Yamaha RX-V2067 AV Receiver

Reaction score
0
Απάντηση: Yamaha RX-V2067 AV Receiver

Γειά σας,
Μιά ερώτηση σχετικά με το ΥΡΑΟ. Εχω τον 3067 και μετα την αυτόματη ρύθμιση ηχείων παρατήρησα ότι μου είχε πολυ χαμηλά τα db του sub. Τόσο χαμηλά που στις ταινίες νόμιζες ότι δεν υπάρχει sub. Το ανέβασα βέβαια από τα manual settings και το έφερα στα γούστα μου. Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος εχει παρατηρήσει κάτι παρόμοιο; (έστω στον 2067 που λιγο-πολυ είναι ίδιοι).

Reaction score
0

Ακριβώς το ίδιο γίνεται και στον 2067.
Η αλήθεια είναι ότι για ακρόαση μουσικής θέτει σωστά τα db του sub. Για ταινίες όμως η αυτόματη ρύθμισή των db του sub δεν κάνει με τίποτα. Εγώ στις ταινίες βάζω στον ενισχυτή 0 db (κανονικά μου το βάζει -9db) και το sub το πάω στα 3/4 του volume που έχει από πίσω. Βέβαια γίνεται ένας πανικός αλλά την ταινία έτσι μ'αρέσει να τη βλέπω :103:

Reaction score
0

Οντως για μουσική η ρύθμιση που είχε κάνει ήταν οκ! Οπότε δεν υπάρχει θέμα ανησυχίας για κάτι! Thx.

Reaction score
30.051

Ακριβώς το ίδιο γίνεται και στον 2067.
Η αλήθεια είναι ότι για ακρόαση μουσικής θέτει σωστά τα db του sub. Για ταινίες όμως η αυτόματη ρύθμισή των db του sub δεν κάνει με τίποτα. Εγώ στις ταινίες βάζω στον ενισχυτή 0 db (κανονικά μου το βάζει -9db) και το sub το πάω στα 3/4 του volume που έχει από πίσω. Βέβαια γίνεται ένας πανικός αλλά την ταινία έτσι μ'αρέσει να τη βλέπω :103:
Μήπως το παρακάνεις με την στάθμη του σαμπ? Δεν μπορεί να εχει 9 db διαφορά.
Μέχρι και 3 είναι φυσιολογικό.
Αλλά 9 , σημαίνει , πως όταν βαράει το σαμπ θα είναι 3 φορές πιο δυνατός ο ήχος του απο τα άλλα ηχεία. Δλδ θα ακούς σχεόν μόνο το σαμπ.

Reaction score
0

Μήπως το παρακάνεις με την στάθμη του σαμπ? Δεν μπορεί να εχει 9 db διαφορά.
Μέχρι και 3 είναι φυσιολογικό.
Αλλά 9 , σημαίνει , πως όταν βαράει το σαμπ θα είναι 3 φορές πιο δυνατός ο ήχος του απο τα άλλα ηχεία. Δλδ θα ακούς σχεόν μόνο το σαμπ.
Η αλήθεια είναι ότι το παρακάνω :105:
Ξέρεις είναι μέχρι να μου φύγει η χαρά λόγω αγοράς home cinema, πιστεύω μετά θα χαλαρώσω.
Αυτό το κάνω στις περιπέτειες βέβαια, γιατί στις εκρήξεις μ'αρέσει να με χτυπάει το οστικό κύμα του sub :114:
Σε κοινωνικές / κωμωδίες το έχω σε κανονικές στάθμες.

Reaction score
0

Ερώτηση:
Ο 2067 μπορεί να σηκώσει (4) ns-777, (1) ns-c444 και δύο subs -το ένα 1000άρι και το άλλο 600άρι?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437

Ερώτηση:
Ο 2067 μπορεί να σηκώσει (4) ns-777, (1) ns-c444
Δεν θα έχει πρόβλημα,σε λογικά πλαίσια.
και δύο subs -το ένα 1000άρι και το άλλο 600άρι?
Απ την στιγμή που τα subs λειτουργούν με τους δικούς τους ενισχυτές δεν παίζουν ρόλο στην καταπόνηση του AV ενισχυτή.

Reaction score
0

Μήπως ξέρει κάποιος πως αλλάζει σταθμούς στο ράδιο απο το remote control?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.670
Members
38.589
Νεότερο μέλος
dark2030@