8 HZ από ακουστικά, 15 ΗΖ από ηχεία, γίνεται;

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
Απάντηση: 8 HZ από ακουστικά, 15 από ΗΖ ηχεία, γίνεται;

Φίλε μου αν δεν σβήσεις αμεσως τις προσβολες θα σου κάνω μήνυση.

Τώρα το γύρισες στις μηνύσεις?

Λίγο πιό πάνω έλεγες κατι για ''ζώα'' και ''κτήνη''.
Παρ ολα αυτά, κάποιοι άνθρωποι σπαταλούν τον χρόνο τους γιά να σε βοηθήσουν .

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304

Ορισμένοι δεν χρειάζονται βοήθεια, απλά αυτοεπιβεβαίωση...

Reaction score
11

Τώρα το γύρισες στις μηνύσεις?

Λίγο πιό πάνω έλεγες κατι για ''ζώα'' και ''κτήνη''.
Έτσι με χαρακτήρισαν εμένα κάποιοι αν κάνεις τον κόπο να διαβάσεις το νήμα. Αντίθετα εγώ αυτά τα έστρεψα προς το άπειρο χωρίς να θίγω κανένα όπως άλλωστε κάνω πάντα.

Επίσης όπως θα δεις, ακριβώς την ίδια εντύπωση που έκανε εμένα να ξεκινήσω αυτό το νήμα, είχαν και κάποιοι άλλοι, επαγγελματίες του χώρου, δoκιμάζοντας ακουστικά της SONY! Tι το κακό που θέλησα αυτές και άλλες εντυπώσεις να μοιραστώ με τους συμφορουμίτες;

Εντάξει κάνω τον έξυπνο, μου αρέσουν οι φανφάρες, αλλά αυτό δεν τιμωρείται!

Για δες όμως τα στοιχεία που παρουσιάζω και είναι ακλόνητα!

Πέρα απ΄όλα αυτά, γιατί θα πρέπει να βριζόμαστε; Μια χαρά δεν περνάμε;

:111:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744

Έτσι με χαρακτήρισαν εμένα κάποιοι αν κάνεις τον κόπο να διαβάσεις το νήμα. Αντίθετα εγώ αυτά τα έστρεψα προς το άπειρο χωρίς να θίγω κανένα όπως άλλωστε κάνω πάντα.

:107:
Πιστεύω πως έχεις καλή πρόθεση.
Να ξέρεις ομως πως , οσοι σού γράφουν εδω, ειναι εξίσου καλοπροαίρετοι.

Δέξου καί μιά αλλη γνώμη, τουλάχιστον οταν ειναι τεκμηριωμένη.

Reaction score
11

Πιστεύω πως έχεις καλή πρόθεση.
Να ξέρεις ομως πως , οσοι σού γράφουν εδω, ειναι εξίσου καλοπροαίρετοι.

Δέξου καί μιά αλλη γνώμη, τουλάχιστον οταν ειναι τεκμηριωμένη.
Ας πούμε πως στην τεκμηριωμένη αυτή γνώμη αντιπαραθέτω μια άλλη που πασχίζω πραγματικά να είναι τεκμηριωμένη.
Πειράζει να κάνουμε διάλογο;

Για δες πόσα πρωτότυπα καινούργια στοιχεία παραθέτω που ολοφάνερα αγνοούν όσοι μετέχουν στην συζήτηση!

Ακόμα πολλές φορές ζήτησα την γνώση κάποιων οι οποίοι με ειρωνικό τρόπο απαξίωσαν να απαντήσουν!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304

Βασικά όλοι όσοι διαφωνούμε μαζί του, ξυπνήσαμε το πρωί και συνεννοηθήκαμε να του την πέσουμε ομαδικά, αλλά μας κατάλαβε ρε γμτ. Δεν πειράζει θα ξαναπροσπαθήσουμε αύριο...

Reaction score
11

Βασικά όλοι όσοι διαφωνούμε μαζί του, ξυπνήσαμε το πρωί και συνεννοηθήκαμε να του την πέσουμε ομαδικά, αλλά μας κατάλαβε ρε γμτ. Δεν πειράζει θα ξαναπροσπαθήσουμε αύριο...
Φίλε μου δεν ξέρω αν έχεις η όχι δίκιο! Αλλά και άδικο να έχεις δεν θα σε βρίσω ποτέ!

Έχω την υπομονή να διϋλίσω τον κώνωπα! Αν εσύ δεν την έχεις τουλάχιστον μην βρίζεις!

Και φυσικά περιμένω απόσυρση της βρισιάς!

:117:

Reaction score
777
Re: 8 HZ από ακουστικά, 15 από ΗΖ ηχεία, γίνεται;

Ρε συ caravele?Ποιός σε έβρισε πάλι?Επειδή σου είπε τί πινεις?

Αν ήταν έτσι ο Κόγιας θα έπρεπε να τρέχει όλη μέρα στα δικαστήρια!!!!!

Τέλος πάντων....

