yamaha soavo-1

Reaction score
0
Απάντηση: yamaha soavo-1

Επίσης να συμπληρώσω ότι ο Richter έπαιζε σε μεγάλες ουρές -όπως έγραψα και παραπάνω- που είναι επιλεγμένα κομμάτια και δεν έχουν καμία σχέση με τις μικρότερες ουρές για εμπορική χρήση.
Συμφωνω απολυτα.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.582
Yamaha was established in 1887 as a piano and reed organ manufacturer by Torakusu Yamaha as Nippon Gakki Company, Limited (日本楽器製造株式会社 Nippon Gakki Seizō Kabushiki Gaisha) (literally Japan Musical Instrument Manufacturing Corporation) in Hamamatsu, Shizuoka prefecture and was incorporated on October 12, 1897. The company's origins as a musical instrument manufacturer is still reflected today in the group's logo—a trio of interlocking tuning forks.

http://en.wikipedia.org/wiki/Yamaha_Corporation

1887. Torakusu Yamaha builds his first reed organ

http://www.yamaha.com/about_yamaha/corporate/history/index.html

:121:

Προσφέρουμε και μετάφραση κατόπιν αιτήσεως.

Reaction score
313

Ζητείται "εξασκητήρι" αυτιών.
Ο ευρΩν αμειφθήσεται με...επουράνιες, μελωδικές μεσσαίες.
Μετανοείτε, αμαρτωλοί!

Reaction score
11

Απο το 1976 εχουν περασει καποια χρονακια!!!:105::105::105:
Στην ερώτηση "από πότε η YAMAHA", όσο περισσότερα είναι τα χρονάκια που έχουν περάσει τόσο το καλύτερο!

Εκτός αν γίνεται επειδή η αναμενόμενη απάντηση είναι:"μόλις ξεκίνησε!". Και το λογικό συμπέρασμα: "Άρα δεν ξέρει!"

Όποιος περιμένει μία παρόμοια απάντηση ίσως θεωρεί πως ο κόσμος δημιουργήθηκε ταυτόχρονα με τον ίδιο!

Είναι ένα φαινόμενο που παρουσιάζεται πότε-πότε, όταν άνυποψίαστοι, κατοπινών, από την δική μου, γενεών, έρχονται σε επαφή με διαχρονικά διαμάντια του παρελθόντος για τα οποία, σε κάποια συγκεκριμένη χρονική στιγμή, συνυπάρχει η απόλυτη άγνοια με την απόλυτη έκπληξη!

Και μιας και ο λόγος περί του εξαιρετικού SOAVO 1, πολλές συζητήσεις έχουν γίνει για το αν έχει καταφέρει η όχι να ξεπεράσει το διαχρονικό ΝS-1000 του 1976, προς μεγάλη, (και διασκεδαστική), απορία πολλών που βρίσκονται στα...άντα τους!

:107:

A

amoustakas

Guest
Απάντηση: Re: yamaha soavo-1

Yamaha was established in 1887 as a piano and reed organ manufacturer by Torakusu Yamaha as Nippon Gakki Company, Limited (日本楽器製造株式会社 Nippon Gakki Seizō Kabushiki Gaisha) (literally Japan Musical Instrument Manufacturing Corporation) in Hamamatsu, Shizuoka prefecture and was incorporated on October 12, 1897. The company's origins as a musical instrument manufacturer is still reflected today in the group's logo—a trio of interlocking tuning forks.

http://en.wikipedia.org/wiki/Yamaha_Corporation

1887. Torakusu Yamaha builds his first reed organ

http://www.yamaha.com/about_yamaha/corporate/history/index.html

:121:

Προσφέρουμε και μετάφραση κατόπιν αιτήσεως.
Steinway & Sons was founded in 1853 by German immigrant Henry Engelhard Steinway in a Manhattan loft on Varick Street. Over the next thirty years, Henry and his sons, C. F. Theodore, Charles, Henry Jr., William, and Albert, developed the modern piano. They built their pianos one at a time, applying skills that were handed down from master to apprentice, generation after generation.

A

amoustakas

Guest

Αν και είναι λίγο άτοπο να συγκρίνουμε τα Ιμαλάια (Steinway) με το Φιλoπάππου (Yamaha).:105:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.582
Ποιος τα συνέκρινε?
Ήταν απάντηση στην ανακριβή παρατήρηση του kostasmara.

