World of Warcraft. ( Μassive multiplayer online game.)

Reaction score
0
Καλησπέρα παιδιά κ συγχαρητήρια για το Forum. Βλέπω έχετε φτιάξει πολύ καλή παρεούλα και το υλικό του site είναι πραγματικά ενδιαφέρον.

Φυσικά δεν είναι τυχαίο ότι ξεκινάω το γράψιμο από αυτό το post . ‘Oπου να ‘ναι κλείνω 2 χρόνια στο WoW... Αν κ πάντα έπαιζα κάποιο παιχνίδι μέχρι να βρω ένα άλλο πιο ενδιαφέρον ή ένα με πιο εντυπωσιακά γραφικά το WoW ήταν κάτι τελείως διαφορετικό. Ποτέ δεν θα ξεχάσω τα ξενύχτια που έριξα όταν έκανα lvl-up μαζί με μια παρεούλα που είχαμε κάνει, κάτι σαν κ εσάς εδώ (όλοι φοιτητές στα Χανιά) .

Character Details:
Bleedingmoon
60lvl Night Elf, Druid
Needjaz Guild
Neptulon (EU.)

Μέσα από το Warcraft έχω γνωρίσει προσωπικά τουλάχιστον 40 άτομα. Να φανταστείτε σε τακτές συγκεντρώσεις που κάνουμε με την ομάδα μου, έχει τύχει να έρθουν άτομα από το εξωτερικό για να γνωριστούμε από κοντά αλλά κ να δουν την Ελλάδα (που τους διαφημίζουμε συνεχώς)! Δυστυχώς βέβαια οι ώρες που χάνονται από την προσωπική μου ζωή είναι πολλές αλλά τουλάχιστον δεν έχω καταντήσει να ζω μέσα στο παιχνίδι όπως πολλά άτομα που γνωρίζω.

Σχετικά με τους server το μόνο που έχω να πω είναι ότι όλα θα αλλάξουν με το ανερχόμενο expansion αφού θα γίνουν πολλές ανακατατάξεις στους server της Blizzard! Επίσης όλοι οι καινούργιοι server ξεκινάνε με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά στο τέλος καταντάνε όπως κ οι παλιοί αφού οι χρήστες όλο και αυξάνονται κάνοντας την Blizzard να «τρίβει τα χέρια της»(8 εκατομμύρια μέχρι τώρα αν δεν κάνω λάθος)! Κοιτάξτε να είστε όλοι η παρέα μαζί! Αυτό είναι κ η μαγεία του παιχνιδιού για εμένα. Η συνεργασία που απαιτείται από τους παίχτες...

Σίγουρα σας κούρασα σε αντίθεση με τους διαλόγους του παιχνιδιού που είναι λακωνικοί κ γεμάτοι συντομογραφίες...

BRB Bleedingmoon

Reaction score
62
Καλως ήρθες Panus στην παρέα μας. Καλή σου συνέχεια εδώ και θα δείς που θα πάρεις πολλά , αλλά και εμείς θα πάρουμε από σένα (γνώσεις εννοείται)!! :lol: :lol:

Reaction score
0
Nick_Greek said:
clep said:
ρε παιδια μια γρήγορη ερώτηση -
έχω το trial version και είδα να γράφεται για server που δινουν XP x 6 και ότι έχετε βαρεθει να περιμενεται με τις ώρες να ανεβείται level και άλλα . Μιλάτε για κάποιο private server (και εαν ναι ενα πμ με πληροφοριες παρακαλω) ή ότι υπάρχει κάποια διαφορα μεταξύ του XP που κερδίζει κανείς μεταξύ trial και κανονικού?

ευχαριστώ
Private server που έχει παράμετρο να ανεβαίνει το exp πιο γρήγορα...

