Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Κι εγώ πίνω μπυρόνια, αλλά που και που κατεβάζω και καμοιά ρακή!:116:Καλά δεν έμπλεξε και με αίρεση!:135:
Κάτι λίγοι απο μας έχουμε προτίμηση σε καλαμαροχτάποδα και τσίπουρα άνευ.
Μπύρες πίνει ο Μάκης , ο Κωσταυτιάς και ο Μάρκου-denon.
BTW ο παππάς εδω γιατί εχει αυτό λειωμένο ξεληγωμένο ύφος?Υπάρχει και άλλη εκδοχή...
Είχαμε ένα μικρό θέμα με αυτήν που τράβαγε φωτογραφίες...BTW ο παππάς εδω γιατί εχει αυτό λειωμένο ξεληγωμένο ύφος?
Πσσσσσσ... σιγαααααααά. Ο Τσολιάς σας τράβαγε βρε !!! :138:Είχαμε ένα μικρό θέμα με αυτήν που τράβαγε φωτογραφίες...
O Αρχιμανδρίτης φίλε όπως κατάλαβες, έχει παρανοήσει με τη "φωτογράφο"! Κοίταζε μετά μεγάλης προσοχής το... "πουλάκι", αλλά τελικά σκεφτόταν τον υπέροχο ήχο.. (απα παπα πααα ο νους σου μην πάει στο "πονηρό"!)BTW ο παππάς εδω γιατί εχει αυτό λειωμένο ξεληγωμένο ύφος?
Να μην πω για τον κάτοχο του μουστακίου , που κάτι μου θυμίζει , αλλά δεν ξέρω τι?
Μεγάλε άσε το μπίρι μπίρι και βρες και σε εμάς τους πτωχούςΕτσι πρέπει να είναι κάθε φιλοιάπων.
Οπως και οι ιάπωνες. Δεν έχουμε το τάδε γμτ, ωραία θα το κατασκευάσουμε.
Μας έκοψαν τό τάδε υλικό απο το εργοστάσιο παραγωγής γμτ.
Νο προπλεμ θα το φιάξουμε μόνοι μας.
Η denon φιάχνει μόνη της το transport του dvd a1ud.
O λόγος? το κάνει καλύτερα μόνη της και της βγαίνει και πιο φτηνό.Είναι που είναι πανάκριβο και το Player ,σκεφτείτε πόσο θα έβγαινε αν το έπερναν απο εξωτερικό προμηθευτή.
Αλλο παράδειγμα. HONDA ,για το vtr 1000f , ο στρόφαλος ζυγισμένος και στις ανοχές της honda
δεν ήταν εύκολο να παραδωθεί απο εξωτερικό προμηθευτή.Τον έκανε μόνη της.
Αλλο παράδειγμα.Διαφορετικό.SANSUI, τα υλικά με τις κουφές και άσχετες τιμές χαρακτηριστικών.
πχ πυκνωτής 10000μf/71v, δεν υπάρχει πουθενά στο εμπόριο.Κάποια transistors εξόδου της shanken τα οποία τα έβγαζε μόνο για την sansui στην αρχή και πολύ αργότερα τα διέθεσε στην αγορά.Το κουφό είναι οτι η έρευνα πίσω απο τα συγκεκριμένα και οχι μόνο είχε γίνει απο την sansui.
Και πόσα άλλα παραδείγματα υπάρχουν , όπως ACCUPHASE , ΚΛΠ.
Οι άνθρωποι ήταν είναι και θα είναι αλλού.
JAPAN FOR EVER.
Που θα πάει..Δεν εχω μάναμ.
Για πέταμα.
σσσσσσ.......Λύσσαξες πια!!!
Βρε Zizikάκι ,για ψάξε στις αποθήκες σου μήπως έχεις κανέναν ενισχυτή της προκοπής, να πουλήσεις στο φίλο μας...:610:
Έχουμε φάει όλη την αγορά για vintage κομμάτι και όλο κάτι χρέπια βρίσκουμε!!
...και η μεγαλύτερη πλάκα είναι οτι τα ζητάνε για μεταξωτές κορδέλες!:613: