Von Schweikert VR-4 SR MKII - The making of a dream speaker

Status
Not open for further replies.
Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Von Schweikert VR-4 SR MKII - The making of a dream s

Με νοιάζει όταν τρολλάρεις συνεχώς σε όλα τα θέματα από το άγχος σου μην σου ξεφύγει κανένα πεντοχίλιαρο με πόδια...
Και σενα τι σε κοφτει? Απο την τσεπη σου θα το παρω?

Σε παρακαλω...για συνελθε λιγο!

Ο αναγνωστης βλεπει και κρινει. Αν εσυ με κρινεις ετσι με γεια σου με χαρα σου. Ο αναγνωστης δεν εχει αναγκη απο αυτοδιοριζομενους συμβουλατορες ουτε συνηγορους. Απευθυνομαστε σε νοημον κοινο.

Τωρα οσον αφορα το πεντοχιλιαρο, ας το δωσει ο ενδιαφερομενος σε πραγματικα ΣΟΒΑΡΕΣ μηχανες που υπαρχουν πραγματι αν και λιγοστες. Ας ειναι και ΕΚΤΟΣ music lover.

Με τις προτασεις σας (που πιθανον να μην τις εχετε ακουσει κιολας στο συστημα σας για να τις αξιολογησετε σωστα) διαφωνω καθετα. Τι να κανουμε δηλαδη? Δεν πρεπει να το πω? Δεν πρεπει να καταθεσω την αποψη μου?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μωρα μου εσεις...........Ειδατε τι εγραψε πιο πανω για σας ενας καλος κυριουλης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Βλάση Χρόνια Πολλά ρεεεεε!
Άντε και με ένα καλό high end σύστημα γιατί τα B&W μπροστά στα von πως τα λεν, είναι πατάτες. Έτσι λένε οι ειδήμονες. :happy_9: :cool_11:

...

Reaction score
0
Άντε και με ένα καλό high end σύστημα γιατί τα B&W μπροστά στα von πως τα λεν, είναι πατάτες. Έτσι λένε οι ειδήμονες. :happy_9: :cool_11:

...
Οχι και πατατες...Απλα υπολειπονται. Εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο. Τον Βλαση πρεπει να τον γνωριζω. Σε καθε περιπτωση αν σου αρεσουν εσενα Βλαση μου εμενα μου περισευει. Σου ευχομαι να τα χαιρεσαι και να εχεις παντοτε καλες ακροασεις.

Reaction score
93
Χρονια πολλα Μπαμπη μου, να σαι καλα κι οτι επιθυμεις!

Οπως γνωριζεις αρχες του 2008 θα αρχισουν να στελνουν..Θα σε ειδοποιησω
ΟΚ ευχαριστώ Γιώργο
χαίρομαι που δεν έχει αλλαξει κάτι ...
αντε μπας και ακούσουμε σωστά το Fear of the blank planet των Porcupine Tree που παίζει τώρα ....

Καλή Χρονιά

Reaction score
0

...
Και συ Νικο κοψε λιγο την πλακα με το ονομα. Ειπαμε πως τα λενε!

Reaction score
0
ΟΚ ευχαριστώ Γιώργο
χαίρομαι που δεν έχει αλλαξει κάτι ...
αντε μπας και ακούσουμε σωστά το Fear of the blank planet των Porcupine Tree που παίζει τώρα ....

Καλή Χρονιά
Ειπαμε εχουμε ΝΟΗΜΟΝ κοινο:cool_4: Γεια σου ρε Μπαμπη!

Reaction score
0
Εγώ φταίω που δεν είναι εύηχα τα von, πως τα πες?

...
Ο ανθρωπος ειναι αμερικανος γερμανικης καταγωγης τριτης γεννιας
(απο την Χαιλδερβεργη συγκεκριμενα). Εξ'ου και το ονομα ειναι λιγο περιεργο. Παντως ειναι σιγουρα ...χορταστικο, ειδικα για οσους ειναι φαν και τα εχουν και τα χαιρονται.
Προφερονται φον σφα ικερτ.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Βρε δε πάει να είναι και από την Κάτω Μαγούλα Ροδόπης? Έπρεπε να βάλει το απαίσιο όνομά του για μάρκα? Ούτε να το διαβάσω μπορώ ούτε να το προφέρω, ούτε να κάνω copy paste κάθε φορά που αναφέρομαι σε αυτά τα von πως τα λεν. Πως κάνεις έτσι?

...

Reaction score
0
Βρε δε πάει να είναι και από την Κάτω Μαγούλα Ροδόπης? Έπρεπε να βάλει το απαίσιο όνομά του για μάρκα? Ούτε να το διαβάσω μπορώ ούτε να το προφέρω, ούτε να κάνω copy paste κάθε φορά που αναφέρομαι σε αυτά τα von πως τα λεν. Πως κάνεις έτσι?

...
Νικο μου επετρεψε μου να σου πω οτι απο το Τσαρουχας audio....μου αρεσει καλυτερα..:cool_11: :cool_11: :happy_9:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τόσο ξέρεις ρε!
Τώρα έχω μια ιδέα. Αν θες να συνεχίσουμε το θέμα με τα von πως τα λεν και εμπιστεύεσαι το προϊόν, βοήθα κανέναν συμφορουμίτη να δει τι αγοράζει με αυτά τα λεφτά που ζητάς. Για παράδειγμα έτσι. Επίσης μπορείς να μας τα δώσεις για test.

...

Reaction score
0
Τόσο ξέρεις ρε!
Τώρα έχω μια ιδέα. Αν θες να συνεχίσουμε το θέμα με τα von πως τα λεν και εμπιστεύεσαι το προϊόν, βοήθα κανέναν συμφορουμίτη να δει τι αγοράζει με αυτά τα λεφτά που ζητάς. Για παράδειγμα έτσι. Επίσης μπορείς να μας τα δώσεις για test.

...
Ασε φιλε αμα δεις κροσοβερ απο Von Schweikert θα.....βαλεις τα κλαματα...!
ΕΚΕΙ ειναι που ο ανθρωπος ΔΕΝ παιζεται. Ειναι ο master των crossover! Και με κορυφαια υλικα.

