Why cable reviews are just crap

Reaction score
1
κωστα γιατι διαλεξες αυτα τα καλωδια για το συστημα σου?

Reaction score
3.491
Κώστα Φ. , δεν με ενδιαφέρουν τα κίνητρα που έχεις για να διαφημίζεις με μπανεράκια καλώδια ανταγωνιστικά αυτών που αντιπροσωπεύει ο κ. Ντόκος.

Reaction score
3.491
Κώστα Φ. , υπάρχει ειδική κατηγορία όπου τα μέλη περιγράφουν τα συστήματά τους. Εσύ σαν συντονιστής θα έπρεπε να το γνωρίζεις αυτό καλύτερα από τους άλλους.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: Why cable reviews are just crap

κωστα γιατι διαλεξες αυτα τα καλωδια για το συστημα σου?
Ήταν τα ακριβότερα που μπορούσα να αγοράσω όταν αγόρασα το σύστημά μου δεδομένου ότι ήμουν 19-20 τότε και ήταν το πρώτο μου HiFi (έχω αλλάξει μόνο ηχεία και ενισχυτή απο τότε).

Κώστας Φ.

Reaction score
895

Κώστα Φ. , υπάρχει ειδική κατηγορία όπου τα μέλη περιγράφουν τα συστήματά τους. Εσύ σαν συντονιστής θα έπρεπε να το γνωρίζεις αυτό καλύτερα από τους άλλους.
g.kar απο το 2004 μέχρι σήμερα δεν ενοχλήσει κάποιον η υπογραφή μου.
Αν μου το ζητήσει ο Ανδρέας, ο Νίκος ή ο Χρήστος θα την αλλάξω.
Μέχρι τότε.... :happy_4:

Eίσαι off-topic όμως.
Στην υποθετική ερώτηση που έθεσα γιατί δεν απαντάς?!

P.S. Και η πλάκα είναι πως δεν έχω πει ποτέ ότι δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ καλωδίων ή ότι τα καλώδια δεν "ακούγονται" or whatever...Τόσο καιρό στο AVSite, για το θέμα αυτό, μόνο link (βλ. food for thought) έχω βάλει καθώς επίσης και κάποιες αναφορές στην ψυχοακουστική επιστήμη (και φυσικά μία υποθετική ερώτηξη που μάλλον δεν άρεσε σε κάποιους).

Reaction score
3.491
Re: Απάντηση: Re: Why cable reviews are just crap

g.kar απο το 2004 μέχρι σήμερα δεν ενοχλήσει κάποιον η υπογραφή μου.
Αν μου το ζητήσει ο Ανδρέας, ο Νίκος ή ο Χρήστος θα την αλλάξω.
Μέχρι τότε.... :happy_4:

Eίσαι off-topic όμως.
Στην υποθετική ερώτηση που έθεσα γιατί δεν απαντάς?!

Γιατί στη υποθετική ερώτηση, για το τεστ που πρότεινες, διαφημίζεις με τον τρόπο σου και τα δύο καλώδια που φαίνονται στο μπανεράκι σου.

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Why cable reviews are just crap

Γιατί στη υποθετική ερώτηση, για το τεστ που πρότεινες, διαφημίζεις με τον τρόπο σου και τα δύο καλώδια που φαίνονται στο μπανεράκι σου.
Πες κάποια άλλα στην ίδια κατηγορία τιμής να το κάνουμε edit να βάλουμε τα δικά σου. Θα απαντήσεις μετά?

(Συγγνώμη για το inconsistency, by the way - με την QED τώρα υπογράφουμε τα χαρτιά για να βάλω μπανεράκι τους)

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Απάντηση: Re: Απάντηση: Why cable reviews are just crap

Ναι ρε γαμώτο, αλλά τώρα θα βγάλω την Quad γιατί μου έχει καθυστερήσει το μηνιάτικο.
Επίσης επειδή ζορίζομαι λίγο οικονομικά (θέλω να πάρω νέα καλώδια) λέω να βάλω και τη σύνθεση του PC μου. H ATI και η Intel δίνουν καλά λεφτά και πληρώνουν κάθε μήνα. Βέβαια αυτές είναι εταιρείες με εργοστάσια κλπ, δεν είναι βιοτεχνίες όπως οι 9/10 κατασκευαστές καλωδίων.
Γιώργο, τι λες?
Θα με αφήσεις να βάλω και το PC μου στην υπογραφή?
Please, είναι δύσκολες εποχές...