A

amoustakas

Guest

Θα πάω να ακούσω τα Soavo 1 μετά από όσα λέγονται και γράφτηκαν για το ηχείο αυτό. Με λάμπα SET 18Watt το άκουσε κανείς;

Y

Yiannis_B

Guest

Ούτε κι εγώ τα έχω ακούσει.....θα τους κάνω test κοπώσεως ...με μισό kW....θα με αφήκουν βρε παιδιά? :116:

Reaction score
1.815

Δεν έρχεσαι από δω με το κιλοβατικό σου θεριό να μας κάνεις λίγο μασάζ στα δικά μου ηχεία, για να στρώσουν πιο εύκολα?
Εμείς θα σε αφήκουμε...:604:

Reaction score
2.343

Μηπως ο φιλος kostasmara δουλευει τελικα για την yamaha και λειτουργει προβοκατορικα! Τα σχολια του μαλλον το αντιθετο αποτελεσμα φερνουν, διαφημιση τους κανει! :135:

Y

Yiannis_B

Guest

Δεν έρχεσαι από δω με το κιλοβατικό σου θεριό να μας κάνεις λίγο μασάζ στα δικά μου ηχεία, για να στρώσουν πιο εύκολα?
Εμείς θα σε αφήκουμε...:604:
Αυτά είναι για εργένηδες....οι διαζευγμένους.....και για γείτονες κουφούς...οι άλλοι λάμπες ή τάξη Α και πολύ σας είναι!....για μεταμεσονύκτιες αποδράσεις...:107:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: yamaha soavo-1

Ποιος τα συνέκρινε?
Ήταν απάντηση στην ανακριβή παρατήρηση του kostasmara.
Ναι δεκτο εκανα λαθος για το πως ξεκινησε η ιστορια της yamaha ,ειχα συγκρατησει οτι μετα τον β παγκοσμιο, κατα καποιο τροπο επιταχτηκε απο την ιαπωνικη κυβερνηση και εδωσε βαρυτητα στην αναπτυξη των μηχανων.
Αυτο βεβαια δεν αλλαζει την γνωμη μου για τα ηχεια της και για τα περισσοτερα απο τα μουσικα της οργανα.:123::123:

A

amoustakas

Guest

Ότι και να λέμε η εταιρία είναι εγγύηση ό,τι και αν βγάζει. Απλά να μην οδηγούμαστε και σε υπερβολές. Μακάρι να βγάλουν καλύτερα και φθηνότερα ηχεία.

Reaction score
0

Ότι και να λέμε η εταιρία είναι εγγύηση ό,τι και αν βγάζει. Απλά να μην οδηγούμαστε και σε υπερβολές. Μακάρι να βγάλουν καλύτερα και φθηνότερα ηχεία.
Εχουνε βγει παρα πολλα >

Reaction score
201

H YAMAHA έχει βγάλει εκπληκτικά ηχεία που είναι αξεπέραστα μέχρι σήμερα, βλέπε ΝS-1000Μ. Μάλιστα κατασκευάζει η ίδια τα μεγάφωνά της με αποκλειστικές πατέντες, όπως το περίφημο tweeter βηρυλλίου που, πιστεύω, είναι ανώτερο από αυτά του αλουμινίου, τιτανίου, μαγνησίου κλπ. Είχα την τύχη να ήμουν κάτοχος αυτού του ηχείου και είναι από τις λίγες φορές που μετάνιωσα που το έδωσα.

Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα περισσότερα studio έχουν για test φωνών και mixing το NS-10M.
Είναι μία τίμια εταιρεία που σέβεται απόλυτα τον πελάτη-ακροατή με πολλές best buy υλοποιήσεις.

Reaction score
2.343

H YAMAHA έχει βγάλει εκπληκτικά ηχεία που είναι αξεπέραστα μέχρι σήμερα, βλέπε ΝS-1000Μ. Μάλιστα κατασκευάζει η ίδια τα μεγάφωνά της με αποκλειστικές πατέντες, όπως το περίφημο tweeter βηρυλλίου που, πιστεύω, είναι ανώτερο από αυτά του αλουμινίου, τιτανίου, μαγνησίου κλπ. Είχα την τύχη να ήμουν κάτοχος αυτού του ηχείου και είναι από τις λίγες φορές που μετάνιωσα που το έδωσα.

Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα περισσότερα studio έχουν για test φωνών και mixing το NS-10M.
Είναι μία τίμια εταιρεία που σέβεται απόλυτα τον πελάτη-ακροατή με πολλές best buy υλοποιήσεις.
Μα τι ειναι αυτα που λες, δεν ξερουν αυτοι! Μουσικοτητα μηδεν, θολες μεσαιες, ανυπαρκτο μπασο, τσιριχτες ψιλες! Δε πα να ακουσουν κανα roister να κουρδισουν τα αυτια τους λεω εγω! :143:

A

amoustakas

Guest

Felixxx πότε πρόλαβες και τα έδωσες τα ηχεία ακόμη δεν τα πήρες! Χειρότερος και από εμένα είσαι!

Reaction score
2.343

Αστα να πανε, αυτο το ρημαδι το μικροβιο της αλλαγης ειναι πολυ ισχυρο τελικα! :412:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut