AMOI, 42" & 37" - Αναφορά ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

Reaction score
0
Δυστυχώς ήρθε η ώρα να σας πω και τον δικό μου πόνο......

Ζητάω την βοήθεια των ψυχραιμοτέρων εδώ μεσα για το πως θα κινηθώ από έδω και πέρα......

Η τηλεόραση 37 " αγοράστηκε τον Οκτώβρη του 2006 περίπου 2000 Ευρώ.

Πέρα από μια ωραία γκρίζα σκια πλάτους 10 πόντων κάθετα στην μέση της οθόνης
με την οποία έμαθα να ζώ το τελευταίο χρόνο περίπου πριν από 8-9 μήνες η τηλεόραση έσβησε και αρνούταν πεισματικά να ξαναανάψει.
Επείδη υποτίθεται ήταν μέσα στην εγγύηση κάλεσα το service και επειδή αδυνατούσα να την μεταφέρω ήρθαν σπίτι όπου την άνοιξαν (αντικατέστησαν κάποια στοιχεία από το κύκλωμα τροφοδοσίας και ΟΧΙ όλο το κύκλωμα) με χρέωσαν 50 Ευρώ για την επίσκεψη και έφυγαν.
Παρεπιμπτώντος τονίζω ότι η τηλεόραση είναι πάνω σε πολύπριζο ασφαλείας BELKIN αξίας 100Ε το οποίο έχει πάνω και άλλα "ευαίσθητα" μηχανήματα του Home Theater τα οποία φυσικά δεν έχουν πάθει ποτέ τίποτα.

Πριν από 1 βδομάδα λοιπόν η τηλεόραση ΞΑΝΑ έσβησε για τα καλά !
Αποφάσισα μετά από συννενόηση μαζί τους να την πάω εκεί (αγγαρεύωντας ξένο κόσμο με μεγαλύτερο αυτοκίνητο) για να αποφύγω την χρέωση της επίσκεψης.
Τους άφησα την τηλεόραση την προηγούμενη Πέμπτη ζητώντας ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ενημέρωση για το κόστος ΠΡΙΝ επισκευασουν κάτι.
Σήμερα λοιπόν λέω δεν παίρνω ένα τηλέφωνο να δω αν την είδαν έστω.....
και ο κύριος με ενημερώνει....
"μα φυσικά είναι έτοιμη.........
αλλάξαμε το κύκλωμα τροφοδοσίας
κοστίζει 220 Ευρώ + ΦΠΑ ( ~ 260 Ευρώ)"

ΕΡΩΤΗΣΗ........ Τι κάνω ????????

...για να μην τα σπάσω ολα δηλαδή..........

Reaction score
784
Τους λες οτι το συγκεκριμενο κομματι ειχε παρουσιασει ξανα στο παρελθον βλαβη και την γλιτωνεις (ανανεωνεται η εγγυηση)

Reaction score
2
Απάντηση: AMOI, 42" & 37" - Αναφορά ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

Χθες μετα απο συνυπαρξη 3 περιπου ετων υπηρχε ενα εντονο χιονι στην τηλεοραση (amoi 37') . Λεω μηπως ειμαι τυχερος εχει προβλημα η κεραια αλλα παρολο που αλλαξα διαφορα καλωδια κανενα αποτελεσμα. Αυτο που με παραξενευει ειναι οτι μπορω να δω μεσω filmnet και video ολα τα καναλια. Δεν ξερω εαν εχει παρουσιαστεi σε κανενα αλλο η πρεπει να την παω στη αντιπροσωπεια (μηπως εχει χαλασει το tv tuner).

Reaction score
0
Σήμερα τα ξημερώματα ακούω τα UPS στο σπίτι μου να βαράνε. Ανοίγω μάτια και βλέπω την ώρα στο ξυπνητήρι. "Τι διάολο", σκέφτομαι, "αφού έχω ρεύμα γιατί βαράνε;". Σηκώνομαι και βλέπω οτι οι 2 απο τις 3 φάσεις δεν έχουν ρεύμα. Κλείνω τα UPS και πέφτω για ύπνο.

Αργότερα το πρωϊ, το ρεύμα έχει επανέρθει. Παρατηρώ ότι έχει πέσει μια ασφάλεια (του σαλονιού) στον πίνακα και την ανεβάζω. Πάω στο σαλόνι και η τηλεόραση είναι νεκρή :141: . Δεν ανάβει το κόκκινο λαμπάκι της. Μάλλον κάηκε το τροφοδοτικό απο οτι φαίνεται.

Η γκαντεμιά είναι ότι η εγγύηση έληξε πριν 3 μόλις βδομάδες. Και οι απορίες μου είναι οι εξείς:

• Η ΔΕΗ την έκαψε όταν γύρισε το ρεύμα; Κι αν ναι, μπορώ να ζητήσω αποζημίωση;
  • 250€ περίπου κάνει το τροφοδοτικό και η επισκευή της; Αξίζει να την φτιάξω ή μετά θα μου καεί κανά panel πχ και θα ψάχνομαι παλι;
  • Έχει κανείς τηλέφωνο για την αντιπροσωπεία στην Αθήνα;

Reaction score
2
Απάντηση: Re: AMOI, 42" & 37" - Αναφορά ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

[*]Έχει κανείς τηλέφωνο για την αντιπροσωπεία στην Αθήνα;
[/LIST]
τηλεφωνο στην comet
COMET ABEE. 48, EL VENIZELOU N.SMYRNI, 17122 PREFECTURE OF ATTICA Tel: 210-9310619 210-9311200.

Reaction score
0

Σήμερα τα ξημερώματα ακούω τα UPS στο σπίτι μου να βαράνε. Ανοίγω μάτια και βλέπω την ώρα στο ξυπνητήρι. "Τι διάολο", σκέφτομαι, "αφού έχω ρεύμα γιατί βαράνε;". Σηκώνομαι και βλέπω οτι οι 2 απο τις 3 φάσεις δεν έχουν ρεύμα. Κλείνω τα UPS και πέφτω για ύπνο.

Αργότερα το πρωϊ, το ρεύμα έχει επανέρθει. Παρατηρώ ότι έχει πέσει μια ασφάλεια (του σαλονιού) στον πίνακα και την ανεβάζω. Πάω στο σαλόνι και η τηλεόραση είναι νεκρή :141: . Δεν ανάβει το κόκκινο λαμπάκι της. Μάλλον κάηκε το τροφοδοτικό απο οτι φαίνεται.

Η γκαντεμιά είναι ότι η εγγύηση έληξε πριν 3 μόλις βδομάδες. Και οι απορίες μου είναι οι εξείς:

• 250€ περίπου κάνει το τροφοδοτικό και η επισκευή της; Αξίζει να την φτιάξω ή μετά θα μου καεί κανά panel πχ και θα ψάχνομαι παλι;
Ευτυχως εμενα μου καηκε 2 φορες το τροφοδοτικο οσο ειχα εγγυηση.Τωρα αν ξαναχαλασει και με τις σημερινες τιμες των HD TV θα παει σκουπιδια κατευθειαν.

Reaction score
0

Μάλλον η COMET έχει κλείσει. Δεν απαντάει κανείς στα τηλέφωνα.

Την πήγα την TV σε έναν που τις επισκευάζει, και μου είπε οτι κάηκε το τροφοδοτικό της απο τη ΔΕΗ τελικά. Και δεν βρίσκει πουθενά ανταλλακτικό. Οπότε bye bye Αmoi!

Reaction score
152

παρακαλω οποιος εχει πλεον περισευμα το τηλεκοντρολ της περιβοητης ΑΜΟΙ και δεν το χρειαζεται να επικοινωνησει μαζι μου γιατι μαλλον το δικο μου πηγε απο ...εγκεφαλικο τη στιγμη που η τηλεοραση δουλευει ακομα....

Reaction score
2

η amoi δουλευει μετα την αλλαγη του τροφοδοτικου που εκανα. Το τηλεκοντρολ απο ην αλλη αρχιζε να εχει καποια προβληματα. προσπαθησε να το καθαρισεις και δες εαν αναβει το κοκκινο λαμπακι ..με ενα κινητο που εχει φωτογραφικη. εαν αναβει θελει ειναι ενταξει εαν οχι πηγαινε το σε εναν ηλεκτρονικο.