Reaction score
3.491
Επίσης, για το θέμα της οργάνωσης των blind tests καλωδίων να ρωτήσεις τον Κ.Κόγια που έχει πλέον πολύ μεγάλη εμπειρία.

Κώστας Φ.

Reaction score
895

Επίσης, για το θέμα της οργάνωσης των blind tests καλωδίων να ρωτήσεις τον Κ.Κόγια που έχει πλέον πολύ μεγάλη εμπειρία.
Mπα, ο ΚΚ παραείναι καλός όταν κάνει blind test. Αυτός αλλάζει στα αλήθεια καλώδια... :mad_1:

Θα ρωτήσω τα άλλα τα καθάρματα που λένε ότι αλλάζουν καλώδια χωρίς να το κάνουν και απο κάτω τα χρυσά αυτιά σημειώνουν διαφορές...

"In attempting to eliminate (or reduce) the effect of such perceived
intimidation, we have devised an interesting "deception technique",
wherein we pretend to change cables, letting listeners believe they
know which cable they are hearing, when in reality they are hearing
the same cable throughout the entire session. Interestingly, all
participating listeners invariably continue to identify differences
they believe exist, even though they have listened to the same cable
throughout the evaluation.
"
-- John Dunlavy

Reaction score
3.491
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Why cable reviews are just crap

Γιώργο, τι λες?
Θα με αφήσεις να βάλω και το PC μου στην υπογραφή?
Please, είναι δύσκολες εποχές...
Από μένα, βάλε ό,τι θέλεις, έχεις το ελεύθερο. :pc:

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Why cable reviews are just crap

Από μένα, βάλε ό,τι θέλεις, έχεις το ελεύθερο. :pc:
Το ήξερα ότι θα με καταλάβεις! :bravo:
Στην επόμενη συνάντησή μας θα σε δώκω και δωρεάν hardware!

Reaction score
3.491
Να το κάνουμε το blind test και μάλιστα νύχτα, αλλά με γυναίκες "δείγματα", για να επιβεβαιώσουμε αν ο Σωκράτης ήταν όντως φιλόσοφος.

Ο Αναμουρλίδης γιατί δεν συμμετέχει ?
Θα χρειαστούμε και έναν άνδρα 100%

Πάω στοίχημα ότι θα καταλάβει τη διαφορά.

Κώστας Φ.

Reaction score
895

Να το κάνουμε το blind test και μάλιστα νύχτα, αλλά με γυναίκες "δείγματα", για να επιβεβαιώσουμε αν ο Σωκράτης ήταν όντως φιλόσοφος.
:respect:

Reaction score
3.491
:respect: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Aμάν!
Κανένας σωστός ρεεεεεε
Ο μακαρίτης ο Διογένης είπε - και με σωστή ορθογραφία -
Λύχνου, (εκείνο το 'λ υ χ ν ί ω ς ' που το βρήκες μωρέ!
Ο λύχνος του λύχνου είναι και όχι η λυχνία της ...λυχνίως(!)
που ακόμα και στα ραδιόφωνα καταργήθηκαν οι 'λυχνίες',
Γράψε Λέντ του λέντεως ... νάσαι και μοντέρνος, απ του
ντέητ που θάλεγε και η μακαρίτισσα η Λήδα, απ΄τους λίγους
σωστούς , σαν Χριστός μεταξύ ληστών και βαρβάρων έμοιαζε
καλή της ώρα.
Αμ το άλλο, το σβεσθέισ ε ι ς πάλι; Μάθετε να γράφετε
τουλάχιστον . Το χρωστάτε στη γλώσσα σας....

http://anekdota.dyndns.org/jotd31/0039.html

http://el.wikipedia.org/wiki/Διογένης_της_Σινώπης

Κώστας Φ.

