- Reaction score
- 36.971
Ο Σταματης Κ πρεπει να διαγραφει απο το forum και να τιμωρηθει παραδειγματικα για
την ζημια που μας εχει κανει :mrgreen:
Ta xeirotera eponte ladies and gentlemenspylab said:Ο Σταματης Κ πρεπει να διαγραφει απο το forum και να τιμωρηθει παραδειγματικα για
Όταν βγει το World of Diablo το WoW δεν θα είναι παρα μια μακρινή ανάμνηση! :mrgreen:STAMATIS K. said:Hdh 1000 views kai na iste sigouroi oti kanena allo 8ema me games tou forum de 8a xeperasei to WOW oyte vevea kai allo game ayto ine sigouro.Sas to leo meta veveotitas kai stiximatos oso gold8elete.
Και ποιός σου είπε εσένα οτι δεν θα ανέβω στην έκθεση...:twisted: :twisted:minas said:Μουάχαχαχα!!!
Το ήξερα ότι ο Μάριος δεν θα άντεχε και θα έσπαγε! Γι' αυτό δε θ' ανέβεις στην έκθεση, ε? :twisted:
Άντε, σιγά σιγά επιστρέφω κι εγώ στο broadband μου και θα τα πούμε.
Μέσα, εννοώ :mrgreen:
Σιγα μην θελουμε να ερθεις κιολας!!Μάριος Λαζάρου said:Σιγά μην σκάσω 50 εβραίους για να κάνει μετακόμιση ο Ganju...Δεν σφάξανε...
Fili mou Agglida gamemaster mou ipe ingame oti to diablo kai olh i seira ayth efage ta psomakia tis.Sta mouseia apo do kai pera 8a mporeis na ta 8aymazeis kai na anapolisΧρυσόστομος Μ. said:Όταν βγει το World of Diablo το WoW δεν θα είναι παρα μια μακρινή ανάμνηση! :mrgreen:STAMATIS K. said:Hdh 1000 views kai na iste sigouroi oti kanena allo 8ema me games tou forum de 8a xeperasei to WOW oyte vevea kai allo game ayto ine sigouro.Sas to leo meta veveotitas kai stiximatos oso gold8elete.
+1 σε αυτό και από μένα...Χρυσόστομος Μ. said:Όλα τα παιχνίδια κάνουν τον κύκλο τους.![]()
Ναι οντως.Υπαρχει και ο φαυλος κυκλος.Χρυσόστομος Μ. said:Όλα τα παιχνίδια κάνουν τον κύκλο τους.![]()
Τωρα μου το ειπαν, οπως και σε σενα αλλωστεΜάριος Λαζάρου said:Τώρααα το έμαθεσ το thottbot???
Είσαι πολύυυ πίσω....
Φυσικά και δεν σε συμφέρει να έρθω...Αφού πάλι θα τρώτε το ξύλο της αρκούδας στα duel...¨Π
STAMATIS K. said:Ναι οντως.Υπαρχει και ο φαυλος κυκλος.
Ευτυχως που πεσαμε μεσα. 8)
Αστα να πανε!!ak1s said:Άκου "πάω fishing"...νά'τανε κι αλήθεια τρομάρα μας...![]()
Παντως οποτε περασεις απο neptulon, κανε με ενα αdd στους friends να τα πουμε και απο "κοντα"minas said:Εγώ από την άλλη ξεκίνησα trial.
Έχω ήδη φτιάξει δοκιμαστικούς χαρακτήρες σε Agamaggan, Genjuros, Neptulon, και Twilight's Hammer
Θα προσπαθήσω να μην παίξω άλλο, μέχρι να αποφασίσω server και class, πάντως για Alliance με βλέπω.
Ο Νίκος έχει δίκιο πάντως, σκορπίσαμε στους 5 δρόμους και το βλέπω δύσκολο να μαζευτούμε...