The Official Optoma 72 Thread

Reaction score
0
Δεν ειδα Vogels με Extension αλλα το Extension ετσι και αλλιως το παραγγελνεις ξεχωριστα σαν εξαρτημα της ιδιας βασης.
Δεν νομιζω ομως οτι θα εχεις προβλημα παντως γιατι η εικονα με το Vertical Shift κατεβαινει πολυ χαμηλα

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Eχει παρει κανενας κατοχος HD72 βαση για ταβανι και ποια;

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
38.048
lakiss51  βαριεσαι να διαβασεις τα προηγουμενα 10 posts :?: :?: :?: :|

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
spylab said:
lakiss51 βαριεσαι να διαβασεις τα προηγουμενα 10 posts :?: :?: :?: :|
Δεν βαρειεμαι Spylab αλλα κανενα δεν αναφερει βαση με επεκταση, πραγμα που δεν με βολευει

Reaction score
0
Lakiss51 ο Σταυριανος εχει βαση με επεκταση οπως θες. Πηγαινε απο κει και δες την γιατι δεν την εχει στο site του.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
tuonos απο λαρισα τωρα λιγο δυσκολα. Μαλλον θα ζητησω ...βοηθεια φιλων (εσας!)

GTX

Reaction score
39
Ρε lakiss51 τη φώτο με τη βάση που έχω βάλει δεν την είδες?? Είναι omnimount και την έχω πάρει απ'το Νάκκα γύρω στα 80 ευρώ.

Λοιπόν κάτι άλλο που ανακάλυψα χτες με το spylab καθώς χαζεύαμε στον προτζέκτορα. ΜΑΚΡΥΑ απ΄το overscan!!!! Εγώ επειδή έβαλα τον προβολέα στην βάση που είχα βάλει τον προηγούμενο και δεν την έχω μετακινήσει ακόμα πιο κοντά που θα'πρεπε, η εικόνα που ρίχνει στο πανί βγαίνει στα πλάγια περίπου 2 δάχτυλα έξω απο το πλαίσιο της οθόνης. Ε λοιπόν θεώρησα σωστό να κάνω μια διόρθωση με το overscan, ουσιαστικά δηλαδή να μικρύνω λίγο την οθόνη. Εγώ νόμιζα οτι απλά έτσι παύει να παίζει ενα εξωτερικό πλαίσιο απο pixels, ε ΛΑΘΟΣ. Βάλτε ένα κείμενο να δείχνει και πειράχτε το overscan!!! Νομίζω χαλάει την εικόνα πιο πολύ και απο το keystone!

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
38.048
lakiss51 αν διαλεξεις καποια βαση που δεν μπορεις να βρεις μπορω να δοκιμασω να την βρω και να στην στειλω............

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
spylab σε ευχαριστω.Ζητω μια βαση που να κατεβαινει τουλαχιστον ενα μετρο και μετα να την μαζευω λογω χωροταξιας

Reaction score
164
Θέλεις βάση οροφής που μετά την προβολή θα την μαζεύεις; Καθόλου πρακτικό δεν μου ακούγεται!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
To ξερω ,μα τι να κανω - δεν ειμαι εργενης! Επειδη θα κρεμεται στη μεση ενος χωρου 7,30χ3,80, ειναι "καπως" να εχεις ενα εμποδιο εκει που πας να ανεβεις το σκαλοπατι (ετσι χωριζεται σαλοι-τραπεζαρια).Δεν με πειραζει το απλωνε -μαζευε (μηπως το τραπεζακι ειναι βολοκοτερο οχι βεβαια!) αρκει να ειναι ευκολος ο μηχανισμος (θα τον...γρασσαρω!)

