To σύστημά μου (Μάρκου)

Reaction score
2.575
Τι θα γίνει ? θα έρθει κανείς από δω για ακρόαση ?
Θα 'ρχομουν εγώ όμως με πρόλαβαν οι οικογενειακές υποχρεώσεις.Το άλλο Σαββατοκύριακο κι ετοιμάσου να χάσεις τον ύπνο σου απ' αυτά που θα φέρω!

Reaction score
2.575
Γιατί ? τι θα φέρεις ? Τρυπάνια δεν παίζ το σύστημα ,αρνείται.
Ααααααα,ο καλός ο μύλος όλα τ' αλεθει!Εξ' αλλου η μουσική μου συμβαδίζει με την εποχή των ηχείων σου.Γιατι να μην την παίξει;Harbeth είναι τα Ψωράλ;
Εγώ όμως εννοώ ότι θα φέρω κάποια αξεσουάρ ώστε οι αντιρρησίες συνείδησης να μειωθούν κατά έναν.

Reaction score
2.575
Γιατί ? τι θα φέρεις ? Τρυπάνια δεν παίζ το σύστημα ,αρνείται.
Διακρίνω έλλειψη σιγουριάς για τα Ψωράλ.Ξερεις τι έλεγε επ' αυτού ο συνονόματος σου Παυλάκος;(Οποιος κατάγεται από τη Λακωνική Μάνη καταλαβαίνει σε ποιον αναφέρομαι)
-Αυτοί(οι κομμουνιστές αντάρτες)ήταν δειλοι.Δεν είχαν σιγουριά.Σ' αυτά τα πραγματα χρειάζεται σιγουριά.Οταν ξεκινάς μια δουλειά πρέπει να την κάνεις καλά διαφορετικά να μην την κάνεις.

Last edited:

Reaction score
19.453
Θα 'ρχομουν εγώ όμως με πρόλαβαν οι οικογενειακές υποχρεώσεις.Το άλλο Σαββατοκύριακο κι ετοιμάσου να χάσεις τον ύπνο σου απ' αυτά που θα φέρω!
Δεν πας για ακρόαση δηλαδή αλλά για δοκιμαστικό καλωδίων και λοιπών αξεσουάρ. :D

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.287
Το λοιπόν, αξιώθηκε η αφεντομουτσουνάρα μου 😂🤣😁 να πάει στο τσαρδί του Μάρκου, κι είμαι πολύ χαρούμενος που είδα τον φίλο μου τον πιλότο, είχαμε πλέον κάτι χρόνια να βρεθούμε. ❤

Ο χώρος του είναι σχεδόν μαγικός, διότι ομολογουμένως δεν άκουσα κανένα ιδιοσυντονισμό λόγω μπάσου σε όλο το μήκος του χώρου, πράγμα που δεν έχει ξανατύχει να συναντήσω, πράγμα μοναδικό!

Πουθενά δε μπουμπουνίζει ρε αδερφέ, απίστευτα τυχερός είναι. 👍

Βεβαίως δεν λείπουν εντελώς τα φαινόμενα ακύρωσης, αλλά δεν είναι σημαντικά και τουλάχιστον δεν έχει συντονισμούς, και αυτά τα λίγα που έχει νομίζω πως πολύ εύκολα θα αντιμετωπιστούν με σωστή τοποθέτηση των σαμπ, ένα τοποθετημένο στο κέντρο μπροστά κι ένα πίσω από την mlp, πάλι στο κέντρο του πλάτους του δωματίου.

Τα ηχεία του, είναι εκπληκτικού δυναμικού εύρους, πραγματικά όμως, επιπέδου PA, και εντελώς αβίαστα ανεβάζουν εκκωφαντικά επίπεδα SPL, χωρίς εμφανή στοιχεία κόπωσης ή αυξημένων παραμορφώσεων, και πάντα με χαμηλή ισχύ από τα ενισχυτικά, καθότι πρόκειται για μονάδες πολύ υψηλής ευαισθησίας.

1000015014.jpg

Το αυξημένο αυτό δυναμικό εύρος, είναι η βασική αιτία που σε αντίθεση με ότι συμβαίνει στα περισσότερα δικάναλα σεταπ που ξέρω, όπου ακούγεται σα "κονσέρβα" η ορχήστρα, στου Μάρκου έχει έντονο το στοιχείο του λάιβ, πράγμα ανεκτίμητης αξίας, τόσο σε πνευστά όσο και σε μεγάλα τύμπανα.

