World of Warcraft. ( Μassive multiplayer online game.)

GTX

Reaction score
39
Ο άνθρωπος θα κάνει τη σωστή επιλογή θα έρθει Neptulon που είμαστε περισσότεροι και έχουμε και προστασία.
Μην ακούς τίποτα ο Neptulon είναι ο καλύτερος server...μακράν :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Κάνε με add Kimigr

Reaction score
0
Απο αυτα που εχω μαθει τα free εχουν προβληματα, τα λεφτα ειναι περιπου 15 euro μηνα + 20 να αγορασει καποιος το παιχνιδι.
Ναι, το λέει και η Blizzard αυτό ... :D
Επίσης τα κινέζικα ατμοσίδερα εκρύγνονται !

Να βλεπεις την αραχνη που προσπαθει να φαει τον spylab..... :D :D :D
(Δεν λεω τιποτα αλλο!! Δεν θα μου κανει heal μετα)
Αυτό είναι κάτι που μου λείπει...That's the point, αλλά δεν με καταλαβαίνει μάλλον κανείς...
Το ίδιο θα έλεγα και για τον Μάριο...

Μην ανησυχείτε! Οι αράχνες δαγκώνουν και στους private servers...
Και τα levels ανεβαίνουν πιο γρήγορα εκεί, για όσους δεν έχουν και μεγάλη υπομονή!

Επειδή δεν μπορώ να μπω σε μια λογική του καλύτερου "σπιτιού-server", home is where the heart is... .

Εγώ περιμένω και αυτή την εβδομάδα που θα τελειώσουν οι trial...

Οδηγίες έχετε στα PM σας όλοι, όποιος άλλος ενδιαφέρεται για private wow, PM me...

Reaction score
0
Μάριος Λαζάρου said:
Ο Μηνάς ξέρει τις σωστές επιλογές...Θα έρθει Genjuros...;)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αχχχ.... βρε Μαριε..... με εκανες και γελασα και σημερα....

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.971
Σας γραφω με στεγνο το στομα , ιδρωμενες τις παλαμες και σφιξιμο στο στηθος........ :p

The maintenance on these realms will start at 05:00 on Wednesday morning and is scheduled to finish at 15:00 CEST on Wednesday, October 25th: Neptulon

Αχ να ειναι καλα μονος ο Spylabus ? :p Δεν μπορω αλλο μακρυα του........ :lol:

Reaction score
0
spylab said:
The maintenance on these realms will start at 05:00 on Wednesday morning and is scheduled to finish at 15:00 CEST on Wednesday, October 25th: Neptulon
:( :( :( :( :(
Και τωρα???????? Τι θα κανουμε?????????

Reaction score
0
.....ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
Mια βδομαδα πηγα στο χωριο μου και σας αφησα μονους σας
ΚΑΙ το γυρισατε στα ΣΚΛΗΡΑ??? :lol:
Ρε τι κανετε ,θα γινετε πρεζονια του WOW!!!! :mrgreen:
...και πανω που εβγαλε update το warrock!!!! :cry:

Εχω χασει φιλο απο το WOW!!!
Toν Flegethon τον θυμαστε???
1 χρονο χαμενος στα Dungeons. 8)
Στην φαση αποτοξινωσης επαιζε war rock.
Ααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχ.
Aντιο φιλοι μου .Αντιο!!!
:lol:

Reaction score
0
Nikoq said:
spylab said:
The maintenance on these realms will start at 05:00 on Wednesday morning and is scheduled to finish at 15:00 CEST on Wednesday, October 25th
Symptoma e8ismou proto.An ta symptomata exakolou8isoun kai tin alli tetarth pou 8a xanaginei to maintenance tote file exeis parei ton kathforo :p
Oso diarkei to maintenance kalo ine na rixneis kai mia matia sto www.wow-europe.com gia teleytees info opos episis kai oti exei na kanei me to official game.Poli kalo 8a sou kanei episis kai mia episkepsi sta forum kai eidikoters sto class pou exeis dioti apo kei 8a ma8eis polla tips poy 8a sou xreiastoun.

Reaction score
0
Εγώ αύριο θα μπω στον private για κανά-δύο ωρίτσες κατά τις 8...

Το exp ανεβαίνει x6 εκεί, για να μην χρειάζεται να σκοτώνεις γουρουνάκια μέχρι να μπορέσεις να πάρεις κανένα σοβαρό spell και να το ευχαριστηθείς...

Reaction score
0
Irene said:
Λοιπον, κατευθειαν στο ψητο, τι ωρα σημερα?
Για το xbox λες?? :D

Μετα τις 6+ που θα εισαστε ready, ξεκιναμε.

Σημερα δεν θα εχουμε spylab :( :( ΑΛΛΑ υπαρχουν εκπληξεις :D (Μ. ακους????)

Reaction score
0
Εκανα catch up με τους φιλους μου χτες, σημερα ειναι wow.

Εχω μια δουλιτσα στις 19:00, να πουμε κατα τις 19:40?

Reaction score
7
Re: World of Warcraft. ( Μassive multiplayer online game.)

