World of Warcraft. ( Μassive multiplayer online game.)

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.971
Ο Σταματης Κ πρεπει να διαγραφει απο το forum και να τιμωρηθει παραδειγματικα για
την ζημια που μας εχει κανει :mrgreen:

Reaction score
0
spylab said:
Ο Σταματης Κ πρεπει να διαγραφει απο το forum και να τιμωρηθει παραδειγματικα για
την ζημια που μας εχει κανει :mrgreen:
Ta xeirotera eponte ladies and gentlemen
PS:Osoi telika xekinisete to wow syntoma se poli ligo de 8a exete xrono na vlepete kai toyto do to agapimeno sas site.
Molis piasete ton eyato sas na katargisei esto kai 1 apo ta ka8imerina sas hobby ekei akrivos tin exete patisei.
Gyrismos den yparxei iste eseis kai o char sas.I mipos o char sas kai seis ?
Oso gia to ban o sporos epese.Hdh 1000 views kai na iste sigouroi oti kanena allo 8ema me games tou forum de 8a xeperasei to WOW oyte vevea kai allo game ayto ine sigouro.Sas to leo meta veveotitas kai stiximatos oso gold :p 8elete.

Reaction score
2
STAMATIS K. said:
Hdh 1000 views kai na iste sigouroi oti kanena allo 8ema me games tou forum de 8a xeperasei to WOW oyte vevea kai allo game ayto ine sigouro.Sas to leo meta veveotitas kai stiximatos oso gold :p 8elete.
Όταν βγει το World of Diablo το WoW δεν θα είναι παρα μια μακρινή ανάμνηση! :mrgreen:

minas

Πισιά
Reaction score
4.201
Μουάχαχαχα!!!
Το ήξερα ότι ο Μάριος δεν θα άντεχε και θα έσπαγε! Γι' αυτό δε θ' ανέβεις στην έκθεση, ε? :twisted:

Άντε, σιγά σιγά επιστρέφω κι εγώ στο broadband μου και θα τα πούμε.
Μέσα, εννοώ :mrgreen:

Reaction score
7
minas said:
Μουάχαχαχα!!!
Το ήξερα ότι ο Μάριος δεν θα άντεχε και θα έσπαγε! Γι' αυτό δε θ' ανέβεις στην έκθεση, ε? :twisted:

Άντε, σιγά σιγά επιστρέφω κι εγώ στο broadband μου και θα τα πούμε.
Μέσα, εννοώ :mrgreen:
Και ποιός σου είπε εσένα οτι δεν θα ανέβω στην έκθεση...:twisted: :twisted:
Να κανόνισουμε αν είναι να πάμε μαζί...Νικολάκη εσύ είσαι μέσα?
Θα σου στείλω το κινητό μου γιατί το είχα αλλάξει και δεν είμαι σίγουρος αν το έχεις ;)

Reaction score
0
Μάριος Λαζάρου said:
Σιγά μην σκάσω 50 εβραίους για να κάνει μετακόμιση ο Ganju...Δεν σφάξανε...
Σιγα μην θελουμε να ερθεις κιολας!!
Πλακα καναμε :D :D

Και μια μικρη βοηθεια.... http://www.thottbot.com/
Γραφετε το quest και σας λεει τι πρεπει να κανετε

Reaction score
7
Τώρααα το έμαθεσ το thottbot???
Είσαι πολύυυ πίσω....:p
Φυσικά και δεν σε συμφέρει να έρθω...Αφού πάλι θα τρώτε το ξύλο της αρκούδας στα duel...¨Π

Reaction score
0
Χρυσόστομος Μ. said:
STAMATIS K. said:
Hdh 1000 views kai na iste sigouroi oti kanena allo 8ema me games tou forum de 8a xeperasei to WOW oyte vevea kai allo game ayto ine sigouro.Sas to leo meta veveotitas kai stiximatos oso gold :p 8elete.
Όταν βγει το World of Diablo το WoW δεν θα είναι παρα μια μακρινή ανάμνηση! :mrgreen:
Fili mou Agglida gamemaster mou ipe ingame oti to diablo kai olh i seira ayth efage ta psomakia tis.Sta mouseia apo do kai pera 8a mporeis na ta 8aymazeis kai na anapolis :p.H Blizzard edese to gaidaro tis gia ta kala me to wow kai den prokeite na to afisei my friend 8)

Reaction score
0
Μάριος Λαζάρου said:
Τώρααα το έμαθεσ το thottbot???
Είσαι πολύυυ πίσω....:p
Φυσικά και δεν σε συμφέρει να έρθω...Αφού πάλι θα τρώτε το ξύλο της αρκούδας στα duel...¨Π
Τωρα μου το ειπαν, οπως και σε σενα αλλωστε :D
Ρε Μαριε θελω καπου να δοκιμαζω τα spells μου.... ελα!!!! :p

===================

"Βγηκε" και το http://www.gamespot.com/pc/strategy/heroesofannihilatedempires/index.html?q=heroes%20of
Δεν το εχω κανει setup, φαινεται ωραιο παντως.