Μεγάλα μεγάφωνα, βασικό πλεονέκτημα.

Αυτά που λέμε χρόνια τώρα..😎

Το ταβάνι στο χώρο του είναι το μόνο στο οποίο θα ήθελα να δω μια έστω basic ηχητική περιποίηση, ώστε να μην εμφανίζει μια ευθεία επιφάνεια, ικανή για ισχυρές πρώτες ανακλάσεις, αν και η σχετικά συμμαζεμένη απόσταση ακρόασης δεν μου έδωσε σαφή εικόνα προβλήματος από κει.

Σαφώς ο Μάρκου έχει εφαρμόσει μια ισοσταθμιση σύμφωνα με τα γούστα του (που απέχει από τον τυπικό χαρακτήρα των μόνιτορ ηχείων που έχω συνηθίσει), με την οποία ας πούμε "room curve" ομολογουμένως δεν έχω σημαντικές ή αξίες λόγου διαφωνίες (και κατά βάση δε μου πέφτει κανένας λόγος, διότι αυτά κι αν είναι σεβαστές προσωπικές προτιμήσεις όπως έχω κατ'επαναληψιν γράψει), ωστόσο εκτιμώ πως η ύπαρξη ενός πολύ ισχυρού και σοβαρού συστήματος ισοσταθμισης σε χρόνο και πλάτος, επιπέδου τουλάχιστον Dirac, θα ανεβάσει σημαντικά τον πήχη εκεί μέσα.

Εύχομαι λοιπόν να αξιωθεί κάποτε να ενσωματώσει τουλάχιστον ένα Dirac στο σεταπιον, μια ηχητική περιποίηση στο ταβάνι, και τέλος να μπουν τα σαμπ στις προβλεπόμενες "κατά τας γραφάς" θέσεις, ώστε να χαίρεται στο μέγιστο βαθμό το ειλικρινά απύθμενο δυναμικό εύρος του εν λόγω συστήματος, πραγματικά τρομερό πλεονέκτημα, τέτοιο, που η συντριπτική πλειοψηφία των δικαναλων θα ζήλευε (και δικαιολογημένα) σε βαθμό ..κακουργήματος. 👍

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.570
Σας τα είπα εγώ για τον χώρο του John χωρίς καν να έχω πάει, μόνο απο την περιγραφή του που μου έκανε.

Εντάξει δεν είναι και Musikverein σαν του Κου Χρήστου @christos77 αλλά the next best thing. 😍
Ο Μανέστρος ( @christos77 ) δεν έχει Musikverein .....
Έχει MuslimVerein :p

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.732
Το ταβάνι στο χώρο του είναι το μόνο στο οποίο θα ήθελα να δω μια έστω basic ηχητική περιποίηση, ώστε να μην εμφανίζει μια ευθεία επιφάνεια, ικανή για ισχυρές πρώτες ανακλάσεις, αν και η σχετικά συμμαζεμένη απόσταση ακρόασης δεν μου έδωσε σαφή εικόνα προβλήματος από κει.
Ευγε νεε μου Χερ Ντοκτορ πολυ καλα τα λες και μια που εχω μια εγγυροτατη δευτερη γνωμη λεω να του δωκω την Πιστοποιηση;)
Γι το ταβανι του τα εχω πει και εγω;)
Αλλα δεν μπορει να εχουν ολοι MUSIKVEREIN:gamer:
Ο Μανέστρος ( @christos77 ) δεν έχει Musikverein .....
Έχει MuslimVerein
Στην ΜΕΚΑ και εσυ Αρχιτρανσμεταλοφρικουλα μαζι με τον Μαλιμπορο να φιλατε την μαυρη πετρα⚔:vinsent::smg:
1736005643982.png
ξερς ποιος ειναι αυτος ;;;;αρχιτρανσμεταλοφρικουλα

Last edited:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.958
Το λοιπόν, αξιώθηκε η αφεντομουτσουνάρα μου 😂🤣😁 να πάει στο τσαρδί του Μάρκου, κι είμαι πολύ χαρούμενος που είδα τον φίλο μου τον πιλότο, είχαμε πλέον κάτι χρόνια να βρεθούμε. ❤

Ο χώρος του είναι σχεδόν μαγικός, διότι ομολογουμένως δεν άκουσα κανένα ιδιοσυντονισμό λόγω μπάσου σε όλο το μήκος του χώρου, πράγμα που δεν έχει ξανατύχει να συναντήσω, πράγμα μοναδικό!

