Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Εσύ από την άλλη είσαι τυχερός που είμαι μακρυά...εσύ είσαι άτυχος βρε, τι να σε κάνω, έπρεπε να σ'έχω από κοντά, να σε στρώσω στα εντατικά...:138:
Καθόλου αναπόφευκτη δεν είναι. Είδες κανέναν πωλητή προβολέων να σου μιλά για πρατ, προυτ, χρόνους και σκηνοθετικές απόψεις;Η τεχνολογία που αφορά την αναπαραγωγή της μουσικής ξεκινάει από την ανάγκη για μουσική όποτε το επιθυμούμε. Οπότε η σύζευξη αυτών είναι αναπόφευκτη.
Κακώς. :126:Δε συγκρίνω το ζωντανό με την κονσέρβα, οκ; :126:
Όταν αρχίζουμε και μπλέκουμε την τέχνη της μουσικής με την τεχνολογία της αναπαραγωγής της, τα κάνουμε σαλάτα. Κάτι τέτοια διαβάζουν ορισμένοι έμποροι και μας λένε μετά ότι κάνουν τέχνη.
...
έχω σοβαρές αντιρρήσεις σε αυτό, ενίσταμαι.Καθόλου αναπόφευκτη δεν είναι. Είδες κανέναν πωλητή προβολέων να σου μιλά για πρατ, προυτ, χρόνους και σκηνοθετικές απόψεις;
...
Καλώς! Π.χ. και αυτό:Κακώς. :126:
έχω σοβαρές αντιρρήσεις σε αυτό, ενίσταμαι.
διότι έχω παρατηρήσει κατ'επανάληψη πως ο προβολέας μου που είναι εσ-εξ-αρ-ντι της σόνι, κάνει την ταινία να τρέχει πιο γρήγορα, τα άλογα στα γουέστερν αφηνιάζουν και οι καμπόηδες πιστολέρος ρίχνουν τη σφαίρα πριν από τη σκιά τους, ενώ το αίμα από τον πληγωμένο πετάγεται πριν τον ακουμπήσει καν η σφαίρα!
αντίθετα, σε ελ-σι-ντι προβολέα, πχ πανασόνικ, τα πράγματα κυλάν πιο αργά, πιο νωχελικά, ο πιστολέρο πίνει μπύρα, το άλογο κοιμάται, το πιστόλι ρίχνει τη σφαίρα τόσο αργά που η σκιά της σφαίρας φτάνει στο στόχο πριν από την ίδια τη σφαίρα, το αίμα από τον άλλο αρχίζει να τρέχει ένα τέταρτο μετά την πιστολιά και ου τα καθεξής....
βέβαια, δε ξέρω ο σκηνοθέτης τι άποψη είχε και προσωπικα επιλέγω σόνι, αλλά να, κάτι δε μ'αρέσει ρε παιδί μου....
Εδώ μου φαίνεται ότι ξεκινάει η σαλάτα. :116::123::114:Καθόλου αναπόφευκτη δεν είναι. Είδες κανέναν πωλητή προβολέων να σου μιλά για πρατ, προυτ, χρόνους και σκηνοθετικές απόψεις;
...
Ναι αλλά ο πλούτος της εικόνας απαιτεί πολύ μεγαλύτερη επεξεργασία από τον εγκέφαλο μας με αποτέλεσμα την μουσική να τη θεωρούμαι δευτερεύουσας σημασίας και απλά συνοδευτική του θεάματος.Η ταινία έχει και μουσική ρε Πέτρο.
...
συναυλίες των πινκ φλόυντ, ουμαγκούμα και τα συναφή, σετ δε κοντρόλς φορ δι χάρτ οφ δε σάν, εκεί με τα ρωμαϊκά αγάλματα και το γκόνγκ στο στάδιο, κλπ κλπ κλπ, όλα σε ε-ξαι-ρε-τι-κά αργή κίνηση....Σε ελ-ες-ντι προβολέα τι βλέπεις; :138:
...
Μη ξεχνάς το κλάσμα πριν από το κάθε μέρος, αν είναι σύνθετο μικτό τότε αλλάζει βάση του αριθμητή :126:Με τη μόνη διαφορά πως η μουσική βασίζεται σε χρονικές σταθερές που οφείλουν να επαναλαμβάνονται ανά ίσα χρονικά διαστήματα ενώ η συνεχόμενη κίνηση μιας ταινίας είναι αδύνατον να ελεγχθεί για κάτι τέτοιο.
ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΠΟΙΛΕΡ και μονο με τη φαντασια γινεται ..σπαρταριστο.Καλώς! Π.χ. και αυτό:
κονσέρβα είναι! Συγκρίνεται με το, (σπαρταριστό), ζωντανό;
(Ωχ! ξέχασα το spoiler!)
:142: