- Reaction score
- 15.543
Απάντηση: Τι Ηχεία & Ενισχυτικά έχουμε?...
Κανε σκονακι.....:143:
Κανε σκονακι.....:143:
Kαλά μωρή γρια σβουρνιά ξεδοντιάρα θα σε φιάξω εγω.:116:Zoυλευεις ρε...το ξερω!!!!!!!!!
Αφου το θες ετσι οταν με το καλο ερθεις στο τσαρδι μου θα κατσουμε στα 4 μετρα επι του καναπεως και θα βαλουμε εναν φακελο με φλακια και εγω θα σου βαζω οποιο θες!!!!!!!και φυσικα θα παταω και παυση η θα πηγαινω στο επομενο κομματι μεσω Foobar απο το μονιτορ που εχω στα 4 μετρα.....ελα μωρη κουφαλα και θα δεις τι σημαινει νεουδι !!!!!!!!!!!!!!!!!
Να δουμε τοτε τι θα γραψεις παλιογερε σιτεμενε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πω πω πω θα σκασει ο Μαρκου ετσι και βλεπω .......ε ρε γελιαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτο το προβλημα με το μονιτορ το εχουμε πολοι. Δεν υπαρχει καποιο μονιτορ που να βλεπει ασυρματα το media player η το htps, ps κλπ?Νεότατος 45 μαϊων βλάσση μας δεν γίνεται.Μύγα μπορεί να βλέπεις αλλά τα γράματα στο 19άρι μόνιτορ δεν τα βλέπεις που να χτυπάς τον κώλο σου κάτω , παλιοψεύτη.:116:
Εδω δεν τα βλέπω εγω που είμαι και νεώτερος απο εσένα και εχω και μεγαλύτερο μόνιτορ 20,1 ολάκερες ιντσες.:116:
Μα γιατρε μου υπαρχουν και τα γουαι φαια τουτεστιν ασυρματα οπου εισαι αραχτος επι του καναπεως βεβαιως βεβαιως και στα 4 μετρακια ισα που κουνας το πορδικι και αλλαζεις σελιδες στην οθονηςςς.....Αυτο το προβλημα με το μονιτορ το εχουμε πολοι. Δεν υπαρχει καποιο μονιτορ που να βλεπει ασυρματα το media player η το htps, ps κλπ?
Γιατι πραγματικα να καθεσαι σ ενα σαλονι να εχεις διπλα σου το μονιτορ και να τρεχουν 3 μετρα καλωδια απο μπροστα σου ως το ρακ ειναι ασχημο.
Ο φύλακας του συστήματος?:137:
Ναι..ναι....:204::204:Ο φύλακας του συστήματος?:137:
Μακράν ο καλύτερος.
Να ρίξουμε καμιά ματιά στις αγγελίες???ενημέρωση συστήματος (ανούσιο). Το ultracurve και το ultramatch βγήκαν από την ψηφιακή αλυσίδα και αντικαταστάθηκαν από την lynx...
όχι. το ένα ειναι χρήσιμο ως dac με πολλαπλές εισοδοεξόδους, ενώ το άλλο είναι χρήσιμο για μετρήσεις, με το μικρόφωνό του (και το XTZ έχω, αλλά το ένα συμπληρώνει το άλλο ΙΜΗΟ).Να ρίξουμε καμιά ματιά στις αγγελίες???
Tι εχεις κανει παλι μας τρελλανες τελειως!!:144:όχι. το ένα ειναι χρήσιμο ως dac με πολλαπλές εισοδοεξόδους, ενώ το άλλο είναι χρήσιμο για μετρήσεις, με το μικρόφωνό του (και το XTZ έχω, αλλά το ένα συμπληρώνει το άλλο ΙΜΗΟ).
στις αγγελίες μπορεί να βγει ο σόνι, αν δε τον θέλει ο bro δηλαδή. εκτός κι αν τον κρατήσω για την TV στο καθιστικό, αν και εκεί δε χρειάζομαι κάτι τόσο καλό ή τόσο δυνατό.