Reaction score
1

Δοκιμασε να δεις μεσα απο την lcd μιας φωτογραφικης αν αναβει το λαμπακι του κοντρολ. Αν αναβει τοτε φταιει η tv. Κανε ενα off/on απ'το πισω κουμπι της tv.
Το εχει κανει και σε μενα να μην αποκρινεται το κοντρολ. Στην αρχη αλλαξα μπαταριες, μετα δοκιμασα αυτο με την φωτογραφικη και ειδα οτι δουλευει, τοτε με "εκοψε" να κλεισω την tv απ'το πισω κουμπι, κατι σαν reset. Μετα ως δια μαγειας δουλεψε.

Reaction score
2

Ξερει κανεις εαν η αμοι 37 εχει ενσωματωμενο mpeg2 η mpeg4 η πρεπει να παρουμε δεκτη.

Reaction score
0

παιδιά το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω και εγώ με μια ολοκαίνουργια lg 37lh4000 από την πρώτη φορά που σύνδεσα την tv.
και μου είπαν ότι απλά είναι κάτι φυσιολογικό και ότι δεν μπορούν να κάνου τπτ.

καμιά ιδέα κανείς;

Reaction score
1

Αν μας ελεγες σε πιο προβλημα αναφερεσαι, ισως μπορουσαμε να βοηθησουμε.

Reaction score
0

Ξερει κανεις εαν η αμοι 37 εχει ενσωματωμενο mpeg2 η mpeg4 η πρεπει να παρουμε δεκτη.
Όχι, δεν έχει ψηφιακό δέκτη.

Reaction score
0

Αν μας ελεγες σε πιο προβλημα αναφερεσαι, ισως μπορουσαμε να βοηθησουμε.

το πρόβλημα είναι ότι αν κοιτάξεις από μικρή γωνία, και όταν το φόντο είναι μαύρο, η οθόνη παρουσιάζει, περίπου στο κέντρο, μια λευκή γραμμή.

και σήμερα με πήραν τηλέφωνο από τα κεντρικά της LG και μου είπαν ότι ο αντιπρόσωπος του τοπικού service έβγαλε την τηλεόραση κανονική. και μου ζήτησαν να παραλάβω την tv και από εκεί και πέρα να κάνω ότι θέλω.

Reaction score
0

Αργότερα το πρωϊ, το ρεύμα έχει επανέρθει. Παρατηρώ ότι έχει πέσει μια ασφάλεια (του σαλονιού) στον πίνακα και την ανεβάζω. Πάω στο σαλόνι και η τηλεόραση είναι νεκρή . Δεν ανάβει το κόκκινο λαμπάκι της. Μάλλον κάηκε το τροφοδοτικό απο οτι φαίνεται.

Amoi is back!

Λίγο μετά το καλοκαίρι την είχα πάει σε ένα ηλεκτρονικό κατόπιν συστάσεως απο έναν συνάδελφο στην δουλειά. Δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα, καθώς μου είπε οτι δεν βρήκε ανταλλακτικό πουθενά.

Την κράτησα όλο αυτό τον καιρό σε μια γωνία, μέχρι που ο πατριός της γυναίκας μου, μου είπε να του την παω να της ρίξει μια ματιά. Βλέπετε παλιά ασχολούταν κι αυτός με ηλεκτρονικά (τώρα αράζει ).

Με πήρε 3 μέρες μετά, και μου είπε οτι την έφτιαξε με.... 1.5€ :140: Δεν ξέρω τι ακριβώς έκανε, αλλά ο άτιμος μέχρι και τα αναλυτικά σχέδια του τροφοδοτικού κατάφερε και βρήκε!!! :111:

Η Amoi παίζει μια χαρά και πάλι! Βέβαια τι να την κάνω τώρα αφού μπροστά στην P50G10, αποδεικνύεται η κατωτερότητά της. :126:

Reaction score
804

Μηπως ξερει κανεις το τηλεφωνο του service της AMOI ?

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • spylab
    Shalom
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.025