Επισης το lvl φτάνει μέχρι το 250 αντί του 60 και μπορείς να σκοτώνεις τα τέρατα επιπέδου 200 και βάλε, που θέλουν ομάδες των 20 ατόμων, από μόνος σου !
Filaraki an nomizeis oti ayto pou pezis ine wow ise makria nyxtomenos kai gelasmenos.Apla variese den exeis xrono-xrhma na asxoli8is me ayto ka8eayto to game.Ayto vevea ine diko sou provlima.Ayto pou esena den aresei sto wow - to oti diladi den exei cheats hack ktl - ine kai i terastia epityxia poy exei to wow .Gia na milas gia to ingame va8os toy wow prepei na entryfiseis kai na to agapisis oxi na pas 200 lvl se 1 mina.
Meine ston private server sou kane kai kana donate ama laxei se aytous kai ase emas toys ipoloipous na pername ton elaxisto eley8ero xrono mas opos 8eloume.7.000.000 ayti ti stigmi wow pextes den ine xazoi

Reaction score
0
Panus said:
Καλησπέρα παιδιά κ συγχαρητήρια για το Forum. Βλέπω έχετε φτιάξει πολύ καλή παρεούλα και το υλικό του site είναι πραγματικά ενδιαφέρον.

Φυσικά δεν είναι τυχαίο ότι ξεκινάω το γράψιμο από αυτό το post . ‘Oπου να ‘ναι κλείνω 2 χρόνια στο WoW... Αν κ πάντα έπαιζα κάποιο παιχνίδι μέχρι να βρω ένα άλλο πιο ενδιαφέρον ή ένα με πιο εντυπωσιακά γραφικά το WoW ήταν κάτι τελείως διαφορετικό. Ποτέ δεν θα ξεχάσω τα ξενύχτια που έριξα όταν έκανα lvl-up μαζί με μια παρεούλα που είχαμε κάνει, κάτι σαν κ εσάς εδώ (όλοι φοιτητές στα Χανιά) .

Character Details:
Bleedingmoon
60lvl Night Elf, Druid
Needjaz Guild
Neptulon (EU.)

Μέσα από το Warcraft έχω γνωρίσει προσωπικά τουλάχιστον 40 άτομα. Να φανταστείτε σε τακτές συγκεντρώσεις που κάνουμε με την ομάδα μου, έχει τύχει να έρθουν άτομα από το εξωτερικό για να γνωριστούμε από κοντά αλλά κ να δουν την Ελλάδα (που τους διαφημίζουμε συνεχώς)! Δυστυχώς βέβαια οι ώρες που χάνονται από την προσωπική μου ζωή είναι πολλές αλλά τουλάχιστον δεν έχω καταντήσει να ζω μέσα στο παιχνίδι όπως πολλά άτομα που γνωρίζω.

Σχετικά με τους server το μόνο που έχω να πω είναι ότι όλα θα αλλάξουν με το ανερχόμενο expansion αφού θα γίνουν πολλές ανακατατάξεις στους server της Blizzard! Επίσης όλοι οι καινούργιοι server ξεκινάνε με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά στο τέλος καταντάνε όπως κ οι παλιοί αφού οι χρήστες όλο και αυξάνονται κάνοντας την Blizzard να «τρίβει τα χέρια της»(8 εκατομμύρια μέχρι τώρα αν δεν κάνω λάθος)! Κοιτάξτε να είστε όλοι η παρέα μαζί! Αυτό είναι κ η μαγεία του παιχνιδιού για εμένα. Η συνεργασία που απαιτείται από τους παίχτες...

Σίγουρα σας κούρασα σε αντίθεση με τους διαλόγους του παιχνιδιού που είναι λακωνικοί κ γεμάτοι συντομογραφίες...

