D
deleted user 10898
Guest
στο δικο μου dac/συστημα, και σε abx,τυφλο, και με επαναλειψημοτητα 9-10 στα δεκα.
τι το περασες, καλωδιο?
τι το περασες, καλωδιο?
.Η γλώσσα των υπολογιστών είναι αυτή....Στον κόσμο των υπολογιστών το συγκεκριμενο μαραφέτι μόνο γέλιο μπορεί να φέρει
διαφωνεί κανείς εδώ?δέν νομίζω...Αυτό βέβαια δέν αναιρεί οτι κανει καλά όσο κανένα τη δουλειά του.
Διαφωνεί κανείς εδώ?Τί?Τόσο ακριβά θα πούλαγε η asus αυτόν τον κώδικα?Απλά αν το συγκεκριμένο το έφτιαχνε η asus σε μαζική παραγωγή τότε θα είχε τη μισή τιμή.
Ο kohmst έχει δίκαιο.
Στον κόσμο των υπολογιστών το συγκεκριμενο μαραφέτι μόνο γέλιο μπορεί να φέρει.Αυτό βέβαια δέν αναιρεί οτι κανει καλά όσο κανένα τη δουλειά του.
Απλά αν το συγκεκριμένο το έφτιαχνε η asus σε μαζική παραγωγή τότε θα είχε τη μισή τιμή.
ενώ αυτό το μαραφέτι απευθύνεται σε hali-endάδες όπου 1+1 κάνει χροιές, αγγέλους, παπάδες, και άλλα πολλά! :137:
Ρίξε μια ματιά στο link του post # 31.Να ένα καλό θέμα προς συζήτηση:
Αν υποθέσουμε πω το PC είναι στην μία άκρη του δωματίου και το στερεοφωνικό με το dac στην άλλη άκρη... Πώς είναι πιο σωστά να φθάσουμε μέχρι εκεί; (χρησιμοποιώντας πάντα το M2Tech Hiface)
1. Το μπριζώνουμε πάνω σε μία ελεύθερη USB του PCιού και μετά στέλνουμε το σήμα στο DAC με ένα μακρύ RCA;
2. Χρησιμοποιούμε USB extension με αρσενικό - θηλυκό USB έτσι ώστε να βρεθεί το M2Tech πλάϊ στο DAC και να δώσει σήμα χρησιμοποιώντας ένα πολύ κοντό RCA;
Προσωπικά...χωρίς βέβαια να διατυπώνω την άποψη μου βασιζόμενος σε κάποιο σημαντικό δεδομένο...Να ένα καλό θέμα προς συζήτηση:
Αν υποθέσουμε πω το PC είναι στην μία άκρη του δωματίου και το στερεοφωνικό με το dac στην άλλη άκρη... Πώς είναι πιο σωστά να φθάσουμε μέχρι εκεί; (χρησιμοποιώντας πάντα το M2Tech Hiface)
1. Το μπριζώνουμε πάνω σε μία ελεύθερη USB του PCιού και μετά στέλνουμε το σήμα στο DAC με ένα μακρύ RCA;
2. Χρησιμοποιούμε USB extension με αρσενικό - θηλυκό USB έτσι ώστε να βρεθεί το M2Tech πλάϊ στο DAC και να δώσει σήμα χρησιμοποιώντας ένα πολύ κοντό RCA;
Νομίζω πως όταν έχεις μπει στον χορό των ps και μετράς πως θα μειώσεις το jitter, εδώ, (στην σύνδεση του m2tech), τα πράγματα είναι πολύ ρευστά και δεν ξέρεις ποτέ με τι jitter θα βρεθείς στο σύστημά σου!Τα παραπάνω τα λέω βέβαια με πολλές επιφυλάξεις και απο προσωπικές εμπειρίες.Εσεις τί λέτε?
Κάτι τέτοιο θα έλεγα κι εγώ...Προσωπικά...χωρίς βέβαια να διατυπώνω την άποψη μου βασιζόμενος σε κάποιο σημαντικό δεδομένο...
Εμπιστεύομαι το rca 75Ω.το εμπιστεύομαι διότι πολύ απλά σαν tech spec έχει...το 75Ω.Επίσης έχω δεί κατα καιρούς να αναφέρουν και άλλα specs.Αντιθέτως ότι usb καλώδιο έχω δέν έχει κανένα απολύτως spec.Έχω επίσης παρατηρήσει οτι σε μεγάλα μήκη το usb αποτυγχάνει.Αντιθέτως ένα coaxial που το αγόρασα με 1,5 ευρω τα 5 μέτρα λειτουργεί τέλεια.Το usb μου έκανε κάτι τσικ τσικ.Ίσως να είναι επιρρεπές στις πτώσεις τάσεως.Επίσης ας μήν ξεχνάμε οτι το coaxial είναι για μεγάλες αποστάσεις και μάλιστα με σχετικά μικρές τιμές ρευμάτων(σκεφτείτε οτι χρησιμοποιείται στην κεραία της τηλεοράσεως για να μεταφέρει το ασθενές σήμα σε μεγάλες αποστάσεις).
Τα παραπάνω τα λέω βέβαια με πολλές επιφυλάξεις και απο προσωπικές εμπειρίες.Εσεις τί λέτε?
Πάντως, στο προαναφερόμενο άρθρο, λέει ότι το ψηφιακό καλώδιο πρέπει να είναι τουλάχιστον 1,5 m και όχι κοντύτερο γιατί αυτό προκαλεί jitter!Κάτι τέτοιο θα έλεγα κι εγώ...
Μού έχει τύχει καλώδιο USB μόλις 1,5 m και να μην λειτουργεί!
το άρθρο σου μιλάει για coaxial.Όχι για usb.Πάντως, στο προαναφερόμενο άρθρο, λέει ότι το ψηφιακό καλώδιο πρέπει να είναι τουλάχιστον 1,5 m και όχι κοντύτερο γιατί αυτό προκαλεί jitter!
:111:
Mα από το BNC βύσμα του m2tech που θεωρείται το σωστότερο, coaxial 75 Ωμ παίρνουμε! Άρα με αυτό έχουμε να παλέψουμε! (Άλλωστε αυτός είναι ο λόγος που σε άρθρο για το m2tech υπήρχε η παραπομπή σε αυτό το άρθρο).το άρθρο σου μιλάει για coaxial.Όχι για usb.
ναι βρε.απλά το ερώτημα που έχουμε είναιMα από το BNC βύσμα του m2tech που θεωρείται το σωστότερο, coaxial παίρνουμε! Άρα με αυτό έχουμε να παλέψουμε!
Νομίζω;
:111:
Το α, (USB), απορρίπτεται απλά επειδή πρέπει, για καλύτερη απόδοση, τοναι βρε.απλά το ερώτημα που έχουμε είναι
α)μακρύ usb
H
b)μακρύ coaxial
το άρθρο σου είναι καλό αλλα δέν απαντά το α.