JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.060
Από το σύστημα της αρκούδας στο μπουντρούμι.Τί είναι αυτό; Από καθεδρικό ναό;
Όπερ μεθερμηνευομενον δεν του άρεσε τίποτε άλλο και σου το έφερε έτσι για να παρηγορηθεις.Μπορεις όμως να τα νοικιάζεις σε γυφτοκαψουροδημοτικες κομπανίες και να κονομας! Θ' αντιλαλησει ολόκληρο το Μενίδι!Είναι αυτό που άρεσε του @costas EAR
Οποιος θέλει ας έρθει , να εισπράξει τις μπούφλες του .
Nαι αλλά απο "ενέργεια" που λέει και ο Bhutia τι κάνουμε ; Πως θα "κοκιννίσει" το διάγραμμα. Τι ; Μόνο ποιότητα χαμηλού θα έχουμε, όχι ποσότητα ; Μη μου πείς 200 subs (Χ 5.000 = 1 μίλιον γιούροζ).Σε μεγάλους χώρους, οι μεγάλες αποστάσεις που χρειάζεται να διανύσει η πρώτη άμεση, δίνουν επαρκές χρόνο κενού ανακλάσεων, και φτάνουν με αρκετά μειωμένη ισχύ στα αυτιά του ακροατή οι πρώτες ανακλάσεις, διότι κάθε διπλασιασμός απόστασης, τα γνωστά, -6dB.
Ας είναι μεγάλοι οι χρόνοι αντήχησης RT 60 σε μεγάλους χώρους, δεν είναι το ίδιο πράγμα με μικρούς χώρους, μάθετε τέλος πάντων τα βασικά. Ας αργεί να πέσει κατά 60 dB η στάθμη της ισχυρής πρώτης ανάκλασης, δεν ενοχλεί, γιατί δεν είναι ουσιαστικά καθόλου ...ισχυρή.
Ο δε κενός χρόνος ανακλασεων, μεταξύ της άμεσης και της πρώτης έμμεσης, είναι σημαντικός για την ευκρίνεια και ανάλυση και και και, κι αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί σε μικρούς χώρους ακρόασης με κανέναν άλλο τρόπο, παρά μόνον με σημαντική ταπείνωση της ενέργειας της πρώτης ισχυρής άμεσης, δηλαδή ενώ ο μικρός χώρος είναι αναγκαίο να έχει σημαντική ηχητική περιποίηση και χαμηλό μετρήσιμο R(D)T, ο μεγάλος, δεν είναι.
Βασικοί αρχαί.
Ο πιλότος, παρότι έχει μεγάλο χώρο, δεν έχει μεγάλες αποστάσεις ακρόασης όπως τυπικοί παραδοσιακοί χαλιεντάδες, είναι αρκούντως συμμαζεμένη η απόσταση ακρόασης, ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Συμπλήρωσα το προηγούμενο ποστ μου, γιατί ένιωσα ήδη το "κενό".Nαι αλλά απο "ενέργεια" που λέει και ο Bhutia τι κάνουμε ; Πως θα "κοκιννίσει" το διάγραμμα. Τι ; Μόνο ποιότητα χαμηλού θα έχουμε, όχι ποσότητα ; Μη μου πείς 200 subs.
Είπαμε , έχουμε απο όλα. Δεν είναι θέμα αυτό ... πες εσύ και βλέπω εγώ τι μπορώ να κάνω.Συμπλήρωσα το προηγούμενο ποστ μου, γιατί ένιωσα ήδη το "κενό".
Και ερωτώ: δικαιούσθε να ομιλείτε κύριε;
Πάλι τρώς και πίνεις ; Καλά σε είδα, έχασες κιλά, στην φωτό με τον John (εάν δεν είναι photoshop).Εγώ έχω ένα ωραίο μπουκάλι.
View attachment 355262
Πάλιωσε, για πέταμα το είχαν, και λέω τι α κάεις, πχιές το τώρα.
Κι έτσι που λες.
Έρχεται και μεγάλη πείνα. Μόνο ο Bretsos θα επιβιώσει που καλλιεργεί δικά του. Βέβαια δεν υπολογίζει ότι θα πάμε όλοι με τα όπλα και θα του τα φάμε όλα.Μνιά ζωή την έχουμε, ότι προλάβει ν'αρπάξει ο κώλος μας.
Βασικοί αρχαί.
Καλύτερα να ψοφήσω κοκκαλιάρης, παρά να το ρίξω στις μπάμιες του μπρέτσου και γενικώς στις διατροφικές συνήθειες των μηρυκαστικών.Έρχεται και μεγάλη πείνα. Μόνο ο Bretsos θα επιβιώσει που καλλιεργεί δικά του. Βέβαια δεν υπολογίζει ότι θα πάμε όλοι με τα όπλα και θα του τα φάμε όλα.