BRB Bleedingmoon
Welcome file kammenos kai sy e.Eyxome kai elpizo to wow na apoktisei perissoterous hardcore ellines players giati ayto 8a kanei kalo opos ipes sth xora mas logo diafimisis.Emeis to xeroume os e8nos oti me oti katapiastoume to kanoume kalitera apo olous to wow 8a mas xefeyge hehehe

DRUIDS FTW

WTB SHAPESHIFT BIRD /CRY

WTB Auction houses

Reaction score
5
Βρε Σταμάτη, και λοιποί καμμένοι...δεν είναι ανάγκη να τσαντίζεστε γιατί κάποιοι δεν βλέπουν τον λόγο να πληρώνουν κερατιάτικα κάθε μήνα, για να έχουν εικονική ΖΩΗ! Το ότι έχεις φάει τα νιάτα στου στο WoW δεν σημαίνει ότι ο άλλος που θέλει να το παίξει με δικό του τρόπο, να πάει lvl 1000 και σε ένα μήνα να το παρατήσει, θα χάσει ΚΑΤΙ ΦΟΒΕΡΟ και τρομερό!! Ναι, αυτό θέλει η χώρα, hardcore Έλληνες παίκτες! :p
Μερικά ακόμα καλά μυαλά στα κάγκελα του WoW, και όχι έξω ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ να μαθαίνουν, να δημιουργούν, να εργάζονται, να κάνουν οικογένειες!

Τι να πω πια...κάθε μέρα με εκπλήσει κάτι σε αυτά που γράφει ο κόσμος εδώ μέσα...

Reaction score
0
ak1s said:
Βρε Σταμάτη, και λοιποί καμμένοι...δεν είναι ανάγκη να τσαντίζεστε γιατί κάποιοι δεν βλέπουν τον λόγο να πληρώνουν κερατιάτικα κάθε μήνα, για να έχουν εικονική ΖΩΗ! Το ότι έχεις φάει τα νιάτα στου στο WoW δεν σημαίνει ότι ο άλλος που θέλει να το παίξει με δικό του τρόπο, να πάει lvl 1000 και σε ένα μήνα να το παρατήσει, θα χάσει ΚΑΤΙ ΦΟΒΕΡΟ και τρομερό!! Ναι, αυτό θέλει η χώρα, hardcore Έλληνες παίκτες! :p
Μερικά ακόμα καλά μυαλά στα κάγκελα του WoW, και όχι έξω ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ να μαθαίνουν, να δημιουργούν, να εργάζονται, να κάνουν οικογένειες!

Τι να πω πια...κάθε μέρα με εκπλήσει κάτι σε αυτά που γράφει ο κόσμος εδώ μέσα...
File ak1s simfono apolita me ayta pou les kai epayxano apla 8elo na sou dieykriniso kati kai an 8es diafotise me se parakalo.
Apo oti ida exeis 3424 posts :shock: apla 8elo na kano merikous ypologismous kai an kano la8os se parakalo dior8ose me.
An pollaplasiaso to ka8e sou post se 5-6 lepta as poume - den xero poso grigora pliktrologis- alla safos gia na diavasis kai na katalavis ta post ton allon kammenon opos ego kai alloi kapou toso xrono 8eleis meso oro pistevo.Exoume lipon gyro sta 20.000 -eikosi xiliades- lepta.Diladi milame gia peri tis 350 ores iti 15 sinexomenes meres ise online mono se ayto to g@m@to forum pou akoma kai go kollisa.Vevea to forum den xero poso xronon ine kai pote protoxekinise.Oi ari8moi kammia fora tromazoun.An omos file ak1s exeis kammia 10aria alla forum pou parakolou8is i symmetexis tote pragmatika EIMAI poli e8ismenos - kammenos sto wow ontos.Apla opos oloi prepei na exoume kai na axiopioume ton eley8ero xrono mas opos kalitera mporoume ite wow ine ayto ite forum ite chat ite otidipote prosferei to internet kia mas ftiaxnei?.Sxetika me to an ftasei h Ellada psila i oxi me to wow ayto ine proapofasismeno kai den allazei.8a para8eso edo mia frash apo thn agapimeni mou tenia rocky 4 pou ston teleyteo gyro gyrizei o katamatomenos rosos ston episis toumpaniasmeno rocky kai tou leei tin exeis ataka:"TILL THE END" .To end to diko mou ine to 1 million kills kai se peripou 1 xrono 8a to kator8oso.......but/and this forum will go on.........
GREEK WOW PLAYERS > ALL

Reaction score
0
Μόλις μου ήρθε τρελή ιδέα! 8)

Θα ανοίξουμε ένα ξενοδοχείο, όχι ακόμα καλύτερα, ένα camping κάπου μέσα στα βουνά... "The WoW Camp" !
Θα ρίξουμε μερικά γουρούνια, άντε και καμμια αρκούδα μέσα.
Θα ντύσουμε τα γκαρσόνια με πανοπλίες, μακριά αυτιά και ρόμπες, θα βρούμε και κανά δύο κοντούς για dwarves και gnomes.
Τα Σάββατα αντί για τα κλασσικά recreational activities με συρτάκι και τα λοιπά, θα οργανώνουμε raids.

Επίσης θα γλυτώσουμε τα λειτουργικά κόστη από το εστιατόριο αφού όποιος πεινάει, θα πρέπει να μάθει cooking και να κυνηγήσει για να φάει.

Φυσικά το camping θα είναι private και δεν θα δώσουμε ούτε ένα cent στη Blizzard... Αν μας κάνουν μήνυση θα πούμε ότι WoW σημαίνει World of Wussies (copyright από εμένα from now on...) και θα τη σκαπουλάρουμε...

Μετά από αυτή τη κίνησή μας (και αφού θα έχουμε ήδη γίνει πλούσιοι, -σε euros όχι σε xp- :lol:, το Υπουργείο Τουρισμού θα καταλάβει ότι μόνο ετσι μπορεί να διαφημιστεί η χώρα και θα επεκτείνει τις δραστηριότητες στα νησιά!

Εκεί θα παιχτούν τα expansions, όπου ο κόσμος θα εθιστεί τόσο πολύ που ο Ελληνικός πολιτισμός θα επεκταθεί

The Sunset of Santorini expansion - με learning talent τη φωτογράφιση του ηλιοβασιλέματος.
The Myth of Allonissos Underwater Kingdom - που θα παίζει πολύ το hunting της φώκιας.
The Lost Treasure of Imia - επικές μάχες σε battlegrounds βραχονησίδας!
και τέλος The Mykonos "Burning" Crusade expansion - ο μόνος κόσμος που το φύλο του χαρακτήρα δεν θα έχει σημασία.

:lol:

Reaction score
0
STAMATIS K. said:
Filaraki an nomizeis oti ayto pou pezis ine wow ise makria nyxtomenos kai gelasmenos.
Πράγματι... Ignorance is bliss... 8)

STAMATIS K. said:
Apla variese den exeis xrono-xrhma na asxoli8is me ayto ka8eayto to game.Ayto vevea ine diko sou provlima.
Ένα από τα πολλά που έχω... :lol:

STAMATIS K. said:
Ayto pou esena den aresei sto wow - to oti diladi den exei cheats hack ktl - ine kai i terastia epityxia poy exei to wow .
Gia na milas gia to ingame va8os toy wow prepei na entryfiseis kai na to agapisis oxi na pas 200 lvl se 1 mina.
Χαίρε βάθος απύθμενο! :)

STAMATIS K. said:
Meine ston private server sou kane kai kana donate ama laxei se aytous kai ase emas toys ipoloipous na pername ton elaxisto eley8ero xrono mas opos 8eloume.
Μπορώ να κάνω και αλλιώς? Εδώ μόνο φάπες δεν έχω ρίξει στο Μάριο για να ξεκολλήσει! :twisted:

STAMATIS K. said:
7.000.000 ayti ti stigmi wow pextes den ine xazoi
Πράγματι, υπάρχουν πολλοί περισσότεροι χαζοί από 7.000.000 ... Ξέρεις πόσοι καπνίζουν ένα πακέτο και βάλε τσιγάρα την ημέρα ? :wink:

PS: Αν η χώρα πάει μπροστά, σίγουρα δεν θα είναι μέσω της χρήσης greeklish... Λυπηθείτε τα μάτια μας!

Reaction score
0
Nick_Greek said:
Μόλις μου ήρθε τρελή ιδέα! 8)

Θα ανοίξουμε ένα ξενοδοχείο, όχι ακόμα καλύτερα, ένα camping κάπου μέσα στα βουνά... "The WoW Camp" !
Θα ρίξουμε μερικά γουρούνια, άντε και καμμια αρκούδα μέσα.
Θα ντύσουμε τα γκαρσόνια με πανοπλίες, μακριά αυτιά και ρόμπες, θα βρούμε και κανά δύο κοντούς για dwarves και gnomes.
Τα Σάββατα αντί για τα κλασσικά recreational activities με συρτάκι και τα λοιπά, θα οργανώνουμε raids.

Επίσης θα γλυτώσουμε τα λειτουργικά κόστη από το εστιατόριο αφού όποιος πεινάει, θα πρέπει να μάθει cooking και να κυνηγήσει για να φάει.

Φυσικά το camping θα είναι private και δεν θα δώσουμε ούτε ένα cent στη Blizzard... Αν μας κάνουν μήνυση θα πούμε ότι WoW σημαίνει World of Wussies (copyright από εμένα from now on...) και θα τη σκαπουλάρουμε...

Μετά από αυτή τη κίνησή μας (και αφού θα έχουμε ήδη γίνει πλούσιοι, -σε euros όχι σε xp- :lol:, το Υπουργείο Τουρισμού θα καταλάβει ότι μόνο ετσι μπορεί να διαφημιστεί η χώρα και θα επεκτείνει τις δραστηριότητες στα νησιά!

Εκεί θα παιχτούν τα expansions, όπου ο κόσμος θα εθιστεί τόσο πολύ που ο Ελληνικός πολιτισμός θα επεκταθεί

The Sunset of Santorini expansion - με learning talent τη φωτογράφιση του ηλιοβασιλέματος.
The Myth of Allonissos Underwater Kingdom - που θα παίζει πολύ το hunting της φώκιας.
The Lost Treasure of Imia - επικές μάχες σε battlegrounds βραχονησίδας!
και τέλος The Mykonos "Burning" Crusade expansion - ο μόνος κόσμος που το φύλο του χαρακτήρα δεν θα έχει σημασία.

:lol:
Kalh i prspa8eia alla xehases na valis drako kai happy end good luck :twisted:

Reaction score
0
Όλα εγώ θα τα λέω?
Βάλτε και εσείς καμμιά ιδέα...

Λοιπόν. δράκο θέλεις? Έχουμε και τέτοιο! :

The Legendary Sheich-Shou Dragonquest expansion: 40-people raid στο κυνήγι του δράκου μέσα στο δάσος!

Reaction score
0
Αυτό που θα καταπλήξει όμως την υφήλιο είναι το :

The Great Halls of Schools under Siege : : Πολιορκίες και ατέλειωτα quests μέσα σε κατεστραμένες αίθουσες σχολείων υπό κατάλειψη...
Instances μέσα στις τουαλέτες όπου ομάδες των Horde περιμένουν στις γωνίες για ανυποψίαστους ταξιδιώτες...

minas

Πισιά
Reaction score
4.201
Τι να σας πω ρε!
Μια μέρα έλλειψα από το τόπικ και ξεκινήσατε τα duels! :wink:

