Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1,Duo

Reaction score
0
Είμαι στην λίστα αναμονής για το Μαχ (αλλά η προκαταβολή δεν είναι δεσμευτική , μπορεί να μεταφερθεί στο Duo).
Τώρα καλοβλέπω και το Duo , ειδικά μετά την ανακοίνωση της τιμής του Max στα 590 ευρώ. Ξέρει κανείς περίπου χρόνο άφιξης και κόστος?
(Εννοείται ότι στα υπόλοιπα όπως δυνατότητες και εικόνα θα είναι πανομοιότυπα , έτσι δεν είναι?)

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1

Είμαι στην λίστα αναμονής για το Μαχ (αλλά η προκαταβολή δεν είναι δεσμευτική , μπορεί να μεταφερθεί στο Duo).
Τώρα καλοβλέπω και το Duo , ειδικά μετά την ανακοίνωση της τιμής του Max στα 590 ευρώ. Ξέρει κανείς περίπου χρόνο άφιξης και κόστος?
(Εννοείται ότι στα υπόλοιπα όπως δυνατότητες και εικόνα θα είναι πανομοιότυπα , έτσι δεν είναι?)
Δεν διαβασες τον Ανδρεα; απο σημερα μοιραζει!

Reaction score
1.457
Απάντηση: Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1

Το Duo παιδιά αναμένεται κοντά στις γιορτές,απ'ότι διαβάζω σε ξένα φόρουμ.

Reaction score
0
Εκτός απροοπτου θα έχω το ΜΑΧ μέχρι το Σαβ/κο.
Ήθελα να ρωτήσω , ο σκληρός δίσκος μπαίνει εύκολα στο μηχάνημα απο το χρηστη χωρίς να θιγεί η εγγύηση ή αυτό πρέπει να γίνει μόνο απο την αντιπροσωπεία? Ευχαριστώ.

Reaction score
1.457

Μπαίνει πολύ εύκολα.Δεν χάνεις καμιά εγγύηση.

Reaction score
1.457

Μιλάμε για το Max έτσι?Μα έχει rack στη μπροστινή δεξιά πλευρά του για να μπει ο δίσκος.
Είναι έτσι φτιαγμένο για να το τοποθετήσει ο χρήστης.Το ίδιο ισχύει και για το Smart H1.
Οχι όμως για το Smart D1 που εκεί η τοποθέτηση του δίσκου πρέπει να γίνει από τον αντιπρόσωπο αλλιώς χάνεται η εγγύηση.

Reaction score
0
Ερώτηση στους ειδικούς της παρέας...:
Το Β1 έχει ανεμιστήρα?
Πιστεύετε ότι θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσω και σαν audio player αξιώσεων εκτός από media player ? (Ρωτάω γιατί γενικά ποτέ δεν ξέρουμε τι dac χρησιμοποιούν, αλλά παρ'όλα αυτά όλοι λένε ότι μπορούμε να ακούσουμε υψηλής ποιότητας μουσικά αρχεία...)

Reaction score
1.457

Κατ'αρχήν να πω ότι λόγω ενός ισχυρότατου πονόδοντου,μου είναι ιδιαίτερα δύσκολο να παρακολουθήσω τα συμβαίνοντα στο φόρουμ σήμερα.Αυριο απόγευμα πάω στον οδοντίατρο και ελπίζω το weekend να είμαι οκ και να μπορώ να ανταπεξέλθω.Ζητώ συγγνώμη και από 2 φίλους που είχα υποσχεθεί σε τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα και δεν τα κατάφερα.Θα γίνει το συντομότερο δυνατόν!

Σχετικά με το B1 όχι δεν έχει ανεμιστήρα,δε χρειάζεται άλλωστε!

Τώρα σαν audio player άλλοι φίλοι ειδικότεροι επί του θέματος θα σε κατατοπίσουν καλύτερα,αλλά κατά την ταπεινή μου γνώμη υπερτερεί του ανταγωνισμού.

Πάντως το Smart B1 είναι νομίζω η πιο τίμια πρόταση της hdi ως τώρα,δε θα απογοητεύσει κανένα για τα λεφτά που ζητάει!

Reaction score
0
ξέρουμε τιμή για το H1;
κυκλοφόρησε ή όχι ακόμα;
Σε ελλαδα δεν εχει εισαχθει ακομα,κ εγω το περιμενω φιλε μου.Ριξε μια ματια και στo hdland.fr οπου αναμενουν παραλαβη μεσα δεκεμβρη και η για τιμη αναφερουν 245 ευρωπουλα.εχουν σε στοκ παντος το D1 αλλα δεν μπορεις να βαλεις εσωτερικο σκληρο απο μονος σου.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Λεό μολις σου περασει το δοντακι, (ξανα)βαλε μπρος για εντυπωσεις (απο τα ...δικα μας πλεον - Δευτερα μου το στελνουν!). κοιτα ΚΑΙ για ηχο τι λεει!

Reaction score
0
Σε ελλαδα δεν εχει εισαχθει ακομα,κ εγω το περιμενω φιλε μου.Ριξε μια ματια και στo hdland.fr οπου αναμενουν παραλαβη μεσα δεκεμβρη και η για τιμη αναφερουν 245 ευρωπουλα.εχουν σε στοκ παντος το D1 αλλα δεν μπορεις να βαλεις εσωτερικο σκληρο απο μονος σου.
Μόνο το H1 με ενδιαφέρει. Στο hdland.fr έχω δει πόσο κάνει αλλά θέλω να μάθω πόσο κάνει εδώ (Ελλάδα) για να δω από που θα το παραγγείλω αν το αποφασίσω. Είναι ότι βγαίνουν τα νέα chipsets άρα και νέα προϊόντα στο 2011 που είναι κοντά οπότε και το σκέφτομαι ακόμα

Reaction score
0

καλημερα,
διαβασα ολο το συγκριτικο και ηταν κατααπληκτικο!!
απλα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση για αυτα τα μηχανηματα
υποστηριζουν ολα τους ελληνικους υποτιτλους srt?

Reaction score
0
περιμενουμε νεα μηχανηματα δλδ αρχες του 2011?το καλο με τη σειρα smart της dune παντως ειναι οτι ολα τα προιοντα ειναι αναβαθμησιμα!το θεμα ειναι οτι και παλι για να ενσωματωσεις τα νεα τσιπακια θα πληρωσεις το κατι τις και τα παλια τσιπακια μενουν στο ραφι,οποτε μηπως συμφερει να περιμενει κανεις τα αντιστοιχα H2,D2,B2?Kαι αν ναι,ποτε αναμενεται η κυκλοφορια τους?

Reaction score
784

Noμιζω οτι τελικα δεν θα ειναι αναβαθμίσιμα και οτι απλα θα τους στελνεις το Η1 και θα σου γυρνανε το Η2 μαζι με διαφορα βεβαια στην τιμη.
Δεν ειμαι σιγουρος ομως.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Noμιζω οτι τελικα δεν θα ειναι αναβαθμίσιμα και οτι απλα θα τους στελνεις το Η1 και θα σου γυρνανε το Η2 μαζι με διαφορα βεβαια στην τιμη.
Δεν ειμαι σιγουρος ομως.
Ευσεβεις ποθοι! Ειδες καμια εταιρεια να σου παιρνει το παλαιο και να σου δινει καινουργιο; Νεα αγορα - φτου κι απο την αρχη!:138:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.310
Members
38.169
Νεότερο μέλος
Prants