Tiς κολωνες μου μεσα....................

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Απάντηση: Re: Tiς κολωνες μου μεσα....................

Βλάση μην αρκεστείς σε ημίμετρα!

Αυτό χρειάζεται το σαλόνι σου (κανει για όλη τη γειτονεια)!

Η είμαστε high-end ή δουλευόμαστε! Και για να ξέρεται τι πέρνεται:

Specifications:
~ The mover stands 311 feet tall and 705 feet long.
~ It weighs over 45,500 tons
~Cost $100 million to build
~ Took 5 years to design and manufacture
~ 5 years to assemble.
~ Requires 5 people to operate it.
~The Bucket Wheel is over 70 feet in diameter with 20 buckets,
each of which can hold over 530 cubic feet of material.
~ A 6-foot man can stand up inside one of the buckets.
~ It moves on 12 crawlers (each is 12 feet wide, 8' high and 46 feet long). There are 8 crawlers in front and 4 in back. It has a maximum speed of 1 mile in 3 hours (1/3 mile/hour).
~It can remove over 76,455 cubic meters each day.
(100,000 large dump trucks at 40yds. each)
Μπραβο πουλακι μου και συ......με καταυποχρεωσατε ολοι εσεις με τις τοσες μπουλντοζες σας.......τι να πω ....
Αν προκειται για μια γαμωκολωνα να γκρεμισω ολο το οικοδομικο τετραγωνο.....δεν παει στο διαολο θα μεινω με το μικρο μπουμαρισματακι κωλοπαιδα ολοι σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Tiς κολωνες μου μεσα....................

Εχεις δοκιμάσει να παίξεις με πικάπ?
(αλλά με βινύλια 180 gr, ούτε δράμι λιγότερο... :140: )

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817

Εχεις δοκιμάσει να παίξεις με πικάπ?
(αλλά με βινύλια 180 gr, ούτε δράμι λιγότερο... :140: )
Μην νομιζεις πουλακι μου....και σενα στην κατηγορια με τα κωλοπαιδα σε εβαλλα.........νομιζες οτι θα την γλυτωνες κουφαλιτσα???????

Reaction score
8

ειχε δοκιμασει, αλλα ηταν φαγωμενο λιγο απ την βελονα και τουλειπε ενα γραμμαριο - γι αυτο δεν το εκτιμησε

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817

ειχε δοκιμασει, αλλα ηταν φαγωμενο λιγο απ την βελονα και τουλειπε ενα γραμμαριο - γι αυτο δεν το εκτιμησε
Εσενα ακομα σε περιμενω τρελλοπατρινια λαμπατη...........!!!!!!!!!!!!!!!!!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Αυτό το Σ/Κ θα έχω...

... από τη μια μεριά τον Βλάση (Κόρινθο) και ...

... από την άλλη, τον Σταμάτη (Ξυλόκαστρο)

Κι εγώ στη μέση (Κιάτο), για να ακούω στερεοφωνικά :142::143:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817

Αυτό το Σ/Κ θα έχω...

... από τη μια μεριά τον Βλάση (Κόρινθο) και ...

... από την άλλη, τον Σταμάτη (Ξυλόκαστρο)

Κι εγώ στη μέση (Κιάτο), για να ακούω στερεοφωνικά :142::143:
Ελα Κορινθο να ακουσεις χαιενταδικαααααααα

Reaction score
4.247

Βλαση σου ειναι ευκολο να γραψεις τις διαστασεις του δωματιου και να βαλεις καμμια φωτο απο πιο μακρινη αποσταση προς τα ηχεια?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.295

Βλαση σου ειναι ευκολο να γραψεις τις διαστασεις του δωματιου και να βαλεις καμμια φωτο απο πιο μακρινη αποσταση προς τα ηχεια?
πιο εύκολο του είναι να ρίξει φωτό από κανα γκομενάκι...

αλήθεια, γιατί δε το κάνει?:118::118::118:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817

To δωμα ειναι 10 μακρος -4,5 φαρδος-
η φωτο απο μακρια το βραδυ παλλικαρι μου,..............

Reaction score
4.247

Μαλλον κατι δεν παει καλα με την φωτο που εβαλες. Δειχνει πολυ πιο στενο το δωματιο. Δηλαδη ειναι σα να μας λες οτι η αποσταση των ηχειων μεταξυ τους οπως τα βλεπουμε πρεπει να ειναι στα 3 μ. περιπου. Εκτος κι αν κατι αλαζει σε σχεσεις με τις διαστασεις απο το δοκαρι και προς τα ηχεια σου. Παντως νομιζω οτι η γυναικα σου σε αδικησε στη ...μοιρασια. Σου εδωσε το ελατωματικο δωματιο. Μηπως ειναι καιρος να ξαναμοιρασεις την τραπουλα?

