- Reaction score
- 57.018
Ούτε ανάγκη το έχω μήτε θα έλεγα ποτέ κάτι τέτοιο στα σοβαρά.Πρόπερσυ πάντως, είχες γράψει ότι ξεκινάς να μαζεύεις λεφτά για το μελλοντικό Β.100
Ούτε ανάγκη το έχω μήτε θα έλεγα ποτέ κάτι τέτοιο στα σοβαρά.Πρόπερσυ πάντως, είχες γράψει ότι ξεκινάς να μαζεύεις λεφτά για το μελλοντικό Β.100
Για εξήγησέ το αυτό..Η καθημερινή τριβή με το συγκεκριμένο setup βοήθησε κιόλας να καταλάβω γιατί οι αντιπρόσωποι ΄΄ζορίζονται΄΄ γενικώς να κατεβάσουν πολυκαναλικά αξιώσεων τουλάχιστον στις εγχώριες εκθέσεις...
Ο τόπος για τις θέσεις ακρόασης είναι πάνω στο τεχνούργημα με τα τέσσερα πλακάκια μπροστά από το sub... Αλλά κι εκεί που είδες εισπράττουμε συνεκτική ηχητική σκηνή.Δεν πιστεύω η MLP να είναι εκεί που βλέπω την αριστερή μπερζέρα ! πίσω από τα surrounds . !
Ήμουν βέβαιος ότι εσύ θα το ζητούσες πρώτος...Για εξήγησέ το αυτό..
Κι όποιος νομίζει πως έχει κότσια και την όρεξη ας πάρει μυστρί και πηλοφόρι να κάμει εθελοντικά τη δουλειά μόνοστ'..Κάλλιο λοιπόν... δύο και στο χέρι παρά πέντε και καρτέρει για να παραφραστεί το γνωστό απόφθεγμα.
Όχι ρε, μη κοιτάς εσύ, φυγεαποδώ ΤΩΡΑ.Τέτοια λέτε να στήσουμε σπίτια μας ρε κανίβαλοι;
Τέτοια, τέτοια!Τέτοια λέτε να στήσουμε σπίτια μας ρε κανίβαλοι;