JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.592
Τι θα γίνει ? θα έρθει κανείς από δω για ακρόαση ?
Θα 'ρχομουν εγώ όμως με πρόλαβαν οι οικογενειακές υποχρεώσεις.Το άλλο Σαββατοκύριακο κι ετοιμάσου να χάσεις τον ύπνο σου απ' αυτά που θα φέρω!Τι θα γίνει ? θα έρθει κανείς από δω για ακρόαση ?
Ααααααα,ο καλός ο μύλος όλα τ' αλεθει!Εξ' αλλου η μουσική μου συμβαδίζει με την εποχή των ηχείων σου.Γιατι να μην την παίξει;Harbeth είναι τα Ψωράλ;Γιατί ? τι θα φέρεις ? Τρυπάνια δεν παίζ το σύστημα ,αρνείται.
ΠΟΛΥΜΠΡΙΖΑΘα 'ρχομουν εγώ όμως με πρόλαβαν οι οικογενειακές υποχρεώσεις.Το άλλο Σαββατοκύριακο κι ετοιμάσου να χάσεις τον ύπνο σου απ' αυτά που θα φέρω!
Διακρίνω έλλειψη σιγουριάς για τα Ψωράλ.Ξερεις τι έλεγε επ' αυτού ο συνονόματος σου Παυλάκος;(Οποιος κατάγεται από τη Λακωνική Μάνη καταλαβαίνει σε ποιον αναφέρομαι)Γιατί ? τι θα φέρεις ? Τρυπάνια δεν παίζ το σύστημα ,αρνείται.
Δεν πας για ακρόαση δηλαδή αλλά για δοκιμαστικό καλωδίων και λοιπών αξεσουάρ.Θα 'ρχομουν εγώ όμως με πρόλαβαν οι οικογενειακές υποχρεώσεις.Το άλλο Σαββατοκύριακο κι ετοιμάσου να χάσεις τον ύπνο σου απ' αυτά που θα φέρω!
Μα τι καλώδια να του πάω στα ενεργά;Μόνο ρεύματος κι αν του φθάνουν διμετρα!Δεν πας για ακρόαση δηλαδή αλλά για δοκιμαστικό καλωδίων και λοιπών αξεσουάρ.
Σε καταλαβαίνω.Μα τι καλώδια να του πάω στα ενεργά;Μόνο ρεύματος κι αν του φθάνουν διμετρα!
Πάρε καλού κακού και μια δραμαμίνη, ο ήχος από τα Ψωράλ ζαλίζειΜα τι καλώδια να του πάω στα ενεργά;Μόνο ρεύματος κι αν του φθάνουν διμετρα!