μπράβο ρε Θάνο όσους δεν έχουν διαβάσει το βιβλίο και δεν έχουν δει την ταινία τους έφτιαξες!
Ελα, αφού θα το δούμε όπως και νά'χει. :)

V

VIDEOMIX

Guest

To θέμα γιατρέ μου ξεκίνησε για το  εαν επιρρεάζει την Χριστιανικότητα των πιστών η οχι. Και έμαθα πως δεν ήταν όπως μου τα λέγατε εδώ και οτι τελικά η εφημερίδα που είχα διαβάσει, καθόλου τυχαίο δεν ήταν το άρθρο της. Ας μην αναγκάζωμαι να επαναλαμβάνω τα ίδια. 8)

Reaction score
49

Λες να επηρεάζεται η χριστιανικότητα των πιστών τόσο εύκολα??? 8)

V

VIDEOMIX

Guest

Sambalis said:
Λες να επηρεάζεται η χριστιανικότητα των πιστών τόσο εύκολα??? 8)
ωραία.Να το πω αλλιώς. Το βιβλίο ειναι αντιχριστιανικό η οχι;

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.926
Members
38.263
Νεότερο μέλος
dnikol