Για τεστ θα το κανονισουμε. Θα το δωσω στο Βασιλη Τσαντουλη στο απωτερο μελλον

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Νικο μου επετρεψε μου να σου πω οτι απο το Τσαρουχας audio....μου αρεσει καλυτερα..:cool_11: :cool_11: :happy_9:
Καλα, κλαιω απο τα γελια και η γυναικα μου με ρωταει αν εχασα και αυτο το λιγο που ειχα:cool_11: :cool_11: :cool_11:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Οχι και πατατες...Απλα υπολειπονται. Εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο. Τον Βλαση πρεπει να τον γνωριζω. Σε καθε περιπτωση αν σου αρεσουν εσενα Βλαση μου εμενα μου περισευει. Σου ευχομαι να τα χαιρεσαι και να εχεις παντοτε καλες ακροασεις.
Φιλε Γιωργο ναι εχουμε γνωριστει και σου μιλουσα για ενα τουρμπισμα στον τελικο της PERRAUX 350p ενα βραδυ στο μαγαζι σου.
Η αληθεια ειναι οτι το συγκεκριμενο σετ απ μου ομολογουμενως την συγκεκριμενη περιοδο παιζει πολλη καλα -ουδετερα και πολλη ισσοροπημενα.
Το εχω πει και παλια ,τα συγκεκριμενα ηχεια αν τα σεταρεις σωστα μπορεις να ακουσεις μουσικη.Σαφως σαν ηχειο εχει τις ιδιοτροπιες του ΟΠΩΣ ΟΛΑ-----Ας ειμαστε αντικειμενικοι καθε ηχειο εχει τα τρωτα του σημεια που ομως με καλο ταιριασμα στα συνοδα του μπορει να παιξει σαφως καλλιτερα-Γιαυτο ας μην κατηγορουμε κανενα ηχειο και κατασκευαστη!!!!!!!!!Ειτε μας κανει ο ηχος τους και αν μπορουμε τα αγοραζουμε ειτε τα απορριπτουμε χωρις ομως να κρεμασουμε ταμπελες οτι δεν παιζουν η ειναι αχρηστα επειδη δεν ειναι της αρεσκειας μας!!!!!!!!!!
Στο κατω κατω της καυλας μας τερτιπια ειναι και χαλαλι της να δωσουμε εναν σκασμο λεφτα !!!!!!!
Η ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ Η ΟΧΙ.
Χρονια πολλα φιλε Γιωργο ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΗΡΕΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑΡΕΣ ΜΕΡΕΣ.
ΧΟΜΠΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΧΘΡΩΝ............
Πω πω πω .....ενα κατεβασμα που εκανε με το κοντραμπασο του ο αγαπημενος μου RAY BROWN με το TRIO ΤΟΥ..........ΠΩ ΠΩ ΠΩ με GENE HARRIS στο πιανο γαμει ο παιχτης...........Και αυτα τα ηχεια ειναι μανουλες στα κοντρολαρισμενα χαμηλα περασματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΙΠΑ ..........ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΧΩ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΙΣΟΠΡΟΠΥΛΙΚΗ ΑΛΚΟΟΛΗ ΚΑΙ ΒΑΤΟΝΕΤΕς ΤΗς bayer......ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Reaction score
0
Φιλε Γιωργο ναι εχουμε γνωριστει και σου μιλουσα για ενα τουρμπισμα στον τελικο της PERRAUX 350p ενα βραδυ στο μαγαζι σου.
Η αληθεια ειναι οτι το συγκεκριμενο σετ απ μου ομολογουμενως την συγκεκριμενη περιοδο παιζει πολλη καλα -ουδετερα και πολλη ισσοροπημενα.
Το εχω πει και παλια ,τα συγκεκριμενα ηχεια αν τα σεταρεις σωστα μπορεις να ακουσεις μουσικη.Σαφως σαν ηχειο εχει τις ιδιοτροπιες του ΟΠΩΣ ΟΛΑ-----Ας ειμαστε αντικειμενικοι καθε ηχειο εχει τα τρωτα του σημεια που ομως με καλο ταιριασμα στα συνοδα του μπορει να παιξει σαφως καλλιτερα-Γιαυτο ας μην κατηγορουμε κανενα ηχειο και κατασκευαστη!!!!!!!!!Ειτε μας κανει ο ηχος τους και αν μπορουμε τα αγοραζουμε ειτε τα απορριπτουμε χωρις ομως να κρεμασουμε ταμπελες οτι δεν παιζουν η ειναι αχρηστα επειδη δεν ειναι της αρεσκειας μας!!!!!!!!!!
Στο κατω κατω της καυλας μας τερτιπια ειναι και χαλαλι της να δωσουμε εναν σκασμο λεφτα !!!!!!!
Η ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ Η ΟΧΙ.
Χρονια πολλα φιλε Γιωργο ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΛΙΓΟ ΗΡΕΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑΡΕΣ ΜΕΡΕΣ.
ΧΟΜΠΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΧΘΡΩΝ............
Πω πω πω .....ενα κατεβασμα που εκανε με το κοντραμπασο του ο αγαπημενος μου RAY BROWN με το TRIO ΤΟΥ..........ΠΩ ΠΩ ΠΩ με GENE HARRIS στο πιανο γαμει ο παιχτης...........Και αυτα τα ηχεια ειναι μανουλες στα κοντρολαρισμενα χαμηλα περασματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΙΠΑ ..........ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΧΩ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΙΣΟΠΡΟΠΥΛΙΚΗ ΑΛΚΟΟΛΗ ΚΑΙ ΒΑΤΟΝΕΤΕς ΤΗς bayer......
Γεια σου ρε Βλαση! Τωρα σε θυμηθηκα! Παντως τα αστερια στο συστημα σου ειναι ο τελικος και τα ηχεια, ενταξει αυτο το ομολογω...Ρε φιλε παντα συγκριτικα μιλαμε! Προς Θεου δεν το θαβω το ηχειο...ειναι αξιολογο.
Χρονια πολλα και καλες ακροασεις!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Χρονια πολλα Καφατουλη ..........Κανει κρυο εκει στους Θρακομακεδονομαχους????????
Τι εγινε αποψε ολοι αραχτοι στο σπιτι ειμαστε????????
Αντριους καλη χρονια και καλες HD θεασεις στα προβολια μας{μην τα ξεχναμε και αυτα ετσι??]

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.751
Members
38.489