- Reaction score
- 88.170
Μόνο αν πάει κάποιος να το σετάρει...δεν νομίζω να ασχοληθεί, δεν προλαβαίνει
Time permitting, I plan to test the Room Optimizer in there which is the main reason behind the strong reputation of Trinnov processors.
Το κρίσιμο ερώτημα είναι το εξής:Καλώς ή κακώς, όταν κάποια πράγματα ξεφεύγουν από τα οικονομικά όρια (προφανώς διαφορετικά για τον καθένα), για να δικαιολογηθεί η αγορά πρέπει να απαντηθεί το ερώτημα "τι θα έπαιρνα μ' αυτά τα χρήματα".
Η δική μου απάντηση στο ερώτημα είναι "ένα Seat Ibiza FR 1.5 150HP". End of story.
με 17 χηνες φτιαχνεις σουπερ συστημα και απολαμβανεις...Καλώς ή κακώς, όταν κάποια πράγματα ξεφεύγουν από τα οικονομικά όρια (προφανώς διαφορετικά για τον καθένα), για να δικαιολογηθεί η αγορά πρέπει να απαντηθεί το ερώτημα "τι θα έπαιρνα μ' αυτά τα χρήματα".
Η δική μου απάντηση στο ερώτημα είναι "ένα Seat Ibiza FR 1.5 150HP". End of story.
δεν διατιθεται πια.Seat Ibiza FR 1.5 150HP
Είχε σταματήσει για λίγο, τώρα διατίθεται πάλι μόνο σε 1,5 150ΗΡ DSG, όχι manual.Αρα, παρε Τρινοφ, γιατι αυτο:
δεν διατιθεται πια.![]()
Χάλι κανόνας. Ποιός τρελλός θα δώσει τα μισά απο τα χρήματα που διαθέτει για οτιδήποτε αναλώσιμο;Όταν διαθέτεις μετρητά να πάρεις δύο τότε το προϊόν είναι για σένα.
Αλλιώς το διαγράφεις και πας εκεί που φτάνουν τα χέρια σου.
Είτε είναι iPhone, είτε Trinnov, είτε Porsche.
Απλός "κανόνας".
Χαχα, πες τα. Κι εγώ γι'αυτό άλλαξα, αναγκαστικά δηλαδή, δεν ήθελα. Γιατί τα MeG το τρώγανε λάχανο το ΦιατάκιΥΓ Όταν ακρίβυνε πολύ το ηχοσύστημα μου άλλαξα αυτοκίνητο.
Ο Χαϊεντάς.Χάλι κανόνας. Ποιός τρελλός θα δώσει τα μισά απο τα χρήματα που διαθέτει για οτιδήποτε αναλώσιμο;
Ιμπιθα; Αμάν κι εσύ, χάθηκε μια πόρτσε ηλεκτρικιά;Seat Ibiza FR 1.5 150HP
Ποιός είπε κάτι τέτοιο;Χάλι κανόνας. Ποιός τρελλός θα δώσει τα μισά απο τα χρήματα που διαθέτει για οτιδήποτε αναλώσιμο;