Βεβαίως δεν λείπουν εντελώς τα φαινόμενα ακύρωσης, αλλά δεν είναι σημαντικά και τουλάχιστον δεν έχει συντονισμούς, και αυτά τα λίγα που έχει νομίζω πως πολύ εύκολα θα αντιμετωπιστούν με σωστή τοποθέτηση των σαμπ, ένα τοποθετημένο στο κέντρο μπροστά κι ένα πίσω από την mlp, πάλι στο κέντρο του πλάτους του δωματίου.

Τα ηχεία του, είναι εκπληκτικού δυναμικού εύρους, πραγματικά όμως, επιπέδου PA, και εντελώς αβίαστα ανεβάζουν εκκωφαντικά επίπεδα SPL, χωρίς εμφανή στοιχεία κόπωσης ή αυξημένων παραμορφώσεων, και πάντα με χαμηλή ισχύ από τα ενισχυτικά, καθότι πρόκειται για μονάδες πολύ υψηλής ευαισθησίας.

View attachment 354657

Το αυξημένο αυτό δυναμικό εύρος, είναι η βασική αιτία που σε αντίθεση με ότι συμβαίνει στα περισσότερα δικάναλα σεταπ που ξέρω, όπου ακούγεται σα "κονσέρβα" η ορχήστρα, στου Μάρκου έχει έντονο το στοιχείο του λάιβ, πράγμα ανεκτίμητης αξίας, τόσο σε πνευστά όσο και σε μεγάλα τύμπανα.

Σαφώς ο Μάρκου έχει εφαρμόσει μια ισοσταθμιση σύμφωνα με τα γούστα του (που απέχει από τον τυπικό χαρακτήρα των μόνιτορ ηχείων που έχω συνηθίσει), με την οποία ας πούμε "room curve" ομολογουμένως δεν έχω σημαντικές ή αξίες λόγου διαφωνίες (και κατά βάση δε μου πέφτει κανένας λόγος, διότι αυτά κι αν είναι σεβαστές προσωπικές προτιμήσεις όπως έχω κατ'επαναληψιν γράψει), ωστόσο εκτιμώ πως η ύπαρξη ενός πολύ ισχυρού και σοβαρού συστήματος ισοσταθμισης σε χρόνο και πλάτος, επιπέδου τουλάχιστον Dirac, θα ανεβάσει σημαντικά τον πήχη εκεί μέσα.

Εύχομαι λοιπόν να αξιωθεί κάποτε να ενσωματώσει τουλάχιστον ένα Dirac στο σεταπιον, μια ηχητική περιποίηση στο ταβάνι, και τέλος να μπουν τα σαμπ στις προβλεπόμενες "κατά τας γραφάς" θέσεις, ώστε να χαίρεται στο μέγιστο βαθμό το ειλικρινά απύθμενο δυναμικό εύρος του εν λόγω συστήματος, πραγματικά τρομερό πλεονέκτημα, τέτοιο, που η συντριπτική πλειοψηφία των δικαναλων θα ζήλευε (και δικαιολογημένα) σε βαθμό ..κακουργήματος. 👍
σε πμ άλλα μας είπες... :biggrin:

Reaction score
1.630

View attachment 354657

δεν περιμενα τιποτα λιγοτερο, σταθερη αξια :D

ο @Π.Α.Η. πηγε; μηπως ακουσες το συστημα μετα τα καλωδια του παη και ηταν καλο;
:lolsign:
ελπιζω να μην αλλαξοπισθησε και αυτος.
😁😄

Reaction score
2.575
δεν περιμενα τιποτα λιγοτερο, σταθερη αξια :D

ο @Π.Α.Η. πηγε; μηπως ακουσες το συστημα μετα τα καλωδια του παη και ηταν καλο;
:lolsign:
ελπιζω να μην αλλαξοπισθησε και αυτος.
😁😄
Με τα δικά μου έπαιζε όμως ο @JOHN MARKOU τα είχε συνδέσει έτσι ώστε να μη φαίνονται.Οταν όμως έπεσε το μάτι του @costas EAR,δικαιολογήθηκε πως πρόκειται για το νέο μοντέλο της Kawasaki.Ως πότε θα τον σωζω;

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.993
Members
38.274