Reaction score
164
Η διαδικασία προβολής θα είναι:
-Βγάζεις τον προβολέα από εκεί που τον φυλάς.
-Ανεβαίνεις σε σκάλα και τον κρεμάς.
-Αμολάς τα καλώδια του ρεύματος και της εικόνας. Ανεβαίνεις στη σκάλα και κάνεις τις συνδέσεις,
-Συνδέεις dvd, πολύμπριζο μπαλαντέζα
-Κατεβάζεις την οθόνη
-Κεντράρεις τον προβολέα
Μετά την προβολή περιμένεις κανένα τέταρτο-μισάωρο να κρυώσει καλά η λάμπα και επαναλαμβάνεις όλες τις κινήσεις αντίστροφα... Μόνο που θα είναι αργά τη νύχτα...
Δράμα...
Για να μην αναφέρω άλλα προβλήματα. Πχ ότι αν τα καλώδια κρέμονται στον αέρα θα ξεχαρβαλώσουν τις υποδοχές, από το βάρος τους θα μετακινούν τον προβολέα, θα εμποδίζουν, η βάση της βάσης θα είναι σαν αγγούρι στο ταβάνι...
Μήπως να αγόραζες κανένα κόσμημα της γυναίκας σου καλύτερα; :lol:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Λοιπον (περαν του σχετικα ειρωνικου σου υφους- ισως εχεις δικαιο):
-Ο προβολεας θα ειναι στη βαση, απλα η βαση θα επεκτεινεται προς τα κατω οταν χρειαζεται
- Ολα τα καλωδια θα ειναι σε καναλι (και του ρευματος) οχι στο ταβανι μα στο δοκαρι
-Ε καλα ετσι κι αλλιως η οθονη θα κατεβαινει, δεν θαναι εσαει ανοιχτη
-Θα κεντραρω τον προβολεα- σωστα!
- Μετα τη προβολη ξεσφιγγεις την βιδουλα, κι ανεβαζεις ομαλα 60-70 εκ. τον προβολεα και δεν θα περιμενεις τιποτα.Η, αν βαρειεσαι, το πρωι. Παντως ΔΕΝ θα κρεμεται σαν αγγουρι ολοχρονις στη μεση του χωρου (που δεν ειναι ατομικος, ετσι;)
-Το μονο που με πρβληματιζει πραγματι ειναι το μηκος των καλωδιων, μα κατι θα σκεφτουμε ΟΛΟΙ μαζι (και συ!)
Οσο για το κοσμημα γυναικος, μπα δεν μασαει πλεον, ειναι παλια η κοτα!

Reaction score
164
Ώπα, με παρεξήγησες. Δεν ήταν ΚΑΘΟΛΟΥ ειρωνικό το μήνυμά μου :) :)
Απλά το φαντάστηκα σαν σκηνή από Μπένυ Χιλλ, να ανεβοκατεβαίνεις σε γρήγορη κίνηση τη σκάλα, γι' αυτό τα έγραψα έτσι! :lol:
Τώρα κατάλαβα τι θέλεις να κάνεις... Για τα καλώδια δεν πιστέβω να γλυτώσεις το να κρέμονται όταν ο προβολέας είναι ανεβασμένος. Είναι και πολλά τα άτιμα, αν τα περάσεις όλα (ρεύμα, HDMI, multi, VGA).
Έχεις κάνει σωστά τις μετρήσεις; Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να κατεβαίνει 1 μέτρο ο προβολέας από το ταβάνι; Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο, εκτός αν μιλάμε για πραγματικά ψηλοτάβανο σπίτι (πάνω από 4 μέτρα)

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Aν διαβασεις στο "δημιουργια home cinemα" τον... καυμο μου με το φωτιστικο θα με ενοιωθες! Οπως και ναναι ομως δεν μου αρεσει καθολου το θεαμα του κρεμασμενου προβολεα.Ολοι θα σκυβουμε, κι ας τον φτανουμε με αναταση!!! Ας πουμε η βαση του GTXTC μπορει να με βολευει αρκει να μαζευει , γιατι βλεπω οτι εχει στενωμα και βιδα-σφιγκτηρα. Ή κανω λαθος φιλε GTXTC;
Spylab μαλλον θα... εκμεταλλευτω την προθυμια σου!

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
38.048
lakiss 51  60 -70 cm? ειναι πολλα , γιατι εστω σε τηλεσκοπικη βαση το ενα κομματι παει μεσα στο αλλο..............
ψαχνω και εγω τηλεσκοπικη βαση αλλα δεν εχω δει ποτε κατι που να κατεβαινει το πολυ.................

Οσο αφορα τον unforgiven ειναι εγκαθετος LCDακιας ,μην του δινεις σημασια.. :lol: :p :lol: :p :lol: :p
Τι μπορει να καταλαβουν αυτοι απο  το δραμα της απουσιας LensShift ??  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
164
spylab said:
Τι μπορει να καταλαβουν αυτοι απο το δραμα απουσιας LensShift ?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Έτσι... έτσι... ψάχνετε εσείς για τηλεσκόπια και περισκόπια και αφήστε μας εμάς ήσυχους! :lol:

GTX

Reaction score
39
lakiss51 said:
Ας πουμε η βαση του GTXTC μπορει να με βολευει αρκει να μαζευει , γιατι βλεπω οτι εχει στενωμα και βιδα-σφιγκτηρα. Ή κανω λαθος φιλε GTXTC;
Όχι lakiss δε κάνεις λάθος μαζεύει. Όμως σε καμία περίπτωση δε στην προτείνω άμα θες να την ανεβοκατεβάζεις κάθε φορά που θες να δείς αφού σφίγκει με 2 βίδες άλεν οι οποίες πρέπει να μπούν μέσα σε συγκεκριμένες τρύπες και γενικά δεν είναι τόσο απλό για συχνή χρήση.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Spylab ειναι οντως προβλημα! Αλλα για χαριν της εικονας του, ε χαλαλι του!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.726
Members
38.603
Νεότερο μέλος
g tv