Στην γωνια του antkots

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707
Απάντηση: Στην γωνια του antkots

Eγω παντως σε πηρα τηλ. στο κινητο αλλα....τιποτις............:138::138:

Reaction score
460

Eγω παντως σε πηρα τηλ. στο κινητο αλλα....τιποτις............:138::138:
Βλασακο μου εχθες ηταν δυσκολη ημερα απο πλευρας επικοινωνιας,αλλα μην στεναχωριεσαι ειναι σαν να με πηρες.Σε ευχαριστω πολυ φιλαρακο μου!

Reaction score
460

Σημερα μετα απο μια απροσμενη και γρηγορη τηλ επικοινωνια ηρθε σπιτι μου ο sudoku (Μανος) και ακουσαμε λιγη μουσικουλα.Η συνεχεια των εντυπωσεων απο τον Μανο.Τον Μανο τον ειχα γνωρισει στην Ηχοδομη,ειναι σουπερ ανθρωπος και χαρηκα πολυ που τον γνωρισα και απο κοντα!!
Μανο σε ευχαριστω για την παρεα σου και την αποδοχη του καλεσματος μου.

Reaction score
871
Αντώνη... σ' ευχαριστώ πολύ για το κάλεσμα και τη φιλοξενία...

Το άκουσμα ενός κορυφαίου συστήματος όπως το δικό σου καθώς και η πολύ ωραία παρέα είναι τα ζητούμενα στο χόμπι μας... Να περάσεις κορυφαία...

Μάνος...

Reaction score
460

Εχω να σας πω πολλα περι 3D!!Εαν αυτο που ειδαμε στο avatar λεγεται 3D εγω ειμαι Κινεζος,ειδα 3D σε 2 διαφορετικα μερη ( στην μανταμ τισο και στο μουσειο συγχρονης τεχνης ).Αυτοι το ονομαζουν 4D γιατι οι πολυθρονες ειναι ενεργες,πετανε νερο,αερα,τριζουν ολοκληρες,και σου χτυπανε τις πλατη με κλωτσομπουνιδια!
Η δε εικονα απο αλλο πλανητη.

Reaction score
1.815
Δηλαδή, όταν πας να δεις 4D, φοράς αδιάβροχο αντιανεμικό μπουφάν μηχανής, που σε προστατεύει κι από τις πτώσεις??:143::142:

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Στην γωνια του antkots

Δηλαδή, όταν πας να δεις 4D, φοράς αδιάβροχο αντιανεμικό μπουφάν μηχανής, που σε προστατεύει κι από τις πτώσεις??:143::142:
Καπως ετσι:142:

Reaction score
460

Η κοντρα αναμεσα στα phono clear audio (Κωστας Παππας) και rcm (Γιωργος Geovaz)εγεινε σημερα στο σπιτι μου,τα αποτελεσματα αυριο γιατι η συναντηση κρατησε απο το μεσημερι (12.30) εως τωρα, και η σωματικη κοπωση υπερισχυει του μυαλου .Επισεις εγεινε και η προκανονισμενη συναντηση των μελων του site του Χ.Σκαλουμπακα.

Reaction score
1.685

Η εκσταση απο την συναντηση "ολα τα λεφτα".

"Ατυχοι" οσοι δεν εχουν ζησει κατι παρομοιο..

Ευχαριστουμε τον Αντωνη για αυτην την υπεροχη ημερα, την εμπειρια, την καλοσυνη, την φιλοξενια του ιδιου και της οικογενειας του...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Η κοντρα αναμεσα στα phono clear audio (Κωστας Παππας) και rcm (Γιωργος Geovaz)εγεινε σημερα στο σπιτι μου,τα αποτελεσματα αυριο γιατι η συναντηση κρατησε απο το μεσημερι (12.30) εως τωρα, και η σωματικη κοπωση υπερισχυει του μυαλου .Επισεις εγεινε και η προκανονισμενη συναντηση των μελων του site του Χ.Σκαλουμπακα.

