D
deleted user 10898
Guest
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: PRaT η νίκη του High End
τεσπα η αποψη σου για τα κλασσ ντε την πρωτη φορα που τα ακουσες εχει ενδιαφερον, θα τα πουμε σε αλλο νημα.
τελος, να πω πως ξεκινησα ενα "προβοκατορικο" νημα με σκοπο τις μετρησεις, δεν ακολουθησε την πορεια που ηθελα και πλεον δεν βλεπω τον λογο να το συνεχισω.
τωρα για το "κανε οτι νομιζεις" που λες τι να κανω? δεν εχω κατι να κανω, μια οπτικη γωνια προσθεσα και ηξερα ποιος θα απαντήσει και τι...
αφφφταα
εχεις απολυτο δικο κωστα, απλως η συζητηση ξεκινησε απο κατι που εγραφε ο pass για τους κλασσ ντε που εγω συνεδεσα με την μετρησιμοτητα η οχι καποιων παραμετρων.Αααα, τόσο γρήγορα το γυρνάμε; Εφηύραμε και το αναλογικό prat τώρα. Τί να σου πω ρε Νίκο. Δε θέλω να γίνω... τέλος πάντωνε, κάνε ό,τι νομίζεις. Πάντως, εγώ απατεώνας δεν γίνομαι -και ούτε είμαι πλέον κανένας άσχετος ή παπαπούφας. Το τσιγάρο που βάζω στο στόμα μου είναι σφραγισμένο και απείραχτο.
τεσπα η αποψη σου για τα κλασσ ντε την πρωτη φορα που τα ακουσες εχει ενδιαφερον, θα τα πουμε σε αλλο νημα.
τελος, να πω πως ξεκινησα ενα "προβοκατορικο" νημα με σκοπο τις μετρησεις, δεν ακολουθησε την πορεια που ηθελα και πλεον δεν βλεπω τον λογο να το συνεχισω.
τωρα για το "κανε οτι νομιζεις" που λες τι να κανω? δεν εχω κατι να κανω, μια οπτικη γωνια προσθεσα και ηξερα ποιος θα απαντήσει και τι...
αφφφταα