Tsakiridis Devices Greek Club

Reaction score
3
Συγχαρητήρια πάντως στη LAB 12 και τους αδελφούς Τσακιρίδη για τη ποιότητα των κατασκευών τους και τη διεθνή τους παρουσία.
Που κολαει αυτη η μαλακια ετσιρια τωρα με τον ικαρο του τσακιριδι!! Ετσι και η lab 12 μπορουσε να βγαλει ικαρο θα τον πουλουσε 5κ εδω δινουνε τον νανο mighty2.5k

Reaction score
3.152
Όμως, η LAB 12 αγαπητέ μου, κατασκευάζει μεταξύ των άλλων και καλώδια USB και τολμάει να παραθέτει και τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, όπως :

• Capacitance: 17,80 pF/ft
  • Resistance: 43,90 mΩ/ft
  • Inductance: 0,50 μH/ft
  • Delay: 1,14 ns/ft
  • Conductors Type: solid core
  • Cross Sectional Area: 0,30 mm2
  • Metals: copper
  • Purity: 99,99997%
  • Standard Length: 1.0m

Έχουν καταλάβει οι μηχανικοί της εταιρείας, σε συνεννόηση με τον επενδυτή και το λογιστήριο, ότι με 3€ καλώδιο USB δεν γίνεται δουλειά , δεν βγάινει ούτε το ενοίκιο, οπότε μελέτησαν το θέμα και κατέληξαν ότι στο 1 μ. παίζουν σημαντικό ρόλο τα παραπάνω ηλεκτρικά χαρακτηριστικά ώστε το σήμα της πηγής να μεταφερθεί στον δέκτη χωρίς απώλειες και χωρίς θόρυβο που θα προκαλούσε λ.χ. την αναγνώριση μίας ψηφιακής κατάστασης "0" σε "1" , ή το αντίθετο.

Αυτά όμως οι χαμιλόμισθοι δεν τα καταλαβαίνουν

Reaction score
1.938
Που κολαει αυτη η μαλακια ετσιρια τωρα με τον ικαρο του τσακιριδι!! Ετσι και η lab 12 μπορουσε να βγαλει ικαρο θα τον πουλουσε 5κ εδω δινουνε τον νανο mighty2.5k
δεν συμφωνω να αποκαλειτε ετσι, τα παιδια ειναι πολυ καλα στην Lab12 οπως και στον τσακιριδη. το οτι πουλανε καλωδια usb ειναι ενα αρνητικο που μπορουμε να παραβλεψουμε :lolsign:

στο θεμα της τιμης, ειπαμε πως ο ικαρος πωλειτε οσο τα υλικά του. ετσι κι αλλιως, δεν νομιζω να βρεις κατω απο 2-3κ οτιδηποτε μηχανημα που κατασκευαζεται στην Ελλάδα. (μπορει να κανω λαθος)

Last edited:

Reaction score
1.938
Δεν θα τα πάμε καλά..
ξερεις ειχα μολις γυρισει απο μια εκθεση στην αθηνα, (νομιζω τη χρονια που ειχαν τα visaton στο δωματιο Lab12) και μου λεει ο πατερας μου "πως πηγε; τιποτα καλο;" του ειπα τι μου αρεσε, και του ειπα και για εκεινο το δωματιο. νομιζω του εδωσα και ενα φιλαδιο που μου ειχαν δωσει. το βλεπει, βρισκει εκει που ελεγε για καλωδια κατι. με κοιταει με ενα βλεμα απελπισιας και μου λεει : 500€ καλωδιο usb ε; μαλιστα...

για τη εταιρια που τα κατασκευαζει δεν θα εκφερω γνωμη αλλα δεν μπορω να πω πως μου εκανε καλη εντυπωση οταν μαγαζι που εφερνε τα πρωιοντα τους οταν ρωτησα " γιατι αυτο το καλωδιο ηχειων ειναι τοσο χοντρο; υπαρχει καποιος πραγματικος λογος;" μου απαντησε "Ξερεις μετα απο ενα σημειο τιμης, πρεπει να κανεις τον αγοραστη να νιωσει πως αυτο που πληρωνει αξιζει"

😂

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.998
Members
38.391
Νεότερο μέλος
costisc