Reaction score
5
STAMATIS K. said:
Apo oti ida exeis 3424 posts :shock: apla 8elo na kano merikous ypologismous kai an kano la8os se parakalo dior8ose me.
An pollaplasiaso to ka8e sou post se 5-6 lepta as poume - den xero poso grigora pliktrologis- alla safos gia na diavasis kai na katalavis ta post ton allon kammenon opos ego kai alloi kapou toso xrono 8eleis meso oro pistevo.Exoume lipon gyro sta 20.000 -eikosi xiliades- lepta.Diladi milame gia peri tis 350 ores iti 15 sinexomenes meres ise online mono se ayto to g@m@to forum pou akoma kai go kollisa.Vevea to forum den xero poso xronon ine kai pote protoxekinise.Oi ari8moi kammia fora tromazoun.
Αν και οι υπολογισμοί σου είναι λανθασμένοι, δεν θα διαφωνήσουμε για μερικές μέρες πάνω-κάτω. Γενικά πληκτρολογώ γρήγορα. Έχω και 20 χρόνια υπολογιστές στην πλάτη μου. ΔΕΝ συμμετέχω ενεργά σε κανένα άλλο forum. Αυτά τα 20 που λες μου μοιάζουν ΤΕΡΑΣΤΙΟ νούμερο για τον οποιονδήποτε έχει ΖΩΗ εκτός internet.
Δεν έχω τον χρόνο. Έχω μια δουλειά που μου τρώει 10 ώρες την ημέρα, και συνήθως κάνω και διάφορες άλλες, για άλλες 2-3 ώρες την ημέρα και τα Σ-Κ. Ευτυχώς που το αντικείμενο μου αρέσει (σχετικά). Έχω οικογένεια (έστω με 1 άλλο μέλος μόνο ακόμα). Δεν έχω το χρόνο για MMORPG. Δεν έχω την συναισθηματική κατάσταση για φυγή από την πραγματικότητα για πολύ. Προτιμώ να παλεύω τις μάχες μου στον πραγματικό κόσμο. Προφανώς πολλοί άλλοι δεν το προτιμούν αυτό. Δεν το κρίνω. Εγώ είμαι αλλιώς.
Αυτό που δεν ανέχομαι είναι να προσπαθούν οι καμμένοι να βγουν από πάνω. Δεν παίζει αυτό. Ούτε με lvl60.

Reaction score
0
Ρε Stam. νταξει.Γουσταρεις wow.
Σου αρεσει και καλα κανεις.
Εγω εχω την ιδια αποψη με τον Nick για το wow, για να μην σου πω χειροτερη.
Mεγεια μου με χαρα μου.
Συμφωνουμε στο οτι εχουμε αντιθετες αποψεις για το game.
Aς μεινουμε εκει.
Ο Nick με χιουμορ και διακριτικοτητα απαντησε στο λιγο ακομψο post σου.
Τεσπα ,η γνωμη μου ειναι οτι δεν χρειαζεται να δινουμε τετοια διασταση (προσωπικων αντιπαραθεσεων)
για θεματα που αφορουν την προσωπικη-υποκειμενικη εικονα του καθενα μας.
Για παιχνιδι μιλαμε ρε παιδια οχι για τις μαναδες μας.
Ημαρτον.
Η διασκεδαση ειναι προσωπικο θεμα.
Και by the way βρηκα πολυ WOW την ιδεα σου nick.

PS.XTC νομιζεις οτι θα τη γλυτωσεις για την "περι marketing " αναφορα σου? :twisted:
Θα σου στειλω την Διωξη .................Μαζικων On Line Παιχνιδιων. :lol: :lol: :lol:

GTX

Reaction score
39
Και γω που νόμιζα οτι δε το είδες :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Σε παρακαλώ ομως οχι και την MMOGP!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
0
Prin apo ligo me enhmerwsan gia 1 site pou 8a kanei polloys wow players na klapsoun pikra kai allous na rofl
An exete opiodipote provlima ygeias kardiologiko i allhs fyseos tote min kai gia kanena logo deite to site ayto.
Ladies and Gentlemen to xpansion toy WOW is revealed and it is kicking?
FASTEN YOUR SEATBELTS AND CLICK www.worldofraids.com
Oi psagmenoi toy game 8a ma8oun kai 8a katalavoun polla.Ego pantos pira kapies apofaseis gia proth fora arnhtikes gia to game alla den 8a tis moirasto mazi sas mexri ta pragmata na ginoun pio official apo ti Blizzard.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut