- Reaction score
- 86.126
Είπα?????
Αφού το είδεςΜην υπερδιορθώνεις πάνω από τα 500Hz. Μην γεμίζεις τρύπες.
Είπα?????
Αφού το είδεςΜην υπερδιορθώνεις πάνω από τα 500Hz. Μην γεμίζεις τρύπες.
Σε άλλο αναφέρομαι. Ποιο πάνω για την τοποθέτηση του ηχείου στο έπιπλο που λέει ο earΕίπα
Θα έβαζα το ηχείο στο χείλος του επίπλου ή στην ανάγκη θα έβαζα χοντρό απορροφητικό να καλύπτει την επιφάνεια του επίπλου που περισσεύει.Σε άλλο αναφέρομαι. Ποιο πάνω για την τοποθέτηση του ηχείου στο έπιπλο που λέει ο ear
Ξεκινάει αντανάκλαση τόσο κοντά?Θα έβαζα το ηχείο στο χείλος του επίπλου ή στην ανάγκη θα έβαζα χοντρό απορροφητικό να καλύπτει την επιφάνεια του επίπλου που περισσεύει.
Να βάλουμε τον @Bhutia να μας εξηγήσει τι είναι το diffractionΞεκινάει αντανάκλαση τόσο κοντά?
Το center είναι έτσι για λόγους ασφαλείας. Έχω και ένα μικρό τυφώνα στο σπίτι. Τα main είναι τέρμα πίσω κολλητά γιατί εκεί μετράνε καλύτερα.Δεν είναι δα και τόσο τρομερό να φέρεις το σεντερ λίγους πόντους πιο μπροστά , δεν θα το καταλάβει ούτε η παντόφλα.
το ίδιο ισχύει και για τα LR, πιο έξω από το έπιπλο κατά 1 εκ.
Άσε αν δεν είχα όλα αυτά τα έξοδα και να δω πώς θα πηγαίνει η κατάσταση τους επόμενους μήνες, έτοιμος ήμουν να σου στείλω για το 15ari.πρόσεχε τον Νάσο αυτόνα.....το πάει στην φουστιά να σε φορτώνει με dirac
Έστω στο χείλος, μετά παίζω επικίνδυνα...Βγάλε το ηχείο σου όσο πιο έξω μπορείς , εν ανάγκη και λίγο πιο έξω από το ράφι , αν μπορείς.
Να βάλουμε τον @Bhutia να μας εξηγήσει τι είναι το diffraction
fixedΞεκινάει αντανάκλαση τόσο κοντά?
Σκέφτομαι να πάρω COPOPREN και να βάλω πίσω από όλα τα ηχεία - sub 2-3 φύλλα του πόντου στο κάθε ένα.
Σε επιφάνεια τόση όση να τη καλύπτει μπροστά το εκάστοτε ηχείο
(Παντόφλα)
Θα κάνουν κάτι η τσάμπα τα βάζω?
Εχω 12ποντες μπασοπαγίδες πίσω απο τα ηχεία που εφάπτονται στον τοίχο. Το θεωρώ απαραίτητο, εχει γραφτεί επανειλλημενως. Αν είναι πολύ λεπτό το υλικό δεν νομίζω να βοηθήσει σημαντικάfixed
Να βάλω η μια τρύπα στο νερό?
Πίσω και κάτω από κεντρικό
Πίσω και κάτω από sub
Πίσω και πλάι από Front l+r
Πίσω από bsl - bsr - sl - sr
Και πίσω από όλο το έπιπλο
Οπότε όσο πιο παχύ γίνεται. Ναι τουλάχιστον στην τριάδα μπροστά μπορώ να το κάνω.Εχω 12ποντες μπασοπαγίδες πίσω απο τα ηχεία που εφάπτονται στον τοίχο. Το θεωρώ απαραίτητο, εχει γραφτεί επανειλλημενως. Αν είναι πολύ λεπτό το υλικό δεν νομίζω να βοηθήσει σημαντικά
Για δες λίγο διαστάσεις και τιμές και εδώ:
Α, καλες τιμες εχει αυτος. Και το izifon. Τοτε που ψωνισα δεν τον ειχα βρει.Για δες λίγο διαστάσεις και τιμές και εδώ:
(εκτός αν οι τιμές είναι για 2 τεμάχια)
Copopren Acoustic Τιμή Ηχοαπορροφητικό Πάνελ 1000X1000X10 - ISOLFON ΗΧΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ στο Χρωμοδομή
Παράγεται από ανακυκλωμένο ηχοαπορροφητικό αφρώδες με συνδετικό ελαστικό πολυμερές υλικό Οι κύριες ιδιότητές του είναι ελαστικότητα ηχοαπορροφητικότητα συνοχή και μηχανική αντοχή Είναι φιλικό προς το περιβάλλον 100% χωρίς ίνες ή άλλα επιβλαβή για την υγεία υλικά ΜΟΡΦΗ – ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Μορφήbalamoti.gr
Αυτοι μπορουν να λυσουν το 80% των προβληματων του ηχου στο σπιτι.μερικές φορές νομίζω πως είμαι σε forum για ...μηχανικούς και οικοδόμους