Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 3.896
Τόση διαφήμιση πάντως, ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα Γιώργο. Δεν μπορείς να πεις. "happy_1"
...
...
Θα με "φτάνανε" και θα με "περισσεύανε" και με τα ρέστα θα έπαιρνα άλλα 2-3 χάι ένδ ηχεία...Αν κυκλοφορουσε τωρα δεν σε φτανανε 6000 και το ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!
50 κιλα ηχειο (πολυ καλο για οσους το γνωριζουν) και 10 κιλα το καθε κροσοβερ με υλικα τα κορυφαια supreme της κορυφαιας Mundorf...Τζάμπα πράμα πάρε κόσμε χάι ένδ με 2500€...
Πάρε πάρε...
Η φθήνια τρώει τον παρά (και τον φουκαρά)...
Βρεστε μου εσεις αντιστοιχο στην αγορα με 2500 χιλιαρικα...:cool_11: :cool_11: :cool_11:
ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΕΣ! wall_1 wall_1
Ελα ρε Νικο ασε τις ιστοριες τωρα....αφου ξερεις!Και οι πέτρες βαριές είναι ρε αλλά δεν έχουν 2500 γιούρα. :cool_11:
...
50 κιλα ηχειο (πολυ καλο για οσους το γνωριζουν) και 10 κιλα το καθε κροσοβερ με υλικα τα κορυφαια supreme της κορυφαιας Mundorf...
Βρεστε μου εσεις αντιστοιχο στην αγορα με 2500 χιλιαρικα...:cool_11: :cool_11: :cool_11:
ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΕΣ! wall_1 wall_1
Την αξία του ηχείου την μετράμε με το κιλό;;;;
Δεν το ήξερα. Σε ευχαριστώ μεγάλε έμπορε και σωτήρα του χάι ένδ που μου το έμαθες κι αυτό. Βάλε λοιπόν 100 κιλά ηχείο να δούμε πόσο καλό είναι.
Αλήθεια τα "von πως τα λέν" πόσα κιλά είναι;
Πόσο κοστίζουν το κιλό;
Επιμενεις ε?? 15ετιας ειναι το μηχανημα βρε αδελφε ποσο να το δωσω?πάρε κόσμε κι άλλο χάι ένδ
![]()
μόνο 1300€!!!
Αυτό πόσο πάει το κιλό;
Δεν ξέρω τώρα μαθαίνω. Το καλό ηχείο, είναι το βαρύ ηχείο. Τέλος. :happy_6:Ελα ρε Νικο ασε τις ιστοριες τωρα....αφου ξερεις.
Εσυ ποσα κιλα εισαι? Περιπου τα ιδια πρεπει να ειστε!:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:Την αξία του ηχείου την μετράμε με το κιλό;;;;
Δεν το ήξερα. Σε ευχαριστώ μεγάλε έμπορε και σωτήρα του χάι ένδ που μου το έμαθες κι αυτό. Βάλε λοιπόν 100 κιλά ηχείο να δούμε πόσο καλό είναι.
Αλήθεια τα "von πως τα λέν" πόσα κιλά είναι;
Πόσο κοστίζουν το κιλό;
Το ηχειο δεν ειναι ενισχυτης ουτε cd player. ΣΑΦΩΣ Η ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΟΛΟ!Δεν ξέρω τώρα μαθαίνω. Το καλό ηχείο, είναι το βαρύ ηχείο. Τέλος. :happy_6:
...
Επιμενεις ε?? 15ετιας ειναι το μηχανημα βρε αδελφε ποσο να το δωσω?
Επισης εξαιρετικος προενισχυτης.
Κανε μου, κανε μου διαφημιση.....κι αλλο, κι αλλο:cool_11: :cool_11:
Να δουνε οι παντες τι ευκαιριες εχουμε και ΠΟΣΟ φθηνα τα δινουμε! Ετσι!
Αν τον πουλήσεις αυτόν τον χουρβά των 15 ετών 1300 ευρά, μετά πλάκα θα έχει να λες ότι ο πελάτης ήτανε και γάτα - σχετικός. :cool_11:Να δουνε οι παντες τι ευκαιριες εχουμε και ΠΟΣΟ φθηνα τα δινουμε! Ετσι!
ρε τους άσχετους εκεί στην Spendor και στην Harbeth που δεν ξέρουν να κάνουν βαριά ηχεία....Το ηχειο δεν ειναι ενισχυτης ουτε cd player. ΣΑΦΩΣ Η ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΟΛΟ!
ΠΑΝΑΣΧΕΤΕ moderator ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ! TRANSPORT ΕΙΝΑΙ! ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ DAC! Στοιχιζε 3500$ το 1998 στην Αμερικη!![]()
κι άλλο χάι ένδ με μόνο 900€!!!
Καλά ποιος άσχετος έλεγε ότι το χάι ενδ ξεκινά στα 5000€ και μας μπέρδευε;
Yes sir! Σου χαλάω εγώ χατήρι? :happy_6:Το ηχειο δεν ειναι ενισχυτης ουτε cd player. ΣΑΦΩΣ Η ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΟΛΟ!
ο πελάτης δεν θα είναι γάτα, αλλά ο πωλητής θα είναι οπωσδήποτε...Αν τον πουλήσεις αυτόν τον χουρβά των 15 ετών 1300 ευρά, μετά πλάκα θα έχει να λες ότι ο πελάτης ήτανε και γάτα - σχετικός. :cool_11:
...
Δεν τον ξερεις τον προενισχυτη για αυτο μιλας. Κατατροπωνει πολλους σημερινους των 3000 στην πιατσα...Τον Πετροπουλο ρωτηστεΑν τον πουλήσεις αυτόν τον χουρβά των 15 ετών 1300 ευρά, μετά πλάκα θα έχει να λες ότι ο πελάτης ήτανε και γάτα - σχετικός. :cool_11:
...
Καλά αυτό μετά από 10 χρόνια, ακόμη διαβάζει cd ή είναι απλά για να βάζουμε επάνω κανένα σεμεδάκι? :happy_9:ΠΑΝΑΣΧΕΤΕ moderator ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ! TRANSPORT ΕΙΝΑΙ! ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ DAC! Στοιχιζε 3500$ το 1998 στην Αμερικη!