Δέν μπορώ να βγάλω άκρη...τα ίδια έκανες και με εκείνη την κάρτα ήχου.Μας έλεγες οτι την εκθείαζαν σε ξένα φόρουμ τη στιγμή που γινόταν το άκρως αντίθετο.

Πραγματικά δέν σου κρατάω κακία...κάνε ότι γουστάρεις...συνέχισε έτσι...

Απλά χαίρομαι που απο την κουβέντα έμαθα και σκέφτηκα κάποια πραματάκια που δέν τα είχα σκεφτεί...και αυτά είναι το αντίθετο απο αυτό που πιστεύεις.
Χαιρετώ...

Reaction score
11
Απάντηση: Re: 8 HZ από ακουστικά, 15 από ΗΖ ηχεία, γίνεται;

Ρε συ caravele?Ποιός σε έβρισε πάλι?Επειδή σου είπε τί πινεις?

Αν ήταν έτσι ο Κόγιας θα έπρεπε να τρέχει όλη μέρα στα δικαστήρια!!!!!

Τέλος πάντων....

Δέν μπορώ να βγάλω άκρη...τα ίδια έκανες και με εκείνη την κάρτα ήχου.Μας έλεγες οτι την εκθείαζαν σε ξένα φόρουμ τη στιγμή που γινόταν το άκρως αντίθετο.

Πραγματικά δέν σου κρατάω κακία...κάνε ότι γουστάρεις...συνέχισε έτσι...

Απλά χαίρομαι που απο την κουβέντα έμαθα και σκέφτηκα κάποια πραματάκια που δέν τα είχα σκεφτεί...και αυτά είναι το αντίθετο απο αυτό που πιστεύεις.
Χαιρετώ...

Αυτό δα έλειπε να με βρίζεις κτήνος και να μου κρατάς και κακκία..

Τι να πω ...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304

Φίλε μου δεν ξέρω αν έχεις η όχι δίκιο! Αλλά και άδικο να έχεις δεν θα σε βρίσω ποτέ!

Έχω την υπομονή να διϋλίσω τον κώνωπα! Αν εσύ δεν την έχεις τουλάχιστον μην βρίζεις!

Και φυσικά περιμένω απόσυρση της βρισιάς!

:117:
Ούτε εγώ βρίζω. Όπως σου είπα και πιο πριν είτε είσαι τρελό τρολλ είτε ξεροκέφαλος. Και στις δύο περιπτώσεις ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ συζήτηση. Η συζήτηση απαιτεί α) να καταλαβαίνεις τι σου λέει ο άλλος, β) να μπορείς να δεχθείς ότι κάποιος ξέρει περισσότερα από εσένα.

Η πορεία σου μέσα στο avsite έχει δείξει ακριβώς το αντίθετο. Ανοίγεις θέματα όπου απαντάς στον εαυτό σου, θεωρείς ότι όποιο προϊόν κατέχεις, από πικάπ μέχρι αυτοκίνητο, είναι το καλύτερο όλων και όλοι οι άλλοι δε το καταλαβαίνουμε και άλλα.

Για να τελειώνουμε την συζήτηση. Προφανώς έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο, και δεν δέχεσαι ότι κάποιος άλλος μπορεί να ξέρει κάτι παραπάνω από εσένα. Συζήτηση με τέτοιες συνθήκες δεν μπορεί να γίνει. Είναι σαν να μιλάς σε τοίχο.

Προσωπικά δεν έχω τόσο ελεύθερο χρόνο, και μπορώ να καταλάβω αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω και μπορεί να προφέρει στην κοινότητα. Για αυτό δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ με εσένα προσωπικά ή με τα θέματά σου.

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: 8 HZ από ακουστικά, 15 από ΗΖ ηχεία, γίνεται;

Αυτό δα έλειπε να με βρίζεις κτήνος και να μου κρατάς και κακκία..

Τι να πω ...

ναι,αν παρατήρησες το κειμενάκι είναι απο άλλο site το οποίο περιγράφει συμπεριφορές τύπου troll(?έτσι λέγεται).Αυτό δέν σημαίνει οτι τα εννοούσα προσωπικά...

δέν με νοιάζει αν με συμπαθείς ή με αντιπαθείς.κουβέντα κάνουμε...συμμετέχουμε όλοι όπως βλέπεις με στοιχεία.στην τελική αν απο την κουβέντα ένιωσες θιγμένος τότε τί να σου πώ...

εσύ τη δημιούργησες την κατάσταση...

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 8 HZ από ακουστικά, 15 από ΗΖ ηχεία, γίνεται;

ναι,αν παρατήρησες το κειμενάκι είναι απο άλλο site το οποίο περιγράφει συμπεριφορές τύπου troll(?έτσι λέγεται).Αυτό δέν σημαίνει οτι τα εννοούσα προσωπικά...

δέν με νοιάζει αν με συμπαθείς ή με αντιπαθείς.κουβέντα κάνουμε...συμμετέχουμε όλοι όπως βλέπεις με στοιχεία.στην τελική αν απο την κουβέντα ένιωσες θιγμένος τότε τί να σου πώ...