Reaction score
895

Ο Διογένης το είπε :happy_5: :happy_5: :happy_5:
Don't worry, δεν κολλάει σε τέτοιες λεπτομέρειες ο Αναμουρλίδης! :happy_6:

Reaction score
3.491
Ο Διογένης άφησε πίσω του μαθητές που ακολούθησαν τον ίδιο τρόπο ζωής και καυτηρίασαν έμπρακτα την αφύσικη και τεχνητή ζωή του πολιτισμού. Από τους πιο γνωστούς συνεχιστές του είναι ο Κράτης o Θηβαίος, που έζησε ως επαίτης, έχοντας μάλιστα στο πλευρό του την Ιππαρχία, κοπέλα από αρχοντική οικογένεια και αδελφή τού επίσης Κυνικού Μητροκλή.
Ο Κυνισμός μας εκπλήσσει όχι μόνο με τις ανατρεπτικές αρχές του, αλλά και με τη μακροβιότητά του. Το 362 μ.Χ. ο αυτοκράτορας του Βυζαντίου Ιουλιανός γράφει σε κάποιον σύγχρονό του Κυνικό, τον Ηράκλειο, αναφερόμενος στον επίσης Κυνικό Οινόμαο, που έζησε τα ρωμαϊκά χρόνια: «Αυτός λοιπόν είναι ο στόχος του, να υπονομεύσει κάθε σεβασμό προς τους θεούς, να γελοιοποιήσει όλη την ανθρώπινη σοφία, να ποδοπατήσει όλους τους νόμους για την τιμή και τη δικαιοσύνη και επιπλέον, να ποδοπατήσει εκείνους τους νόμους οι οποίοι χαράχτηκαν από τους θεούς στις ψυχές μας... Οι ληστές βρίσκουν καταφύγιο σε έρημες περιοχές, ενώ αντίθετα οι Κυνικοί πηγαινοέρχονται ανάμεσά μας, υπονομεύοντας τους κοινωνικούς θεσμούς».http://www.istoria.gr/nov03/content03.htm

Reaction score
3.491
Η πικρή αλήθεια είναι ότι το χαμηλό φως των νυχτερινών μαγαζιών, το ποτό και τα ρούχα δημιουργούν οφθαλμαπάτες ομορφιάς, που μπορεί να οδηγήσουν σε αυτοκτονία ή παροδική μελαγχολία.

Το ίδιο ισχύει και με τα καλώδια

Mόλις τα ρούχα βγουν, το σώμα, που τόσην ώρα ονειρευόσασταν, έκανε φτερά.

Το ίδιο ισχύει και με τα καλώδια

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και αναλογιστείτε την ελάχιστη πιθανότητα του να είσαστε υπερβολικά αυστηρός με το σώμα του άλλου. Eάν τα στάνταρ της ερωτικής διαλογής σας είναι τόσο υψηλά που ακυρώνετε μια επίσκεψη σ’ ένα φιλικό κρεβάτι λόγω της ύπαρξης ψεύτικων βλεφαρίδων, τότε είσαστε —λυπάμαι, ειλικρινά— επιεικώς απαράδεκτος. Xαμηλώστε τα υπερβολικά κριτήρια επιλογής σας και μάθετε ότι η ύπαρξη μιας —μικρής— κοιλίτσας είναι ένα στοιχείο που υποδηλώνει έναν άνθρωπο που χαίρεται την καλοζωΐα, έχει χιούμορ —οι χοντροί είναι χαρούμενα άτομα— και εκτιμά το καλό φαγητό. Eάν παρ’ όλα αυτά, τα προβλήματα επιμένουν, εξασθενίζοντας το κουράγιο —και τη στύση σας— σβήστε τα φώτα και δώστε περισσότερο βάρος στην αφή παρά στην όραση, γιατί ο Σωκράτης δίδασκε —εκτός από τις μπούρδες που μάθαμε στο Λύκειο— ότι “σβηστής λυχνίος πάσα γυνή ομοία”.
http://www.klik.gr/113/sex/index3.htm

Ποιος τελικά ήταν ο φιλόσοφος που έκανε το blind test , ο Διογένης ή ο Σωκράτης ???

Τέλος πάντων , ας ξαναγίνει το τεστ με τον Αναμουρλίδη για να έχουμε μια ποιο έγκυρη και τεκμηριωμένη άποψη.

Υ.Γ Αυτά τα blind tests έχουν ενδιαφέρον, όχι αυτά με τα καλώδια.

Κώστας Φ.

Reaction score
895

Υ.Γ Αυτά τα blind tests έχουν ενδιαφέρον, όχι αυτά με τα καλώδια.
Μα τι λέμε τόσο καιρό?! :respect:

Α, για την ιστορία, εδώ και ένα χρόνο δεν χρησιμοποιώ τα Kimber αλλά τα DIY FFRC που έφτιαξα. Link
Fun project (πονάνε λίγο τα δαχτυλάκια στο τύλιγμα αλλά nevermind) και interesting results. :cool_4:

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss