- Reaction score
- 1
κωστα γιατι διαλεξες αυτα τα καλωδια για το συστημα σου?
Ήταν τα ακριβότερα που μπορούσα να αγοράσω όταν αγόρασα το σύστημά μου δεδομένου ότι ήμουν 19-20 τότε και ήταν το πρώτο μου HiFi (έχω αλλάξει μόνο ηχεία και ενισχυτή απο τότε).κωστα γιατι διαλεξες αυτα τα καλωδια για το συστημα σου?
g.kar απο το 2004 μέχρι σήμερα δεν ενοχλήσει κάποιον η υπογραφή μου.Κώστα Φ. , υπάρχει ειδική κατηγορία όπου τα μέλη περιγράφουν τα συστήματά τους. Εσύ σαν συντονιστής θα έπρεπε να το γνωρίζεις αυτό καλύτερα από τους άλλους.
g.kar απο το 2004 μέχρι σήμερα δεν ενοχλήσει κάποιον η υπογραφή μου.
Αν μου το ζητήσει ο Ανδρέας, ο Νίκος ή ο Χρήστος θα την αλλάξω.
Μέχρι τότε.... :happy_4:
Eίσαι off-topic όμως.
Στην υποθετική ερώτηση που έθεσα γιατί δεν απαντάς?!
Πες κάποια άλλα στην ίδια κατηγορία τιμής να το κάνουμε edit να βάλουμε τα δικά σου. Θα απαντήσεις μετά?Γιατί στη υποθετική ερώτηση, για το τεστ που πρότεινες, διαφημίζεις με τον τρόπο σου και τα δύο καλώδια που φαίνονται στο μπανεράκι σου.
Γιώργο, τι λες?Ναι ρε γαμώτο, αλλά τώρα θα βγάλω την Quad γιατί μου έχει καθυστερήσει το μηνιάτικο.
Επίσης επειδή ζορίζομαι λίγο οικονομικά (θέλω να πάρω νέα καλώδια) λέω να βάλω και τη σύνθεση του PC μου. H ATI και η Intel δίνουν καλά λεφτά και πληρώνουν κάθε μήνα. Βέβαια αυτές είναι εταιρείες με εργοστάσια κλπ, δεν είναι βιοτεχνίες όπως οι 9/10 κατασκευαστές καλωδίων.
Mπα, ο ΚΚ παραείναι καλός όταν κάνει blind test. Αυτός αλλάζει στα αλήθεια καλώδια... :mad_1:Επίσης, για το θέμα της οργάνωσης των blind tests καλωδίων να ρωτήσεις τον Κ.Κόγια που έχει πλέον πολύ μεγάλη εμπειρία.
Από μένα, βάλε ό,τι θέλεις, έχεις το ελεύθερο.Γιώργο, τι λες?
Θα με αφήσεις να βάλω και το PC μου στην υπογραφή?
Please, είναι δύσκολες εποχές...
Το ήξερα ότι θα με καταλάβεις! :bravo:Από μένα, βάλε ό,τι θέλεις, έχεις το ελεύθερο.c:
:respect:Να το κάνουμε το blind test και μάλιστα νύχτα, αλλά με γυναίκες "δείγματα", για να επιβεβαιώσουμε αν ο Σωκράτης ήταν όντως φιλόσοφος.
Don't worry, δεν κολλάει σε τέτοιες λεπτομέρειες ο Αναμουρλίδης! :happy_6:Ο Διογένης το είπε :happy_5: :happy_5: :happy_5:
Μα τι λέμε τόσο καιρό?! :respect:Υ.Γ Αυτά τα blind tests έχουν ενδιαφέρον, όχι αυτά με τα καλώδια.