D
deleted user 10898
Guest
:143::143::143::143:Παρακαλώ λίγος σεβασμός στα εγκεφαλικά κύτταρα αυτών που μας διαβάζουν.
Πρωί-πρωί έκατσα και σας διάβασα και αισθάνομαι ότι μούδιασε ο εγκέφαλός μου.
:143::143::143::143:Παρακαλώ λίγος σεβασμός στα εγκεφαλικά κύτταρα αυτών που μας διαβάζουν.
Εμ, εμείς δεν τα ξέρουμε και το παλέβουμε!Παρακαλώ λίγος σεβασμός στα εγκεφαλικά κύτταρα αυτών που μας διαβάζουν.
Παρακαλώ λίγος σεβασμός στα εγκεφαλικά κύτταρα αυτών που μας διαβάζουν.
Eπίσης να προσθέσω ότι σε ένα δημόσιο διάλογο, καλό θα ήταν πρώτα δείχνουμε το που υπάρχει το σφάλμα και ύστερα ειρωνευόμαστε, αν πρέπει σώνει και καλά να ειρωνευτούμε!Παρακαλώ λίγος σεβασμός στα εγκεφαλικά κύτταρα αυτών που μας διαβάζουν.
Α! +20€ για το βύσμα BNC δηλαδή! :129:Το α, (USB), απορρίπτεται απλά επειδή πρέπει, για καλύτερη απόδοση, το
m2tech πρέπει να αγοράζεται με BNC βύσμα.
:107:
και καλά το bnc είναι 75Ω ενώ το rca δέν είναι μετρημένο.Α! +20€ για το βύσμα BNC δηλαδή! :129:
Μεγάλη επιτυχία! Και γιατί παρακαλώ το BNC υπερτερεί έναντι του RCA;
και κατι αλλο...και καλά το bnc είναι 75Ω ενώ το rca δέν είναι μετρημένο.
.
δεν ειρωνευτηκε κανεις.Eπίσης να προσθέσω ότι σε ένα δημόσιο διάλογο, καλό θα ήταν πρώτα δείχνουμε το που υπάρχει το σφάλμα και ύστερα ειρωνευόμαστε, αν πρέπει σώνει και καλά να ειρωνευτούμε!
:117:
Παιδιά, (η κύριοι όπως προτιμάτε), αγώνα ενημέρωσης του ... εαυτού μου κάνω και εγώ! Λίγη υπομονή!και καλά το bnc είναι 75Ω ενώ το rca δέν είναι μετρημένο.
Πάντως νομίζω οτι ο caravelle δέν κατάλαβε την απορία μας.μακρύ usb ή μακρύ coaxial(ασχέτως βύσματος).
Τι άλλο; Είναι και bayonette και δεν μπορεί να βγει κατά λάθος αν τραβηχτεί! :137:και κατι αλλο...
Το λοιπόν!Α! +20€ για το βύσμα BNC δηλαδή! :129:
Α! +20€ για το βύσμα BNC δηλαδή! :129:
Γιατι ειναι true 50 ή 75 Ohm connector (αναλογα τον τυπο) και οχι και καλα, ενω τα RCA δεν ειναι. Και η προσαρμογη ειναι κατι θεμελιωδες, τουλαχιστον σε μεταδοση σημαντικης πληροφοριας. Αν τωρα χρειαζεται 20euro παραπανω αυτο ειναι μια αλλη κουβεντα...και καλά το bnc είναι 75Ω ενώ το rca δέν είναι μετρημένο.
Άλλοι πληρώνουν για να πετύχουν το ίδιο... και εσύ γκρινιάζεις που το έχεις δωρεάν!Παρακαλώ λίγος σεβασμός στα εγκεφαλικά κύτταρα αυτών που μας διαβάζουν.
μες το τζίτερ το πήρε.:142::143:Αλλά ξέρω, αισθάνεσαι κορόιδο που αγόρασες αυτό το μαραφέτι τόσο ακριβά και με RCA μάλιστα...
Σωσtoast.Άλλοι πληρώνουν για να πετύχουν το ίδιο... και εσύ γκρινιάζεις που το έχεις δωρεάν!
Kαι:Το λοιπόν!
Το λέει ο ίδιος ο κατασκευαστήςαλλά παντού όπου και αν διάβασα οι γνωρίζοντες το ίδιο λένε!).
"Theoretically, a BNC connector is better suited for controlled impedance connections: we deliver a modified hiFace with BNC connector on request, at a slightly higher price. This way, the use of a BNC S/PDIF input is possible."
Πολύ μού αρέσουν αυτές οι φιλολογίες! :142:Kαι:
"The differences between the hiFace's were subtle but the BNC output resulted in more low level detail and greater sense of air and space. The BNC version seemed to present more information but was simultaneously more relaxed."
:107:
μη το γελάς καθόλου, λίγο μούδιασμα στον εγκέφαλο κι ένα σουβλάκι στο χέρι είναι ό,τι πρέπει, παρέα και με μια κρύα μπύρα, τώρα που πιάνουν κι οι ζέστες!:142:Σωσtoast.
Τώρα με την κρίση θα τη βγάζουμε με υποκατάστατα. :138:
Tι μπύρα πίνεις;μη το γελάς καθόλου, λίγο μούδιασμα στον εγκέφαλο κι ένα σουβλάκι στο χέρι είναι ό,τι πρέπει, παρέα και με μια κρύα μπύρα, τώρα που πιάνουν κι οι ζέστες!:142: