ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ

Reaction score
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΔΙΣΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ''ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ'' ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ.ΤΟΥΡΝΑ 2002 GR ΛΑΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Κ.Α. ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΧΕΙ?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.178
Απάντηση: ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ

Παράκληση, όχι κεφαλαία.

Reaction score
38

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΔΙΣΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ''ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ'' ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ.ΤΟΥΡΝΑ 2002 GR ΛΑΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Κ.Α. ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΧΕΙ?
Καλώς ήρθες στη μουσική κατηγορία jimcrete και θα σου υπενθυμίσω πως βάσει κανονισμού του forum δεν επιτρέπονται τα κεφαλαία γράμματα. Δεν πειράζει για πρώτη φορά...

Ο δίσκος που ψάχνεις είναι του 1985 και με την βοήθεια της ΕΡΤ κυκλοφόρησε όπου μιλούσε για τα ναρκωτικά και λάμβαναν μέρος και άλλοι μουσικοί τραγουδιστές κλπ. Κυκλοφόρησε από την Μusic Box αυτό στο λέω χωρίς να είμαι 100/100 σίγουρη και είναι δύσκολο μάλλον να τον βρεις.
Θα στείλω σε pm το θέμα σου σε κάποιον που πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει να βρεις το δίσκο φυσικά δεν μπορώ να σου υποσχεθώ τίποτα....Σε περίπτωση που τελικά δεν βγάλουμε άκρη ξέρεις τουλάχιστον που να ψάξεις. ΕΡΤ και music box με κάποιο τρόπο.
Ελπίζω κάτι να καταφέρουμε με τον έναν ή άλλο τρόπο, γιατί στο διαδίκτυο δεν υπάρχει ή τουλάχιστον δεν τον βρήκα εγώ.

Reaction score
38

Το μήνυμα εστάλη και περιμένουμε.. καλή σου συνέχεια.:123: και όταν έχω κάτι νεότερο θα σε ειδοποιήσω με pm jimcrete εντάξει?

Reaction score
0

Καλώς ήρθες στη μουσική κατηγορία jimcrete και θα σου υπενθυμίσω πως βάσει κανονισμού του forum δεν επιτρέπονται τα κεφαλαία γράμματα. Δεν πειράζει για πρώτη φορά...

Ο δίσκος που ψάχνεις είναι του 1985 και με την βοήθεια της ΕΡΤ κυκλοφόρησε όπου μιλούσε για τα ναρκωτικά και λάμβαναν μέρος και άλλοι μουσικοί τραγουδιστές κλπ. Κυκλοφόρησε από την Μusic Box αυτό στο λέω χωρίς να είμαι 100/100 σίγουρη και είναι δύσκολο μάλλον να τον βρεις.
Θα στείλω σε pm το θέμα σου σε κάποιον που πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει να βρεις το δίσκο φυσικά δεν μπορώ να σου υποσχεθώ τίποτα....Σε περίπτωση που τελικά δεν βγάλουμε άκρη ξέρεις τουλάχιστον που να ψάξεις. ΕΡΤ και music box με κάποιο τρόπο.
Ελπίζω κάτι να καταφέρουμε με τον έναν ή άλλο τρόπο, γιατί στο διαδίκτυο δεν υπάρχει ή τουλάχιστον δεν τον βρήκα εγώ.
Ευχαριστώ πολύ κι'αυτό βοηθάει πολύ βασικά δε θυμάμαι από 2 τραγούδια τους τίτλους.Συγγνώμη για τα κεφαλαία.Δεν το ήξερα

Reaction score
38

Δεν πειράζει....δηλαδή πειράζει κάπως:138: γιατί δεν διάβασες τον κανονισμό του avsite.....

Βασίλη τι λες μπορούμε να κάνουμε κάτι για το μέλος που ψάχνει το δίσκο αυτό? Ε φανταστικέ Noizmaker?:128:

Reaction score
5

Καλησπέρα σε όλους.

Ψάχνοντας στο net για τον δίσκο έπεσα στο φόρουμ.

Πληροφοριακά σας αναφέρω οτι αύριο γίνεται στο Bios (Πειραιώς 84) παζάρι μεταχειρισμένων δίσκων στο οποίο θα συμμετάσχω για πρώτη φορά και τυχαίνει να έχω στο πακέτο μου και τον συγκεκριμένο δίσκο σε βινύλιο.

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να περάσει μια βόλτα.

Ευχαριστώ

Reaction score
38

Καλώς ήρθες Iron_Mask στην παρέα μας και σου εύχομαι καλή συνέχεια.
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση και νομίζω πως θα ενδιάφερει πολλά μέλη μας.:107:

Reaction score
0

Καλησπέρα σε όλους.

Ψάχνοντας στο net για τον δίσκο έπεσα στο φόρουμ.

Πληροφοριακά σας αναφέρω οτι αύριο γίνεται στο Bios (Πειραιώς 84) παζάρι μεταχειρισμένων δίσκων στο οποίο θα συμμετάσχω για πρώτη φορά και τυχαίνει να έχω στο πακέτο μου και τον συγκεκριμένο δίσκο σε βινύλιο.

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να περάσει μια βόλτα.

Ευχαριστώ
Φίλε μου είμαι από Κρήτη και δε μπορώ να έρθω αν μπορείς να μου πείς ποιά τραγούδια έχει μέσα ο δίσκος θα μου είναι πολύ χρήσιμο Ευχαριστώ πολύ

Reaction score
5

Στην πρώτη μεριά του δίσκου υπάρχουν κάποια ορχηστρικά κομμάτια και κάποια αποσπάσματα μιας συνέντευξης ενός εμπόρου ναρκωτικών η οποία είχε παιχτεί στη εκπομπή της ΕΡΤ 1 (τότε)

Στη Δευτερη μεριά υπάρχουν τα εξής τραγούδια:

Η Φλέβα – Κώστας Τουρνάς
Φάλτσα Μενεξεδιά – Λάκης Παπαδόπουλος
Τι να σου προσφέρω – 2002 GR
Πάντα δραπέτης απ’ το όνειρο – Βαρδής
Η Φευγάτη – Άγγελος Σκορδίλης
Κουρσάρος – Παπακωνσταντίνου

Αυτά… :107:

Reaction score
0

Στην πρώτη μεριά του δίσκου υπάρχουν κάποια ορχηστρικά κομμάτια και κάποια αποσπάσματα μιας συνέντευξης ενός εμπόρου ναρκωτικών η οποία είχε παιχτεί στη εκπομπή της ΕΡΤ 1 (τότε)

Στη Δευτερη μεριά υπάρχουν τα εξής τραγούδια:

Η Φλέβα – Κώστας Τουρνάς
Φάλτσα Μενεξεδιά – Λάκης Παπαδόπουλος
Τι να σου προσφέρω – 2002 GR
Πάντα δραπέτης απ’ το όνειρο – Βαρδής
Η Φευγάτη – Άγγελος Σκορδίλης
Κουρσάρος – Παπακωνσταντίνου

Αυτά… :107:
Φίλε μου σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ..................

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.022
Members
38.278
Νεότερο μέλος
lagoudas1957