Το πειραγμενο clear audio by Costas Pappas η οχι.....Κωστακι πουλακι μου????:143::143::143:

Reaction score
1.685

Το πειραγμενο clear audio by Costas Pappas η οχι.....Κωστακι πουλακι μου????:143::143::143:
Το πειραγμενο οντως Βλαση μου, μονο που εχτες παρουσιαστηκε με την αυτουσια εργοστασιακη του μορφη (το κλασικο τροφοδοτικο και καλωδιο) για να εχουμε σωστα αποτελεσματα.

Reaction score
460

Καταρχην θελω να ευχαριστησω τον Γιωργο και τον Κωστα για την ευγενικη αποδοχη της προσκλησης μου να συγκρινουμε τα phono τους στο δικο μου ηχοσυστημα!
Ο Γιωργος εφερε το rcm και ο Κωστας το clear audio balance στην εργοστασιακη του μορφη και οχι με το ιδιοκατασκευης τροφοδοτικο που ο ιδιος χρησιμοποιει στο συστημα του.
Τα δυο phono συνδεθηκαν στην balance εισοδο του kct,με τα gardas golden ref xlr.
Η κεφαλη που κληθηκε να συνοδεψει το γνωστο sl 1210 mk ii ηταν η benz ace,την οποια εφερε ο Γιωργος.
Σαν μουσικο κοματι αναφορας στην αξιολογηση των δυο phono ηταν το children of sanchez overture του Chuck Mangione.
Ο δισκος που εφερε ο Γιωργος ηταν σφραγισμενος ολοκαινουργιος!!
Αρχικα επαιξε το rcm,ενας θορυβος εκανε την εμφανιση του ο οποιος εφυγε επειτα απο καποιες τροποποιησεις στην συνδεσμολογια απο τον Γιωργο οι οποιες ομως "υποβαθμισαν"λιγο(εως αρκετα) την ποιοτητα του ηχου!
Εγειναν πολλες αλλαγες στη συνδεσμολογια του rcm με το αποτελεσμα να δικαιωνει το εν λογω μηχανημα,παντως η γενικη ομολογια ειναι οτι το rcm ειναι επιλεκτικο ως προς την συνδεσμολογια του,αλλα καλυτερα αυτα τα τεχνικα να τα αναλυσει ο Γιωργος και ο Κωστας.
Τωρα τι ακουσαμε,το rcm ειναι ενα φουλ παραμετροποιησιμο εργαλειο που δυσκολα θα το χτυπησει καποιο αλλο σε αυτο το σημειο.Ηταν το μονο απο τα δυο που συνοδεψε την ντενον 304 απολυτα σε ηχητικες σταθμες,πραμα που δεν καταφερε το clear!!
Ο ηχος του (ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ) ειναι μαλακος περιγραφικος χωρις εξαρσεις και θα τον χαρακτηριζα ευγενικο και ησυχο,πραμα που κατα τα δικα μου ακουσματα δεν ειναι απολυτα συμβατο.
Παραυτα ομως κατι στο γενικο συνολο του μου ελειπε (εφοσων ειχαμε ακουσει το συγκεκριμενο κοματι στo esoteric,που παλι ειχε φερει ο Γιωργος σε cd,και ετσι ειχα αμεση συγκριση),αυτο που μου ελειπε ηταν η ταχυτητα,το μεταλλο της φωνης,τα χτυπηματα των ντραμς και γενικα ακουγα μια νοθρωτητα σε ολο το φασμα.Ηταν σαν κατι ...σαν να κοβονται καποιες συχνοτητες,δεν μπορω να το χαρακτηρισω αλλιως.
Επειτα περασαμε στο clear audio.
ΩΩΩΩΩ...Εδω τα πραγματα αλλαξαν!!!Τα οργανα ζωντανεψαν οι χροιες επανηλθαν,η ταχυτητες ηταν απιστευτες!!!!!,οι εξαρσεις το ιδιο τα μεταλλα,ολα ηρθαν και εδεσαν και εγεινε ενα απιστευτο χαρμανι ακουστικων γευσεων που ομοιο του δεν ειχα ξανα ακουσει.
Βεβαια για να ειμαι απολυτος το clear εχει μια διαθεση να γινει λιγο επιθετικο,και αυτο ακουγετε στην μεσουψηλη περιοχη,αλλα αυτο ειναι κατι που ερχεται ευκολα η με την επιλογη της κεφαλης ειτε με την επιλογη καποιου πιο μαλακου καλωδιου.
Το αντιθετο ομως δεν ερχεται με τιποτα!!!
Επιπλεον θα ηθελα να προσθεσω οτι η 304 συνοδευομενη απο το rcm ηταν ευγενικη και μας ενθουσιασε με την περιγραφικης της ικανοτητα,μεχρι εκει ομως.
Να παρω μια ανασα και θα συνεχισω,εν τω μεταξυ οποιος απο τους παρευρισκομενους και μη θελει να γραψει,ελευθερα.