Νικολάκη τί level είναι ο ήρωάς σου???Κρίμα που δεν είσαι Ganejuros να τρως το φατούρο το καλό...BTW έχετε πάει Battlegrounds ή ακόμα???? Nick εφόσον έχεις ακόμα το trial έλα εκεί που ήμασταν και μόλις τελειώσει κάνουμε αυτό που λέγαμε...Μηνά θα έχεις γκαραντί βοήθεια αν έρθεις Genjuros (και όχι απο διάφορους...τυχάρπαστους WoWers...:p)

YΓ.Σήμερα το βράδυ φεύγω για Αθήνα.

ΥΓ2...Το θηρίο μου είναι lvl 19 και έχει καμία 600άρα honorable kills...Ήμουν Private και τώρα έχει ανέβει και 1-2 rank...:p

Reaction score
0
Μάριος Λαζάρου said:
Μηνά θα έχεις γκαραντί βοήθεια αν έρθεις Genjuros (και όχι απο διάφορους...τυχάρπαστους WoWers...:p)
Μηνα, βλακειες σου λεει ο Μαριος! 8) Οι 60αρηδες μας στον Neptulon ειναι οι καλυτεροι και με διαφορα και τρομερα εξυπηρετικοι!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :twisted: :twisted:

minas

Πισιά
Reaction score
4.201
Τι Battlegrounds, εδώ είπα αμάν να πάω Ironforge :lol:

Τέσπα, η αλήθεια είναι ότι το λίγο που είδα από Genjuros μου έκανε καλή εντύπωση (είναι λίγο πιο active).
Εγώ αισίως έχω πάει lvl 12 mage στον Neptulon (Greemlok), ας είναι καλά και ο Νίκος που κάναμε παρέα 2-3 φορές.
Μάριε γράψε μια δόση και το nick σου, αλλά θα τα πούμε μπόλικοι και από κοντά στην έκθεση. Μόνο να κάνουμε πηγαδάκι WoW γιατί αλλιώς θα φάμε σφαλιάρες :wink:

Ειρήνη με πρόλαβες... Θα το εξαντλήσουμε και over coffee όσοι μαζευτούμε. Εσείς θα περάσετε αύριο από έκθεση?

Reaction score
0
Μάριος Λαζάρου said:
Νικολάκη τί level είναι ο ήρωάς σου???Κρίμα που δεν είσαι Ganejuros να τρως το φατούρο το καλό...BTW έχετε πάει Battlegrounds ή ακόμα???? Nick εφόσον έχεις ακόμα το trial έλα εκεί που ήμασταν και μόλις τελειώσει κάνουμε αυτό που λέγαμε...Μηνά θα έχεις γκαραντί βοήθεια αν έρθεις Genjuros (και όχι απο διάφορους...τυχάρπαστους WoWers...:p)

YΓ.Σήμερα το βράδυ φεύγω για Αθήνα.

ΥΓ2...Το θηρίο μου είναι lvl 19 και έχει καμία 600άρα honorable kills...Ήμουν Private και τώρα έχει ανέβει και 1-2 rank...:p
Την Τρίτη τελειώνει το trial.... Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω υπομονή και να παίξω χωρίς πολλαπλασιαστή στο exp.
Με μια ωρίτσα την ημέρα, μπορώ να παίρνω τόσα καινούργια spells και λεφτά όσο στο να έπαιζα 1 μέρα συνέχεια...
Τα βλέπεις, παίζεις και αν βαρεθείς αλλάζεις και race... More value, less cost !

Ειδικά αυτά τα βαρετά levels στην αρχή βγήκαν στο άψε σβήσε! Τέρμα το τσούκου-τσούκου !

Reaction score
0
Μάριος Λαζάρου said:

Μικρε μου Μαριε...... 20 lvl apo εχτες και ειναι το limit στο trial!!!!!!!
Σημερα παω να παρω το κανονικο γιατι θελω levellllllllll

Δεν εχω honorable kills... :( :( :( :( οι mages τωρα απο το 20 ξεκινανε να ειναι καλοι.
Ναι μονος σου πηγες φανταζομαι!!! ε?? Εγω εχτες μπηκα στο πρωτο μου instance (μπουντρουμι).. να πατε, να πατε να δειτε τι ωραια που ειναι :D :D

Σαββατο εχουμε meeting στην εκθεση το AVSite Games Team???

minas

Πισιά
Reaction score
4.201
Το πρόγραμμα των εκ Κρήτης ορμώμενων λέει από 10:00-12:00 να έχουν ολοκληρωθεί οι αφίξεις στην έκθεση.
Σε κάθε περίπτωση φαντάζομαι ότι θα τιμήσουμε όλοι το περίπτερο του site...

Θα ήθελα να παρακαλέσω για μια χάρη:
Παράτησα το DVD με το trial του WoW στην Κρήτη. Μπορεί κάποιος να μου το κρατάει να ρίξω μια εγκατάσταση και στας Αθήνας?

GTX

Reaction score
39
Θα σου γράψω το folder σ'ενα dvd για να μη κατεβάζεις τα updates, απλά copy paste :wink:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef