Σταύρος Λαγκαδιανός
Το αγοράκι με τα σπίρτα
- Reaction score
- 29.925
Ausprobiert: Trinnov WaveForming macht den besten Bass aller Zeiten! - LowBeats
Der Begriff
www.lowbeats.de
Λες για 2κάναλο + 4 subs ε;Εάν γίνει διαθέσιμο το waveforming στο nova, τελείωσε το θέμα για όλους.
Trinnov | The new essential monitoring tool for your studio from Trinnov
NOVA includes all the features expected from a monitoring controller as well as Trinnov's exclusive speaker/room optimization technology in a single compact chawww.trinnov.com
Η χρήση πολλών σαμπ στο waveforming κατά τη γνώμη μου δεν σχετίζεται τόσο με το μέγεθος του δωματίου, όσο με τον αριθμό των καθισμάτων στα οποία θέλεις να έχεις το τέλειο μπάσο.Φθάνει να έχει σχετικά μικρό δωμάτιο για να μην χρειαστεί να πάει σε 5-6 subs+.
Ψιλοισχύει ναι.Η χρήση πολλών σαμπ στο waveforming κατά τη γνώμη μου δεν σχετίζεται τόσο με το μέγεθος του δωματίου, όσο με τον αριθμό των καθισμάτων στα οποία θέλεις να έχεις το τέλειο μπάσο.
Όσο πιο πολλά τα καθίσματα (και με διαφορετικό ύψος στις πίσω σειρές καθισμάτων), τόσο πιο πολλά σαμπ απαιτούνται.
Για το τυπικό πλάνο 1 θέσης, της mlp, ακόμα και τα 2+2 είναι ..πολλά.
Ταυτόχρονα, οι περιορισμοί των αποστάσεων που υπάρχουν για καθίσματα με σωστό μπάσο (τουλάχιστον 1 μέτρο μακριά από κάθε τοίχο) και η μίνιμουμ απόσταση που απαιτείται από τα εμπρός emitters (2 μέτρα), αφήνουν στην συντριπτική πλειοψηφία των οικιακών συστημάτων σε μικρούς χώρους 1-2 θέσεις ακρόασης.
Κάνε τυφλή ακρόαση να μας πεις διαφορές!Τα έχω και τα δυο.