Reaction score
460

Βεβαια τα ως ανω γραφωμενα μου ειναι μια αποψη οχι μονο δικη μου αλλα και του Γιωργου και του Κωστα.
Μπορει να ακουγωμαι ενθουσιασμενος με την αποδωση του clear αλλα αυτο το ακουσμα σε εμενα ταιριαζει απολυτα (στακατος ηχος,αχρωματιστος,ταχυς,ανελεητος),δεν σας κρυβω ομως οτι θα μου αρεσε να ειχε λιγο (το clear) πιο γλυκα ανω ακρα,αλλα αυτο ειπαμε διορθωνεται.
Ο νικητης για μενα λοιπον και για τα δικα μου γουστα ηταν το clear audio και με διαφορα!!
Επανερχομαι σε αυτο που ειχα πει σε αλλο ποστ (περι βοηθειας επιλογης πλατω κλπ,και σας ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια σας) οτι ενα phono δεν αρκει να ειναι φουλ παραμετροποιησιμο,πρεπει να παιζει,και μαλιστα και παρα πολυ καλα.

Reaction score
460

Θα ηθελα δε να ζητησω συγνωμη απο τους καλους μου φιλους που δεν προσκαλεσθηκαν σε αυτην την θαυμασια αναμετρηση,αλλα το ολο θεμα κανονιστηκε-ψιξαρισθηκε την προηγουμενη το απογευμα και θα επρεπε να μην ειναι πολλα ατομα γιατι μονο αναμετρηση δεν θα λεγοταν.
Ξερουμε ολοι οτι οταν μαζευομαστε πολλοι μονο αξιολογηση δεν μπορει να γινει και επειδη,πιστεψτε με,εγεινε κορυφαια αξιολογηση μονον ετσι θα μπορουσε να γινει.
Η ολη αξιολογηση κρατησε τουλαχιστον 4 ωρες,αντιλαμβανεστε λοιπον τι εγεινε.

Reaction score
1.815
Μπράβο Αντώνη, Κώστα και Γιώργο! Επιτέλους μια σύγκριση με τα όλα της! Τελικά Αντώνη το Clear που είναι ο καθαρός νικητής για σένα, με ποια καλώδια πιστεύεις οτι θα ήταν ματσαρισμένο καλύτερα?
Επίσης θα ήθελα μια γνώμη τώρα που καταστάλαξες και για το πικάπ. Μόνο το ΜΚ2 είχατε σαν πικάπ αναφοράς ή βάλατε και κάποιο άλλο?
Αντε να κανονίσουμε και μια δεύτερη συνάντηση σε μένα πάλι, για σύγκριση phono stages όταν θα είναι έτοιμος και ο συνονόματος με το λαμπάτο του (by takis6c33)!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.289
Members
38.293
Νεότερο μέλος
Μάρη Τ.