Trinnov Altitude

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
141.680
Η εφαρμογή ενός απλού φίλτρου λαουντνες σε dsp path 16/44 δεν ξέρω αν μπορεί να είναι διακριτά υποδεέστερη από ότι αν γινόταν σε 24/48 ή 24/96.

Ένα απλό volume control σε 16/44 ομοίως, αν μιλάμε για στάθμη αναφοράς, διότι το τι ισχύει στα - 60 δεν ξέρω τι νόημα έχει.

Άλλο όμως το 1-2 φίλτρα, κι άλλο τα 17.658 φίλτρα της φουλ επεξεργασίας ιμερσιβ περιεχομένου..

Θεωρητικώς, ένα σύνολο πολλαπλών αλλεπάλληλων (εν σειρά) και παράλληλων φίλτρων dsp, όπως αυτών που συμβαίνουν σε ένα dolby atmos σήμα και μέσα σε έναν AV, μέχρι να καταλήξει το ηχητικό σήμα στα πολλαπλά σαμπ και τους 11 διακριτούς δορυφόρους, θα έχει σημαντικό όφελος αν πραγματοποιείται σε υψηλότερες δειγματοληψιες και μεγαλύτερο μήκος λέξης.

Το πχιούρ νταϊρεκτ, δεν είναι αδίκως προτιμότερο σε πολλά σεταπ, ασχέτως αν χάνονται τα αδιαμφισβήτητα οφέλη της ισοστάθμισης και του μπας μάνατζμεντ. Δεν είναι κουφός ο κόσμος, απλώς δίνει λάθος ερμηνείες στην εμπειρία του.

Reaction score
3.915
Ωραία τα τεχνικά θέματα, αλλά όπως είπε ο Πουτζης, αυτό που μετράει είναι το πως ακούγεται τελικά. Αυτός το ξεκινάει από την παραδοχή των εξαιρετικών μετρήσεων που θα δώσουν ένα τουλάχιστον αποδεκτό αποτέλεσμα, οι άλλοι (λέει ο Πούτζης) ξεκινάνε από αυτό που έχουν κατά νου ως αποτέλεσμα και πάνε να το χτίσουν.
Μην ανησυχείτε, (λέει ο Πουτζης) και οι δυο σχολές τα καταφέρνουν.
Στην τελευταία κουβέντα περί genelec, στο αμιροφορουμ, αφού ο άρχοντας μέτρησε, άκουσε, σύγκρινε με τα Ρέβελ του τα Gen, άψογες μετρήσεις...σχόλια από κάτω υπερθετικά κλπ κλπ, πεταγεται ένας τυπος(δεν ήμουν εγώ) και λέει το φοβερό: αυτά τα ηχεία ακούγονται χάλια, σκατά...ή βρείτε τι είναι αυτό που δεν το μετράτε, ή βγάλτε από το φόρουμ σας τον όρο επιστήμη!!!! και δεν έγινε χαμός, ανταλλάχθηκαν κάποια σχόλια και ο τύπος αποχώρησε από την κουβεντούλα!
Και κάτι που μουρθε στο μυαλό τώρα: ο μπάρμπα Βαης στο καινούργιο του ντακ αξίας 10Κ, έχει εξελιγμένο πρησετ για ήχο βινυλίου!

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.877
ή βρείτε τι είναι αυτό που δεν το μετράτε, ή βγάλτε από το φόρουμ σας τον όρο επιστήμη
Κάτι τέτοιο έχω ακούσει και αλλού και δεν αφορούσε ηχεία αλλά καλώδια.
Συγκεκριμένα έλεγε πως "δεν υπάρχει debate για το αν ακούγονται τα καλώδια καθώς δεν έχει γίνει ποτέ έρευνα για το συγκεκριμένο. Μέχρι να γίνει ή μέχρι να βρει τρόπο η επιστήμη να γίνει, δεν υπάρχει debate".
Στη συνέχεια παρουσίασε το X καλώδιο αξίας όσο έχει ο Trinnov.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
88.170
αυτά τα ηχεία ακούγονται χάλια, σκατά...ή βρείτε τι είναι αυτό που δεν το μετράτε, ή βγάλτε από το φόρουμ σας τον όρο επιστήμη!!!!
Κουφός ή τοποθέτηση ΓΤΠ. Ή και τα δυο. Πιο πιθανό το πρώτο. :biggrin:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.754
Ρε σεις καπου ακουσα οτι οι κωλοTrinov το καλοκαιρι ανεβαζουνε πολυ παρα πολυ θερμοκρασιες.....μηπως θενε ψυγειο στη συντηρηση?το εχετε ρωτησει αυτο?

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
88.170
Ρε σεις καπου ακουσα οτι οι κωλοTrinov το καλοκαιρι ανεβαζουνε πολυ παρα πολυ θερμοκρασιες.....μηπως θενε ψυγειο στη συντηρηση?το εχετε ρωτησει αυτο?
Δεν παρατήρησα κατι τέτοιο.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
141.680

Τι λέτε μωρέ; θα γίνουμε ρεζίλι στο σύμπαν.
Συγκεντρωθείτεεεεεεε

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
31.960

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
141.680
Εδώ είμαστε περικυκλωμενοι από ρόμπες, δεν έχει νόημα να το συζητάς.

Να εκτεθουμε στους ξένους όμως;
Τι θα πει το σύμπαν.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
31.960

alexis

Reaction score
31.877
Το θέμα είναι απλό, απλούστατο.

Μπορείς να φτάσεις εκεί πάνω;
Το παίρνεις με κλειστά μάτια και έχεις τελειώσει για μια δεκαετία τουλάχιστον.
Αν είσαι σαν και εμένα μπορεί και για μια ζωή.*

*Τον Yamaha Α2 τον είχα 12 χρόνια και ο Anthem του χρόνου πάει στα 10. Και ειλικρινά αν δεν βάλω Atmos και βρω τρόπο να περάσει το 4Κ εκτός Anthem δεν έχω κανένα λόγο να τον αλλάξω.

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
141.680
Το σοφτγουερ ισοστάθμισης το δοκίμασε ο αμίρ;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
141.680
Όχι. Ακόμα.
Αν έχει μικρόφωνο και αν ασχοληθεί να κάνει μπόλικες μετρήσεις πέριξ της θέσης ακρόασης και αν βάλει ένα αξιοπρεπές ταργκετ κερβ, θα έχει πολύ γέλιο.

alexis

Reaction score
31.877
Αν έχει μικρόφωνο και αν ασχοληθεί να κάνει μπόλικες μετρήσεις πέριξ της θέσης ακρόασης και αν βάλει ένα αξιοπρεπές ταργκετ κερβ, θα έχει πολύ γέλιο.
Αν.
Εδώ είχε δύο μηχανήματα και δεν μπορούσε να τα μετρήσει και τα δύο και δούλεψε το ένα. Setup θα κάνει;
Αν του το αφήσει εκεί η Trinnov για κανένα εξάμηνο ίσως. 😅

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.892
Members
38.382
Νεότερο μέλος
akis4525