εσύ τη δημιούργησες την κατάσταση...
Φίλε μου μαζί σου δεν έχω τίποτα...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.639

Να 'σαι καλά ρε κάραβελ. Κάθε τόσο μας φτιάχνεις.

...

Reaction score
150
Re: Απάντηση: 8 HZ από ακουστικά, 15 από ΗΖ ηχεία, γίνεται;

Εχεις μεγάλη υπομονή βρε Σπύρο....

Νίκο αυτά είναι λίγο "παλαιά" όμως και τότε όχι 15Hz δεν μπορούσαν να αναπαράγουν καθαρά, ούτε τα ήξεραν.....

Reaction score
11

Φίλε JargonGR το περιστατικό με τους δοκιμαστές ακουστικών της SONY το είδες;

Μπορείς σε παρακαλώ να πεις την γνώμη σου πάνω σε αυτό που είναι ότι ακριβώς βίωσα και εγώ;

Reaction score
150

Και βέβαια ακούμε τα 16 Hz εφόσον καταφέρουμε να βγάλουμε στον αέρα 85 dB. Ποιος είπε το αντίθετο? Αλλά με τα μηχανήματα που έχουμε στα σπίτια μας, θα τερματίσουμε τους ενισχυτές και στην καλύτερη περίπτωση απλά θα ακούμε χαμηλόσυχνους ψιθύρους (και με κίνδυνο να τα κάψουμε όλα).

Τώρα μιλάς σωστά! "Με τα μηχανήματα που έχουμε στα σπίτια μας"!

Σκέψου ότι υπάρχει και κόσμος που έχει όμως μηχανήματα που τα βγάζουν τα 16Hz σε στάθμες ΣΟΒΑΡΕΣ και δεν κοστίζουν μια περιουσία (σχετικό αυτό βέβαια). Τα ρεύματα όμως που ζητούν είναι όντως σοβαρά και εννοείται υπάρχουν μόνο σε PA ενισχυτές.

Παίζω με 1600 Watt @ 8 Ohm το κάθε sub δηλαδή σύνολο 3200 Watt και μερικές φορές κλιπάρουν οι ενισχυτές. Ανυπομονώ να τους ρίξω από 2500 KW για να κερδίσω 3dB τα οποία στις πολύ χαμηλές είναι πολλά. Τα 85dB πάντως στα 16Hz βγαίνουν από sub κάτω του διχίλιαρου πλέον αλλά με κάποια παραμόρφωση εννοείται.

Και κάτι άλλο.

Όσο προχωράει η τεχνολογία θα βλέπουμε όλο και καλύτερους drivers ικανούς να αναπαράγουν χαμηλές με όλο και λιγότερο distortion. Από εκεί και πέρα βέβαια παίζει ρόλο και η σχεδίαση.

Reaction score
777

Φίλε JargonGR το περιστατικό με τους δοκιμαστές ακουστικών της SONY το είδες;

Μπορείς σε παρακαλώ να πεις την γνώμη σου πάνω σε αυτό που είναι ότι ακριβώς βίωσα και εγώ;

λοιπόν.κατέβασα ένα πρόγραμμα που παράγει συχνότητες.Θα παίξει σε ένα ηχείο του 78.Μάρκα imf electronics με μονάδες της kef.Είναι βράδυ και δέν μπορώ να κάνω το πείραμα.
Το έκανα με πολύ χαμηλές στάθμες και άκουσα...τα σκουπίδια.Μάλιστα είναι εμφανές οτι για να καταλάβω ηχητικό τόνο έπρεπε να περάσω τα 30hz.θα το τραβήξω σε βίντεο να το δείς.αύριο.

p.s.είμαι 25 χρονώ.Δόξα τω θεώ το αυτί μου είναι σε καλή κατάσταση.θεωρητικά...:142:

Reaction score
150

λοιπόν.κατέβασα ένα πρόγραμμα που παράγει συχνότητες.Θα παίξει σε ένα ηχείο του 78.Μάρκα imf electronics με μονάδες της kef.Είναι βράδυ και δέν μπορώ να κάνω το πείραμα.
Το έκανα με πολύ χαμηλές στάθμες και άκουσα...τα σκουπίδια.Μάλιστα είναι εμφανές οτι για να καταλάβω ηχητικό τόνο έπρεπε να περάσω τα 30hz.θα το τραβήξω σε βίντεο να το δείς.αύριο.

p.s.είμαι 25 χρονώ.Δόξα τω θεώ το αυτί μου είναι σε καλή κατάσταση.θεωρητικά...:142:

Μα είναι απολύτως λογικό να ακούσεις σκουπίδια όταν πας να αναπαράγεις τέτοιες συχνότητες από ηχείο και ειδικά του 78. Απλά ξεχασέ το.

Θες sub και βαρβάτο μάλιστα για να τις παίξει καθαρά.

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: 8 HZ από ακουστικά, 15 από ΗΖ ηχεία, γίνεται;

Αυτήν την στιγμή ρωτάω για τα ακουστικά.

Όσο για τα ηχεία σου επιφυλάξου. Αν είναι τα IMF TLS 80, αν θυμάμαι καλά...

Reaction score
777

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads