World of Warcraft. ( Μassive multiplayer online game.)

Reaction score
0
New char: Mosxarogr

για να με κανετε add to friends, φυσικα Neptulon,

o server του AVSite :D :D :D

Εσυ καταλαβες???? :)

Reaction score
0
Πολυ καλα εχτες! :D

Ειχαμε βαλει το teamspeak και ημασταν 5-6 ατομα.... πολυ γελιο!

Ειδαμε τον nick_greek σε server της Blizzard :shock: :shock:

Ελειπε βεβαια ο "καλυτερος" paladin στους Eu servers αλλα θα τον δουμε και αυτον :lol: :lol:

Reaction score
0
Nikoq said:

Ελειπε βεβαια ο "καλυτερος" paladin στους Eu servers αλλα θα τον δουμε και αυτον :lol: :lol:
Εγώ δεν είμαι ακατάδεκτος ! :lol: Έπεσε ένα ράδιο αρβύλα ότι θα ήταν και ο Νταβέλης εκεί και είπα να μπω να είμαστε όλοι μαζί...

Τελευταία μέρα trial και τσούκου-τσούκου .... Επιστροφή στην αφθονία... 5 ώρες να σκοτώνω γουρουνάκια για 1 level ήταν too much...

Ευχαριστώ για την παρέα Γιώργο, Ειρήνη και Νίκο !

Reaction score
0
Just went out with a bang ! :lol:
Όποιος ήταν εκεί ξέρει !

Είδα και τον Spylab παπα και έκλεισα !

Thanks σε όλους !

minas

Πισιά
Reaction score
4.201
Nick_Greek said:
Nikoq said:

Εγώ δεν είμαι ακατάδεκτος ! :lol: Έπεσε ένα ράδιο αρβύλα ότι θα ήταν και ο Νταβέλης εκεί και είπα να μπω να είμαστε όλοι μαζί...

Τελευταία μέρα trial και τσούκου-τσούκου .... Επιστροφή στην αφθονία... 5 ώρες να σκοτώνω γουρουνάκια για 1 level ήταν too much...

Καλά ρε Νίκο....το' πιασα το υπονοούμενο! :cry:

minas

Πισιά
Reaction score
4.201
Χρυσόστομος Μ. said:
Από Τετάρτη θα αρχίσω το trial μαζί με κάτι φίλους και θα κάνω ένα μίνι κάψιμο 14 ημερών.

Μάλλον στον Genjuros θα παίξω. 8)
Τελικά Genjuros ίσως να μην είναι πολύ άσχημη ιδέα :lol:
Σοβαρά πάντως, η αλήθεια είναι ότι που και που έχει πάρα πολύ lag ο Neptulon, φαντάζομαι λόγω κίνησης. Ίσως και στον Genjuros να συμβαίνει το ίδιο, αφού είναι και οι δύο full, αλλά εκεί δεν έτυχε να το παρατηρήσω.
Μάριε κάνε καμιά παρατήρηση αφού τον έχεις τιμήσει δεόντως.

Κατά τα άλλα, εγώ προγραμματίζεται να κάνω ένα μικρό διάλειμμα την επόμενη εβδομάδα, τόσο επειδή τελειώνει το trial, όσο και επειδή θα είμαι εκτός Ελλάδας. Καλύτερα εδώ που τα λέμε, γιατί βλέπω quests στον ύπνο μου (όταν κοιμάμαι) :mrgreen:
Μετά σκέφτομαι να κάνω παρέα στο Νίκο (κι ας μη με θέλει :lol:), αλλά μέχρι τότε βλέπουμε...

Reaction score
0
ρε παιδια μια γρήγορη ερώτηση -
έχω το trial version και είδα να γράφεται για server που δινουν XP x 6 και ότι έχετε βαρεθει να περιμενεται με τις ώρες να ανεβείται level και άλλα . Μιλάτε για κάποιο private server (και εαν ναι ενα πμ με πληροφοριες παρακαλω) ή ότι υπάρχει κάποια διαφορα μεταξύ του XP που κερδίζει κανείς μεταξύ trial και κανονικού?

ευχαριστώ

Reaction score
0
minas said:
Nick_Greek said:
Nikoq said:

Καλά ρε Νίκο....το' πιασα το υπονοούμενο! :cry:
Ρε συ αφού δεν παίξαμε μαζί εκείνο το βράδυ... Ήμουν με τον Γιώργο και την Ειρήνη και μετά ο Mosxar ήρθε και με βρήκε... Τι γκρινιάζεις? :lol:

Reaction score
0
clep said:
ρε παιδια μια γρήγορη ερώτηση -
έχω το trial version και είδα να γράφεται για server που δινουν XP x 6 και ότι έχετε βαρεθει να περιμενεται με τις ώρες να ανεβείται level και άλλα . Μιλάτε για κάποιο private server (και εαν ναι ενα πμ με πληροφοριες παρακαλω) ή ότι υπάρχει κάποια διαφορα μεταξύ του XP που κερδίζει κανείς μεταξύ trial και κανονικού?

ευχαριστώ
Private server που έχει παράμετρο να ανεβαίνει το exp πιο γρήγορα...

Επισης το lvl φτάνει μέχρι το 250 αντί του 60 και μπορείς να σκοτώνεις τα τέρατα επιπέδου 200 και βάλε, που θέλουν ομάδες των 20 ατόμων, από μόνος σου !