=====================
STAMATIS K. said:
Ναι οντως.Υπαρχει και ο φαυλος κυκλος.
Ευτυχως που πεσαμε μεσα. 8)
:D :D :D :D :D

===========

Παω fishing..... δεν προλαβαινω να γραψω τιποτα αλλο τωρα!!

Reaction score
0
ak1s said:
Άκου "πάω fishing"...νά'τανε κι αλήθεια τρομάρα μας...:D
Αστα να πανε!!

Και να σκεφτεις πως πρεπει να κανω και Mining και λιγο cooking που τα παω χαλια.... :D :D

Reaction score
0
"Βγηκε" και το http://www.gamespot.com/pc/strategy/heroesofannihilatedempires/index.html?q=heroes%20of
Δεν το εχω κανει setup, φαινεται ωραιο παντως.

[/quote]

Elpizo na min ine kakektypo toy wow an kai ayth i etaireia exei deixei kala deigmata alla re real time strategy ta mmoporg ine allou papa evaggelio nomizo.
Entometaxy i Blizzard anakoinose oti mesa ston Ianouario 8a vgei telika to expansion.
Vlepete to wow den exei anagkh tis xarmosynes meres ton giorton gia na kanei promote tote pou xiliades alla skoupidia titloi games 8a vgoun opos ka8e xrono.
An ayto den ine stratigiki nikis tote ti einai.
Hdh arxisan ta prota parapona kai apo oti pire to ayti mou i proparaggelies stin eyropi exoun xeperasei ta 5 million idi
An parete telika to xpansion na protimisete to COLLECTORS EDITION THE BURNING CRUSADE :D

Reaction score
0
Εγώ μετακόμισα σε κόσμους χωρίς συνδρομές !

Αν το αποφασίσετε μαζευόμαστε και αρχίζουμε παρέα όπως θα έπρεπε να έχει γίνει έτσι και αλλιώς από την αρχή...

minas

Πισιά
Reaction score
4.201
Εγώ από την άλλη ξεκίνησα trial.

Έχω ήδη φτιάξει δοκιμαστικούς χαρακτήρες σε Agamaggan, Genjuros, Neptulon, και Twilight's Hammer :lol:
Θα προσπαθήσω να μην παίξω άλλο, μέχρι να αποφασίσω server και class, πάντως για Alliance με βλέπω.

Ο Νίκος έχει δίκιο πάντως, σκορπίσαμε στους 5 δρόμους και το βλέπω δύσκολο να μαζευτούμε...

Reaction score
0
minas said:
Εγώ από την άλλη ξεκίνησα trial.

Έχω ήδη φτιάξει δοκιμαστικούς χαρακτήρες σε Agamaggan, Genjuros, Neptulon, και Twilight's Hammer :lol:
Θα προσπαθήσω να μην παίξω άλλο, μέχρι να αποφασίσω server και class, πάντως για Alliance με βλέπω.

Ο Νίκος έχει δίκιο πάντως, σκορπίσαμε στους 5 δρόμους και το βλέπω δύσκολο να μαζευτούμε...
Παντως οποτε περασεις απο neptulon, κανε με ενα αdd στους friends να τα πουμε και απο "κοντα"
(name: ageladagr)

Νικο και εσενα σε περιμενουμε....

Για τον αλλον τον ακατανομαστο.... δεν θα πω κατι :D
=======

Απο αυτα που εχω μαθει τα free εχουν προβληματα, τα λεφτα ειναι περιπου 15 euro μηνα + 20 να αγορασει καποιος το παιχνιδι.
Αν σε καποιον δεν του αρεσε το trial δεν εχει νοημα να συνεχισει απο εκει και περα το ξεκιναει και σταματαει οποτε θελει.
Αν και πιστευω πως ολα τα λεφτα ειναι που ειμαστε ολοι μαζι...
Για την ωρα ειμαστε 4.

Να βλεπεις την αραχνη που προσπαθει να φαει τον spylab..... :D :D :D
(Δεν λεω τιποτα αλλο!! Δεν θα μου κανει heal μετα)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef