Μερικοί γιατροί.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.436
Είναι ΓΙΑ ΜΠΟΥΝΙΕΣ.

Εξακολουθούν να υπάρχουν γιατροί που εκμεταλεύονται τον κόσμο που τους έχει ανάγκη.

Εξακολουθούν να υπάρχουν γιατροί που ζητάνε έξτρα λεφτά με φακελάκι, για να κάνουν τη δουλειά τους, για την οποία πληρώνονται.

Εξακολουθούν να υπάρχουν γιατροί που τα βλέπουν τα πράγματα τόσο κυνικά, τόσο αδιάφορα, εσύ καίγεσαι κι αυτός λέει ας κάνω διάλλειμμα κανένα μισάωρο και σε στήνει να περιμένεις 2 ώρες για κάτι που έγινε σε 30 δευτερόλεπτα. :141: :141:

Εξακολουθούν να υπάρχουν γιατροί που μιλάνε στον ασθενή τους με άσχημο τρόπο και τον κάνουν να αισθάνεται και ένοχος που αρρώστησε.

Εξακολουθούν να υπάρχουν γιατροί που θα μπορούσαν να σώσουν μια κατάσταση και να γλυτώσεις μια μεγάλη ταλαιπωρία, όμως σε κάνουν να υποφέρεις για μήνες χωρίς λόγο, απλά επειδή βαρέθηκαν να ασχοληθούν λίγο πιο σοβαρά και δεν έδωσαν την πρέπουσα σημασία.

Τέλος εξακολουθούν να υπάρχουν γιατροί που ασχολούνται σοβαρά με τον ασθενή τους, δίνουν σημασία, ρωτάνε, ενδιαφέρονται, μελετάνε το ιστορικό, στηρίζουν και ψυχολογικά τον ασθενή τους (κάτι πολύ σημαντικό) και δίνουν την πρέπουσα θεραπεία και αναρρωτιούνται γιατί δεν έγινε αυτό που έπρεπε, τότε που έπρεπε να γίνει.
Εξακολουθούν να υπάρχουν γιατροί που τιμούν τον όρκο που έδωσαν.

Το τελευταίο δίμηνο γνώρισα όλους αυτούς τους τύπους γιατρών.
Χάρηκα που γνώρισα και καναδυό γιατρούς από τον τελευταίο τύπο που αναφέρω.

Πάντως το φακελάκι ζει και βασιλεύει. Δυστυχώς.

Reaction score
8
Απάντηση: Μερικοί γιατροί.

Αν οι γιατροί του "τελευταίου τύπου" δεν εκδιώξουν τους "γιατρούς" του "πρώτου τύπου", θα εξακολουθήσει το φαινόμενο
δυστυχώς....

Reaction score
1.550
Ελπίζω ο λόγος που γνώρισες όλους τους τύπους γιατρών να εξελίχθηκε απολύτως θετικά! Οι γιατροί άνθρωποι είναι, (και ας νομίζουν αρκετοί το αντίθετο) και για το λόγο αυτό ακριβώς έχει από όλα ο μπαξές. Και καλούς και ασυνείδητους και αστοιχείωτους και τίμιους και ανέντιμους.

Reaction score
1.313

Αν οι γιατροί του "τελευταίου τύπου" δεν εκδιώξουν τους "γιατρούς" του "πρώτου τύπου", θα εξακολουθήσει το φαινόμενο
δυστυχώς....
Δυστυχως, οι γιατροι του ¨"τελευταιου τυπου" ειναι μειοψηφια και υπαρχει ο κινδυνος του να εκδιωξουν οι πρωτοι τους τελευταιους γιατι "χαλανε την πιατσα".

Reaction score
8

Μπορεί να είναι κι έτσι, δε ξέρω...αλλά ένα είναι σίγουρο, ότι υπάρχει συγκάλυψη σε βαθμό κακουργήματος, θέτοντας αυτομάτως τους "καλούς" υπό έλεγχο...

Reaction score
6.790

Έμποροι ψυχών είναι Μιχάλη.
Εδώ και δέκα ημέρες έχω και εγώ δικό μου
άνθρωπο σε περίεργη κατάσταση σε νοσοκομεία
και πραγματικά δεν πιστεύω με αυτά που βλέπω και ακούω.
Τι να σου πω:
ότι από Δημόσιο νοσοκομείο σε βάζει πριβέ
στο γραφείο και σου λέει θα πάτε στο τάδε ιδιωτικό
και στον τάδε γιατρό?
ότι μετά εκεί θέλουν 14Χ μπροστά για να μπεις μέσα,
1 βράδυ διανυκτέρευση και την άλλη ημέρα
που φεύγεις άλλα 14Χ??

Άστα παλικάρι. Ένα μπουρδέλο είμαστε
και για αυτό περνάμε αυτά που περνάμε
σαν χώρα και σαν λαός γενικότερα!!

Όπως και να' χει εύχομαι περαστικά.

Reaction score
968
Είναι αλήθεια ότι οι γιατροί στην ελλάδα είναι από τα μεγαλύτερα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ που θα μπορούσε να συναντήσει κάποιος στη ζωή του. Μαφιόζοι, δολοπλόκοι και εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: Μερικοί γιατροί.

Είναι αλήθεια ότι οι γιατροί στην ελλάδα είναι από τα μεγαλύτερα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ που θα μπορούσε να συναντήσει κάποιος στη ζωή του. Μαφιόζοι, δολοπλόκοι και εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου!
:112: :118: :111:

Reaction score
33
Oh yes they most certainly are!! :108:

Υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις, για την επιβεβαίωση του κανόνα...

Δεν θέλω να αρχίσω να γράφω για εφιάλτες που έχω ζήσει εξαιτίας τους... Το μόνο που θέλω να πω είναι:

Κουράγιο φίλε μου Μιχάλη!

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.436

Συμφωνώ, εν μέρει όμως.
Δεν είναι όλοι οι γιατροί έτσι.
Αυτοί οι λίγοι όμως αμαυρώνουν το όνομα και των υπόλοιπων.
Μερικοί πραγματικά όμως είναι καθάρματα.
Δυστυχώς όμως έχουν το πάνω χέρι όταν τους χρειάζεσαι και δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς, πρέπει να τους υποστείς.

Πριν από 17 χρόνια όταν η μάνα μου αρρώστησε από καρκίνο του μαστού, μετά την εγχείρηση περίμενα τον γιατρό να βγει και να μας πει κάτι, να μας ενημερώσει.
Αυτός μου είπε να πάω το απόγευμα στο (ιδιωτικό) ιατρείο του.
Κι ενώ περίμενα αγωνιωδώς να μάθω τι νέα έχουμε, ξέρετε με ποια λέξη ξεκίνησε να μου μιλάει;
Με την λέξη "δυστυχώς"
Μου κάρφωσε ένα μαχαίρι στην καρδιά για να μου πει το εξής:

"Δυστυχώς κύριε Μελίδη η εφορία μας ρημάζει και μας κυνηγάει ανηλεώς. Χρειάζεσαι απόδειξη κύριε Μελίδη;"

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
100.786
Και άντεξες Μιχάλη και δεν τον άρπαξες;:141:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.436

Να συμπληρώσω ότι μου είχε πάρει τότε (1993) 300.000 δρχ για να την εγχειρήσει.
Συν 50.000 δρχ για τις νοσοκόμες!
Συν 50.000 δρχ για τον αναισθησιολόγο.

Reaction score
33
Re: Απάντηση: Μερικοί γιατροί.

Και άντεξες Μιχάλη και δεν τον άρπαξες;
Σε κάνει η ανάγκη να σωπαίνεις....

Μην ξεχνάς ότι βιώνεις την μεγαλύτερη αγωνία όλων: την υγεία και την ζωή ενός αγαπημένου σου ανθρώπου, και αυτά τα @@ είναι η ελπίδα σου...
Αυτό ακριβώς είναι που εκμεταλεύονται...Λοιπόν ναι, δεν είναι μαφιόζοι... είναι τρισχειρότεροι... παίρνουν την αγάπη σου για τον άνθρωπό σου και την εκμεταλλεύονται την στρέφουν εναντίον σου.... είναι διαβολικοί! :141:

Reaction score
33
Ναι βρε takis6c33, έτσι είναι... αλλά δεν είναι το ίδιο να πέσεις σε καμπινέ περιπτερά και σε καμπινέ γιατρό...
Όταν φτάσεις στο γιατρό, σε κάποιες περιπτώσεις -τις σημαντικές δηλαδή- ξέρεις σε τι σημείο βρίσκεσαι? Έχεις μόνο το γιατρό και το Θεό....
Όχι δεν είναι το ίδιο λοιπόν με άλλα επαγγέλματα γιατί έχουν στα χέρια τους τη ζωή σου κυριολεκτικά.... αυτοί και οι δικαστές! Μόνο!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.740

Δεν μπορώ να πω πως είναι όλοι έτσι, (έχω δει το νόμισμα κι από τις δυό πλευρές), αλλά όσοι είναι, είναι ακριβώς έτσι, επιπροσθέτως δε και εκβιαστές.

Reaction score
33
Re: Απάντηση: Re: Μερικοί γιατροί.

Δεν μπορώ να πω πως είναι όλοι έτσι, (έχω δει το νόμισμα κι από τις δυό πλευρές), αλλά όσοι είναι, είναι ακριβώς έτσι, επιπροσθέτως δε και εκβιαστές.
+1
και να προσθέσω και: απίστευτα φτηνοί*! Έτυχε στον κολλητό μου του ζήτησε καθηγητής 3500 και τα πήγε. Όταν έφτασε εκεί του είπε "όχι 4Κ σου είπα". Ο άνθρωπος είχε πάνω του 350 ευρώ και του λέει "δεν πειράζει τα υπόλοιπα 150 μου τα χρωστάς, τα φέρνεις αύριο".

*φτηνιάρηδες

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.530
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106