Reaction score
0
minas said:
Μετά σκέφτομαι να κάνω παρέα στο Νίκο (κι ας μη με θέλει :lol:), αλλά μέχρι τότε βλέπουμε...
Ο private δεν μας χωράει και τους δύο.... :lol: Keep out !

Reaction score
0
Επιτέλους μετά από 6 μήνες πήγα 60... :D :D :D
Φυσικά έφτιαξα ένα απ τα καλύτερα class κατά την ταπεινή μου γνώμη Rogue.. 8) 8)

Βέβαια η χρησιμότητα του δεν είναι τόσο μεγάλη όπως του warrior και του priest αλλά έχει τρομερή πλάκα

Reaction score
0
Οι privete servers δεν ειναι ¨παρανομοι¨ . Εννοώ οτι η Blizzard δεν τους εγκίνει ??

Αν σε βρουν να παίζεις σε privete server δεν θα σου κάνουν ban το account?

Reaction score
0
Re: World of Warcraft. ( Μassive multiplayer online game.)

Aν θέλετε κάποιον server χωρίς πολλή lag που να υπάρχει ελληνικό guild δοκιμάστε στον Nordrassil alliance side .. Δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο αλλά δεν υπάρχουν οι Έλληνες spammer στο LFG channel που επειδή βαριούνται μας κάνουν τη ζωή δύσκολη!!

Reaction score
0
Πάνος Π. said:
Οι privete servers δεν ειναι ¨παρανομοι¨ . Εννοώ οτι η Blizzard δεν τους εγκίνει ??

Αν σε βρουν να παίζεις σε privete server δεν θα σου κάνουν ban το account?
Sas ta exo pei kai go oti i blizzard den ta egkrinei ayta alla eseis tipota.Molis fate to permanent ban de 8a xerete apo pou na fygete + oti pezei na xrisimopiisei kai endika mesa :shock:.To ekane se 17 ispanous players hdh
Mesa ston oktombrio 70.000 accounts fagane ban dioti apla itan gold farmers alla kai llon logon pou den anaferei xeka8ara.Eidika i blizzard tora pou to xpansion ine pro ton pilon exei agriepsei .Megalh prosoxh synisto se otidipote den ine official.
NEVER WINTER NIGHTS 2 :lol: FOR THE WIN apla na xekoliso ligo mexri to xpansion ipane ine tromero rpg kai kikloforei 4 noemvriou sti xora MAS SE EPILEGMENA MAGALA katastimata toy eidous :p

Reaction score
0
Το client είναι free? Το κάνεις download και σε υποχρεώνει να μπεις σε κάποιο server?
Αγόρασες το παιχνίδι 2 εβδομάδες ή ένα μήνα και έπαιξες? Ωραία... Τα άξιζε δεν τα άξιζε τα 2, 20, 40 ευρώ που έδωσες δεν το συζητάμε.
Από εκεί και κάτω το που θα κάνεις login δεν νομίζω ότι σε δεσμεύει κάποιος.

O server δεν χρησιμοποιεί κώδικα της εταιρείας αλλά ένα emulation και ούτε υπάρχει αλλαγή στο client κομμάτι που έχει ΑΓΟΡΑΣΕΙ κάποιος, ή έχει κατεβάσει νόμιμα από την εταιρεία.

Αυτό που πληρώνεις στους servers της Blizzard είναι η υποστήριξη, τα hardware upgrades, τα game updates και το πλήθος των παικτών(ΜΜΟRPG).
Από εκεί και κάτω αν δεν θέλει η Blizzard private servers, ας τους βρει και ας τους κλείσει...

Η λίστα είναι εκεί wowstatus.net . Από εκεί και πέρα, αυτά που γράφονται για μηνύσεις σε παίχτες, κρίνετε τα μόνοι σας...
Και όπως έχω ξαναπεί, πως θα κάνεις ban ένα account όταν δεν έχεις account στον server τους?

Αυτά... Όχι ότι υπερασπίζομαι κάτι ή κάποιον, αλλά το όλο σχήμα της συνδρομής για ένα παιχνίδι που το αγόρασες 40 ευρώ και σε αναγκάζει να πληρώνεις με το μήνα για να παίξεις δεν με βρίσκει και πολύ χαρούμενο...

Από την άλλη, αν δεν σου αρέσει μην ασχολείσαι θα μου πεις... Συμφωνώ... Και γι' αυτό : http://www.avsite.gr/smf/index.php?topic=15212.0

By the way : http://soulkerfuffle.blogspot.com/2006/10/view-from-top.html

Reaction score
0
Νιck ποσο συμφωνω μαζι σου.
Σιγουρα ειναι καλο το game (για να το παιζει τοσος κοσμος)
αλλα αυτο το νταβατζιλικι ρε παιδι μου....μου καθεται ασχημα!!!
Γι αυτο λοιπον...
...ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (προς pusher XTC ,trelli gelada.uk ,blondie target και λοιπους Χρηστες)
o Frank ΔΕΝ θα βαλει το wow.

Θα περιμενει το LOTR on Line. :mrgreen:

Reaction score
0
Και επειδή μετά από καιρό το topic έφτασε στο επίπεδο ωριμότητας να συζητάει νομικά θέματα :shock: αντί για fishing, tailoring, cooking και ποιός το έχει πιο μεγάλο (το lvl) :lol:, διαβάστε τι έχει κάνει στο παρελθόν η Blizzard με το battle.net

Το link είναι από το yale, θέλει προσοχή στο δίαβασμα... 8)

http://research.yale.edu/lawmeme/modules.php?name=News&file=article&sid=149

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef