The Official Optoma 72 Thread

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Ξεχασα και κατι σημαντικο σε προβλημα που αναφερω παραπανω με την υποδοχη hdmi. Λοιπον μαλλον παει για ταξιδακι στην Αγγλια, γιατι πιθανο να εσπασε η πλακεττα στηριξης του. Πολυ ευαισθητο εργαλειο!

Reaction score
0
Με οθονη Dalite 92",16;9 και 45εκ.μαυρη μπορντουρα στο πανω μερος.Κατεβαζω πλήρως το πανι μεχρι να βγουν τα 45εκ.και προβαλλω
μόνιμα απο εκει και κάτω.Ετσι κι αλλοιως ,εχω εναν ανεμιστηρα οροφης αναμεσα στην οθονη και στον προβολέα,αναγκαστικά έπρεπε να
"ρίξω" ακριβως απο κατω του.Με τον optoma ανάποδα,πρέπει το πανω μέρος[δηλ.απο το ταβάνι]τού φακού του, να ειναι σε μιά ευθεία μέ
το τελείωμα[κατω μερος]της μπορντούρας.Ο βραχίονας της βασης ειναι μόνιμα ανοιγμένος σε αυτό το υψος, δεν ειναι ασχημος,ουτε πολύ
χαμηλά.Με δυο ατομα,και με την οθονη κατεβασμένη,φέρνεις τον προβολέα εκει που θέλεις[αναμένος]και μετά σφίγγεις για να φιξάρεις το
τελικό ύψος. Ομως πρόσεξε με την αποσταση οθονη-προβολέα σε σχέση με το μέγεθος ιντσων.Εγω για 92" εχω τη βαση στημένη πιο
πισω απο τα 4,00μ.Υπάρχει σχετικός πινακας στο επισημο site της OPTOMA.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Ευχαριστω Mike. Αλλα γιατι ανω των 4,00μ για 92" ; εμενα σε 3,80μ μου ανοιγει σε 106". Υπεραρκετο για την αποσταση θεασης στα 4+ μ.Ασε που μακρυτερα ειναι και πιο σινεματζηδικη η παρακολουθηση!

Reaction score
0
Απόσταση 4,30μ περίπου για 92'',ισως για να μην πειραξει πολύ το δακτυλίδι του ζοομ.
Αυτο άκουσα να λέει ο ειδικός Nick Pachis στην εγκατάσταση.Από calibrations-DVE τι εχεις κάνει?
Υπάρχει κανείς με το συνδυασμό ΟΠΤΟΜΑ--SAMSUNG 850 που να τις εχει κάνει?
Εαν υπάρχει ανάλογος δίσκος για ρυθμίσεις,για αγορά απο Ελλαδα?Ειναι ευκολο να τις κάνει μόνος του κανείς?

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Δεν εκανα καμια ρυθμιση με DVE- προς το παρον παει Αγγλια για σερβις λογω ελαττωματικης hdmi (εσπασε η πλακετα , οπως μου ειπαν τηλεφωνικα)

Reaction score
0
Φίλε lakis στα 3,5 μ το offset του optoma ειναι 40 cm , το οποιό σημαίνει ότι σε ανεστραμμένο προβολέα η κορυφή της οθόνης θα πρέπει να ξεκινά 40 cm χαμηλότερα από το κέντρο του φακού. Λάβε υπόψιν σου για την βάση ότι συνήθως από ταβάνι 280 και προκειμένου να βλέπεις ξεκούραστα (η οθόνη να ξεκινά απο τους 90 πόντους περίπου για αυτές τις αποστάσεις) με οθόνη 100 ιντσες (το μέγιστο που μπορεί ο optoma σε αυτή την απόσταση) , θα πρέπει να η βάση να ρυθμίζεται σε ένα εύρος 25-45 πόντους (στο κατακόρυφο).

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: The Official Optoma 72 Thread

Mετα απο ΠΟΛΥ καιρο μια απορια για τον 'ξεχασμενο" ΟΡΤΟΜΑ 72!
Οσοι τον εχετε ψηλα (τον προβολεα εννοω!) se bash πως τον αναβοσβηνετε; Εννοω απο το πρασινο φωτακι που αναβοσβηνει και απο πισω το on-off. Λογικη απορια (και μη μου πειτε πως βαζετε...σκαλα)

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: The Official Optoma 72 Thread

Ειδα το "Πεμπτο στοιχειο" που δινει το Hitech στον Optoma 72. ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!
Το ειδε κανεις αλλος;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.714
Members
38.602
Νεότερο μέλος
Panagiotis I.