Reaction score
8

ωχ τι ειπες τωρα

να φευγω εγω απο την Πελλοπονησο

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817

Μαλλον κατι δεν παει καλα με την φωτο που εβαλες. Δειχνει πολυ πιο στενο το δωματιο. Δηλαδη ειναι σα να μας λες οτι η αποσταση των ηχειων μεταξυ τους οπως τα βλεπουμε πρεπει να ειναι στα 3 μ. περιπου. Εκτος κι αν κατι αλαζει σε σχεσεις με τις διαστασεις απο το δοκαρι και προς τα ηχεια σου. Παντως νομιζω οτι η γυναικα σου σε αδικησε στη ...μοιρασια. Σου εδωσε το ελατωματικο δωματιο. Μηπως ειναι καιρος να ξαναμοιρασεις την τραπουλα?

Τα σπηγκερια ειναι στα 2 μετρα το ενα απο το αλλο απλα εκει που ειναι το συστεμ στενευει το δωμα κατα 50 ποντους περιπου.....
Τωρα για την γυναικα της εταξα οτι μετα τα ογδοντα(που θα ακουω και καλλιτερα) θα μετακομησω σε αλλο σπιτι που θα εχει και dedicated room για το συστηματακι μου!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
4.247

Παλι δε μας τα λες καλα. Αφου απο τα 4,5 μετρα πρεπει να αφαιρεσουμε το μισο μετρο περισευουν 4 μετρα. Γιατι τα ηχεια να εχουν μονο 2 μετρα αποσταση. Με 37 εκ. πλατος το ηχειο πας στα 2,74. Θελεις να πεις οτι η αποσταση των ηχειων σου απο τους πλαινους τοιχους ειναι περιπου 70 εκ. το καθενα? Σαν πολυ μου φαινεται.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Βρε Βλασόπουλο...

Γι αυτό σου είπα, βάλε μας ένα απλό σχεδιάκι, (μια κατοψη με διαστάσεις) και το system και τα ηχεία και τον καναπέ, για να κάνουμε μία τηλεδιάσκεψη και να σου προτείνουμε τη λύση... :109:

(αύριο θα σε πάρω τηλέφωνο από το Κιάτο...)

Αααα, βαλε μας στη κάτοψη και που κάθεται η γυναίκα σου, για να σε πούμε που να κάθεσαι εσύ! :142: :143:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.387
Re: Απάντηση: Tiς κολωνες μου μεσα....................

Βρε Βλασόπουλο...

Γι αυτό σου είπα, βάλε μας ένα απλό σχεδιάκι, (μια κατοψη με διαστάσεις) και το system και τα ηχεία και τον καναπέ, για να κάνουμε μία τηλεδιάσκεψη και να σου προτείνουμε τη λύση... :109:

(αύριο θα σε πάρω τηλέφωνο από το Κιάτο...)

Αααα, βαλε μας στη κάτοψη και που κάθεται η γυναίκα σου, για να σε πούμε που να κάθεσαι εσύ! :143:

:405:

Reaction score
4.247

Οκ, η φωτο ειναι αρκετα διαφωτιστικη. Απ οτι φαινεται το αριστερο ηχειο απεχει αρκετα απο τον πλαινο τοιχο. Προφανως επειδη υπαρχει πορτα για να μην πεφτει καποιος πανω του οταν μπαινει μεσα. Να φανταστω οτι το να μπει ολο το συστημα στην απεναντι μερια του δωματιου δεν γινεται για διαφορους λογους. Εαν τα ηχεια ερθουν κατω απο την κολωνα θα χρειαστεις μεγαλυτερα καλωδια και παντα θα υπαρχει ο κινδυνος αυτος που μπαινει μεσα στο δωματιο να σκονταφτει πανω τους (ειναι και λιγο θεμα αισθητικης-). Επισης αυτο σημαινει οτι θα εχεις μια μικρητροποποιηση στους καναπεδες (δεν ξερω κατα ποσο αυτο ειναι εφικτο στον χωρο σου) Ωστοσο αναγκαστικα θα κανεις συμβιβασμους. Ισως αξιζει μια δοκιμη. Η λυση με ηχοαπαροφητικα κ.λ.π. δεν νομιζω οτι θα ειναι εγγυηση για το τελικο αποτελεσμα και υπαρχει ο κινδυνος να ξοδευτεις χωρις ισως το αναμενομενο αποτελεσμα.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Απάντηση: Re: Απάντηση: Tiς κολωνες μου μεσα....................

:405:
Στριφτουλη μην βαλλεις αυτην που φαινοντε οι 24 κοιλιακοι μου γιατι μετα θα θελουν να μαθουν πως τους εχω χτισει...και καταλαβαινεις !!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Απάντηση: Re: Tiς κολωνες μου μεσα....................

Βλάσση, το σημείο που έχεις το κεντρικό ηχείο έχει καμπυλώσει από το βάρος, ή εμένα τα μάτια μου έχουν καμπυλώσει από τα 802D που βλέπω???:139:
Kαλα τα λες.....εχει λυγισει απο τα κιλα του και ψαχνω λυση......
Μια διορθωση τα Front speakers ειναι τα 802 Nautilus

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.222
Members
38.432
Νεότερο μέλος