- Reaction score
- 19.397
Ωχ λαθος 4 γουφερ (2 σε καθε ηχειο). Το ενα ηταν "παθητικο" ξερω γω πως το λενε. Δεν ειχε ρευμα , κουνιοταν push pull απο το αλλο, ή με την ιδια φορα με το αλλο εξω μεσα (δε θυμαμαι), Αντε να ρωτησω την αδελφη μου να μου πει τους αριθμους. Το γκογκλαρα και δε το βρισκω. Οχι οτι εαν τα λαστιχα ηταν ξεραμενα καπως θα το καταλαβαινε στον ηχο .Charlotte Ann, i do understand ....
Χαμος γινοταν με αυτον το 87 -88. Ζουσες ή παλι το εβαλες για να μας τριψεις στη μουρη τα γεραματα μας χα χα ?
Αυτοι και οι δυο τωρα διαβαζω ειναι (ηταν) παγανιστες ωχ .. Κατι ειχα ψιλιαστει και τοτε. Ο δευτερος επεσε απο το μπαλκονι λεει και σκοτωθηκε. Μεθυσμενος ηταν ή εκτελουσε κανα ritual ?
Θα βαλω να ακουσω το βραδυ , εχω τρεις δισκους του απο τοτε (βινυλια ε , μη φωναζεις). Εχω να τα ακουσω απο τοτε περιπου. ((Πικαπ τοτε 1985 Chuo Denki (C.E.C) ή αλλιως σκετο C.E.C. οπως θα το ξερετε σημερα, απο το τρανσπορτ στο οποιο ορκιζεται ο Romy. Eιχε υποσασi, παιζει ακομα ωραια το κακομοιρο. Τανκς. )). Ενισχυτης harman kardon HK ..... και Β&W DM .... ουτε θυμαμαι τους αριθμους, για να μη λες οτι δε λεω ονοματα συστηματος χα χα. Των 80'ς λεω. Λοιπον τα εχω δωσει στην αδερφη μου, παιζουν ακομα, με σεμεδακια φυσικα πανω και το ενα στη μια γωνια να κοιταει αλλου και το αλλο, προσεξε με, στην απεναντι διαγωνια γωνια να κοιτα και αυτο αλλου χα χα χα πολυ γελιο. Καμμια ζημια ουτε στα λαστιχα των 2 γουφερ 35 χρονια. Θολα και μουσικα τα B&W τοτε εβγαιναν.