- Reaction score
- 6.520
Πολύ λογικό να γεμίσει εκεί,με αυτή την τοποθέτηση του Σάμπ,αφού η θέση ακρόασης είναι μέσον δωματίου.
Απόλυτα λογικό.
Απόλυτα λογικό.
ναι λογικά αυτή θα είναι η ιδανική θέση και για τα 2, να μπουν στο μέσο του μήκους του δωματίουΠολύ λογικό να γεμίσει εκεί,με αυτή την τοποθέτηση του Σάμπ,αφού η θέση ακρόασης είναι μέσον δωματίου.
Απόλυτα λογικό.
Και εκεί.
και 2 μπροσταναι λογικά αυτή θα είναι η ιδανική θέση και για τα 2, να μπουν στο μέσο του μήκους του δωματίου
ναι εκεί που βγήκε καλό είναι με 3.8 ms delay το 1 και reverse phase to 2Καλό το τελευταίο διαγραμμα. Αστα εκεί.
Να φανταστώ πως ρυθμίζεις αποστάσεις/delay σωστά σε καθε μετακίνηση.
όχι μόνο από minidsp είναι αυτόΈτρεξες και Audyssey?
είναι στα όρια του σφάλματος της μετρητικής ,ας πούμε, διαδικασίαςΥπάρχει εξήγηση?
πρώτη φορά το παρατήρησα.
βλέπουμε την απόκριση των sub με κλειστό (πορτοκαλί) και ανοιχτό (μπλε) τον ενισχυτή των ηχείων
Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό?
με πράσινο είναι επιλογή μέτρησης sub κανάλι στο rew αλλά με κλειστά τα sub για να τσεκάρω αν βγαίνει ο παραμικρός ήχος από τα ηχεία.
Δεν βγαίνει τίποτα.
View attachment 203406
σε πτώση τάσης αναφερόμουν....λόγω του ότι είναι νησί....και από ρεύματα δεν τα πάνε ποτέ καλάΠιστεύεις ότι μπορεί το ρεύμα να αλλοιώσει μετρήσεις?
Τι είναι ρε γμτ μου ο Χουντίνι?
Εδω δεν μπορούν χρόνια ολόκληρα να στρώσουν κάποια ηχεία και ενισχυτές , να παίζουν σωστά , εσύ λές για το ρεύμα?
Και εμένα εκεί πάει το μυαλό μου. Δεν είναι σφάλμα γιατί το έκανα πολλές φορές για επιβεβαίωση..είναι στα όρια του σφάλματος της μετρητικής ,ας πούμε, διαδικασίας
ποτέ προσωπικά δεν μου έχει τύχει μια μέτρηση να ταυτίζεται ακριβώς με την άλλη
μην τρελαίνεσαι
εκτός και αν έχει να κάνει κάτι με το ρεύμα
Εδώ το πας εκεί το πας. Τι σου έχει κάνει βρε το minidsp?..... εχεις προσθεσει στο συστημα σου καποιο νεο εξαρτημα τωρα τελευταια ;
μην σε απασχολει ομως, ετσι κιαλλιως δεν θα ακουσεις ποτε χωρις τον ενισχυτη των ηχειων ανοιχτο...
Πηγαίνουν 3 γραμμές. Μία 20αρα μια 16αρα και μία από ups APC 2000 που έρχεται μέσα από το πατάρι που έχω τα δικτυακά μου. Το ups είναι πάνω σε 16αρα.Τι ασφάλεια έχεις στον πίνακα για την γραμμή αυτή?
Ναι έδωσα όλους τους crown και τον adcom και τα έχω όλα στο sherbourn.Δεν βλέπω άλλο τελικό , μόνο ο shurbourn σωστά ?