Tsakiridis Devices Greek Club

Reaction score
557
Είχα τα proac studio 125 δαπέδου, με τους τελικούς Άρτεμις τους παλιούς.
Ταιριάζουν τα proac με λάμπα, χωρίς να κοιτάω specs...

Reaction score
2.814
Σε χαμηλές στάθμες,όχι πάνω από 87-90 db max θα ταιριάξουν μια χαρά .
Απλά λογω τοπολογίας ,ο Ίκαρος θα τσιμπήσει λίγο παραπάνω στα πρίμα, θα σε κουράσει μετά από μιση ώρα, σε σχέση με τη μεσαία που θα είναι λίγο υποτονικ.
Το βαθύ χαμηλό χωρίς subwoofers το ξεχνάς για προφανείς λόγους. Αν όμως έχεις μάθει να ζεις χωρίς την πρώτη οκτάβα τότε να μην σε απασχολεί το θέμα και αρρωστήσεις και απελπισμένα αρχίζεις να ψάχνεις κι εσύ για καλωδια και αντικραδασμικά με μπίλιες απο σκληρά μέταλλα. Η πτέρυγα στο ψυχιατρείο δεν δέχεσαι πλέον ψυχακηδες στερεο-φωνάκηδες.

Καλές ακροάσεις

Last edited:

Reaction score
2.814
Το standard ποτενσιόμετρο που έχει η απλή έκδοση ποιό είναι και τι αντίσταση έχει ;
Μήπως 50 KΩ ;

Reaction score
3.395
Το standard ποτενσιόμετρο που έχει η απλή έκδοση ποιό είναι και τι αντίσταση έχει ;
Μήπως 50 KΩ ;
Δεν γνωρίζω την αντίσταση του παρά μόνο πως είναι κοινό και προσφέρεται το Alps ως αναβάθμιση.

Reaction score
2.814
Δεν γνωρίζω την αντίσταση του παρά μόνο πως είναι κοινό και προσφέρεται το Alps ως αναβάθμιση.
Υπάρχει πιο κοινό pot απο το μπλε Alps ;
Τα μαύρα Alps ( black beauty) που έχω σε κάποιες δικές μου κατασκευές νομίζω ότι πλέον δεν παράγονται. Κάποια που υπάρχουν στο ebay αλλά και αλλού είναι fake.
Ta Alps bkack beauty είναι εκπληκτικά στον ήχο αλλά και πολύ καλά ταιριασμένα ως stereo.

Last edited:

Reaction score
2.814
Υπάρχει.Το άνθρακος.Χωρις να γνωρίζω αν το Alps που μπαίνει είναι το μπλε.
Τα παλαιότερα μεταλλικά αυθεντικά Alps , επίσης έχουν εξαφανιστεί.
Τα φτηνά κοινά pots είναι της Piher και της Alpha ..
Ας μας πει κάποιος που αγόρασε τον Ίκαρο ποιο pot φοράει ως standard.

Reaction score
693
Blue alps φοράει στα ακριβά και με τηλεχειρισμό εκδόσεις όπως στον μεγάλο reference. Σαφέστατα υπάρχουν κσι καλύτερα αλλά μιλάμε για μαζική παραγγελία οπότε εάν είναι original ειναι οκ. Τα alpha δεν τα γνωρίζω

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.531
Members
38.339
Νεότερο μέλος
Blueworld