- Reaction score
- 36.971
Spylabus is back 
Τι ωρα αυριο στην εκθεση???
Τι ωρα αυριο στην εκθεση???
Εγώ δεν είμαι ακατάδεκτος !Nikoq said:Πολυ καλα εχτες!
Ειχαμε βαλει το teamspeak και ημασταν 5-6 ατομα.... πολυ γελιο!
Ειδαμε τον nick_greek σε server της Blizzard :shock: :shock:
Ελειπε βεβαια ο "καλυτερος" paladin στους Eu servers αλλα θα τον δουμε και αυτον![]()
![]()
Καλά ρε Νίκο....το' πιασα το υπονοούμενο!Nick_Greek said:Εγώ δεν είμαι ακατάδεκτος !Nikoq said:Πολυ καλα εχτες!
Ελειπε βεβαια ο "καλυτερος" paladin στους Eu servers αλλα θα τον δουμε και αυτον![]()
![]()
Έπεσε ένα ράδιο αρβύλα ότι θα ήταν και ο Νταβέλης εκεί και είπα να μπω να είμαστε όλοι μαζί...
Τελευταία μέρα trial και τσούκου-τσούκου .... Επιστροφή στην αφθονία... 5 ώρες να σκοτώνω γουρουνάκια για 1 level ήταν too much...
Ευχαριστώ για την παρέα Γιώργο, Ειρήνη και Νίκο !
Τελικά Genjuros ίσως να μην είναι πολύ άσχημη ιδέαΧρυσόστομος Μ. said:Από Τετάρτη θα αρχίσω το trial μαζί με κάτι φίλους και θα κάνω ένα μίνι κάψιμο 14 ημερών.
Μάλλον στον Genjuros θα παίξω. 8)
Ρε συ αφού δεν παίξαμε μαζί εκείνο το βράδυ... Ήμουν με τον Γιώργο και την Ειρήνη και μετά ο Mosxar ήρθε και με βρήκε... Τι γκρινιάζεις?minas said:Καλά ρε Νίκο....το' πιασα το υπονοούμενο!Nick_Greek said:Εγώ δεν είμαι ακατάδεκτος !Nikoq said:Πολυ καλα εχτες!
![]()
Έπεσε ένα ράδιο αρβύλα ότι θα ήταν και ο Νταβέλης εκεί και είπα να μπω να είμαστε όλοι μαζί...
Τελευταία μέρα trial και τσούκου-τσούκου .... Επιστροφή στην αφθονία... 5 ώρες να σκοτώνω γουρουνάκια για 1 level ήταν too much...
Ευχαριστώ για την παρέα Γιώργο, Ειρήνη και Νίκο !![]()
Private server που έχει παράμετρο να ανεβαίνει το exp πιο γρήγορα...clep said:ρε παιδια μια γρήγορη ερώτηση -
έχω το trial version και είδα να γράφεται για server που δινουν XP x 6 και ότι έχετε βαρεθει να περιμενεται με τις ώρες να ανεβείται level και άλλα . Μιλάτε για κάποιο private server (και εαν ναι ενα πμ με πληροφοριες παρακαλω) ή ότι υπάρχει κάποια διαφορα μεταξύ του XP που κερδίζει κανείς μεταξύ trial και κανονικού?
ευχαριστώ
Ο private δεν μας χωράει και τους δύο....minas said:Μετά σκέφτομαι να κάνω παρέα στο Νίκο (κι ας μη με θέλει), αλλά μέχρι τότε βλέπουμε...
Sas ta exo pei kai go oti i blizzard den ta egkrinei ayta alla eseis tipota.Molis fate to permanent ban de 8a xerete apo pou na fygete + oti pezei na xrisimopiisei kai endika mesa :shock:.To ekane se 17 ispanous players hdhΠάνος Π. said:Οι privete servers δεν ειναι ¨παρανομοι¨ . Εννοώ οτι η Blizzard δεν τους εγκίνει ??
Αν σε βρουν να παίζεις σε privete server δεν θα σου κάνουν ban το account?