Στην γωνια του antkots

Reaction score
460
Απάντηση: Στην γωνια του antkots

Σε ευχαριστω πολυ Κωστα και Σταματη.
Οντως το συστημα απογειωθηκε,μεχρι και εγω εξεπλαγην με αυτα που ακουσα.
Πολλοι μου ηπαν οτι το συστημα ειναι αστρωτο,ειδικα τα ηχεια.
Τελικα δεν εχουν αδικο.
Πριν λιγες ημερες ειχε ερθει στο σπιτι μου ο Ακης Μιχαλοπουλος (audio visual),o οποιος ηξερε τα ηχεια μου παρα πολυ καλα,με διαβεβαιωσε οτι τα ηχεια μου ειναι παντελως αστρωτα,διοτι σε συγκριση με τα ηχεια που ηδη ειχε ακουσει(τα ιδια ηχεια εννοω) και παρακολουθησει κατα την διαρκεια του στρωσιματος τους παρατηρησε τα ιδια προβληματα που ειχε και το αλλο 9800 απο την αρχη εως το τελικο στρωσιμο τους οπου και πραγματικα μεταμορφωθηκαν.
Τα ιδια μου ειπε και ενα μελος απο το αλλο σαιτ οπου η ενασχοληση του ειναι η κατασκευη ηχειων.
Το ιδιο πιστευω και εγω ανασυροντας μνημες οταν πρωτοεπαιξε το ηχειο (ενωπιον Ν.Αρβανιτακη)εως και σημερα.

Reaction score
1.685

Προσωπικα δεσμευομαι προς τον Αντωνη να του παρεχω οποια βοηθεια μπορω εαν και εφοσον μου την ζητησει προκειμενου να βελτιωσει το συστημα του ακομα περισσοτερο.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422

Προσωπικα δεσμευομαι προς τον Αντωνη να του παρεχω οποια βοηθεια μπορω εαν και εφοσον μου την ζητησει προκειμενου να βελτιωσει το συστημα του ακομα περισσοτερο.
Θα του χτίσεις δωμάτιο στην αυλή για να βάλει το σύστημα;:105:

Reaction score
7.036

Σε ευχαριστω πολυ Κωστα και Σταματη.
Οντως το συστημα απογειωθηκε,μεχρι και εγω εξεπλαγην με αυτα που ακουσα.
Πολλοι μου ηπαν οτι το συστημα ειναι αστρωτο,ειδικα τα ηχεια.
Τελικα δεν εχουν αδικο.
Πριν λιγες ημερες ειχε ερθει στο σπιτι μου ο Ακης Μιχαλοπουλος (audio visual),o οποιος ηξερε τα ηχεια μου παρα πολυ καλα,με διαβεβαιωσε οτι τα ηχεια μου ειναι παντελως αστρωτα,διοτι σε συγκριση με τα ηχεια που ηδη ειχε ακουσει(τα ιδια ηχεια εννοω) και παρακολουθησει κατα την διαρκεια του στρωσιματος τους παρατηρησε τα ιδια προβληματα που ειχε και το αλλο 9800 απο την αρχη εως το τελικο στρωσιμο τους οπου και πραγματικα μεταμορφωθηκαν.
Τα ιδια μου ειπε και ενα μελος απο το αλλο σαιτ οπου η ενασχοληση του ειναι η κατασκευη ηχειων.
Το ιδιο πιστευω και εγω ανασυροντας μνημες οταν πρωτοεπαιξε το ηχειο (ενωπιον Ν.Αρβανιτακη)εως και σημερα.
Κάποτε έλεγα και εγώ , τι στρώσιμο να θέλει ένα ηχείο,
μπούρδες.
Αλλά όταν έρθει εκείνη η ώρα μιλάμε για ΑΛΛΟ ηχείο
και ΑΛΛΟ πραγματικά ήχο.
Όταν μπρίζωσα τα δικά μου και εγώ και τα πρωτοάκουσα
έκλεγα και μακάριζα το περίπου χιλιάρικο που είχε δαπανηθεί τότε:131:
Μετά όμως από 300 ώρες ευλαβικού στρωσίματος μιλάμε για κόλαση:114:
Φανταστείτε τώρα σε ηχεία σαν και αυτά τέτοιας κατηγορίας και τιμής.
Μετά το στρώσιμο δεν θα είναι απλά διαφορές μέρας - νύκτας
αλλά πλανήτης Άρη με πλανήτη Γη:107:
Μπράβο που βγήκαν χρήσιμα αποτελέσματα και μπράβο
που μάλλον γλιτώσατε τον ιδιοκτήτη τους από κάποια
όχι λίγα ευρώ για απόκτηση μηχανήματος που ίσως να μην χρειάζεται!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422

Τελικά phono βρήκε,κατά τα φαινόμενα.Απο πλατώ;

SME πως και δεν έχουν πέσει στο τραπέζι;

Reaction score
1.815
Λύσσαξες να τον βάλεις στα έξοδα τον Αντώνη...
Από πλατώ καθάρισε λέμεεεε!!
Technics 1210 MK2 και ΤΕΛΟΣ!!

Reaction score
1.685

Και με πλατω τον βλεπω "αγκαλια".
Οι μουσικες του προτιμησεις και οι προτασεις οδηγουν σε μονοδρομο.

Reaction score
460

Εχω καταληξει μεταξυ δυο,τα οποια θεωρω ισαξια,θα τα "ζυγισω"και θα αποφασισω.
Παντως θα επιλεξω και αξιοπρεπη αντιπροσωπο,γενικα πιστευω οτι μαζι με το μηχανημα ψιλοπαντρευεσαι και αυτον,οποτε πρεπει να ειναι και καλος ανθρωπος και σοβαρος επαγγελματιας.

Reaction score
460

Κωστα μου σε ευχαριστω παρα πολυ για ολα!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

......... ψιλοπαντρευεσαι και αυτον..................
Ειπαμε βρε ανθρωπε....να παρεις αναλογικο συστημα.........
οχι να αλλαξεις προτιμησεις:409::405:

Reaction score
2.248

Καλησπέρα και από εμένα :102:

Ηταν εάν πολύ όμορφο απογευματάκι με ακροάσεις, κουβεντούλα, όμορφη παρέα. Ενα ευχαριστώ στον φίλο Αντώνη και τη συζυγό του για την θερμή φιλοξενία.
Το ηχοσύστημα είναι πραγματικά σε άλλο επίπεδο. Τα ηχεία είναι καταπληκτικά και ικανά να βγάλουν με δυνατά ενισχυτικά υψηλότατες στάθμες. Στάθμες που καταλαβαίνεις έστω και στα 9 μέτρα μακριά να κάθεσαι :105:
Προσωπικά με ενοχλούν και με κουράζουν οι υψηλές στάθμες και οι κόρνες, αλλά αυτό ήταν κάτι που δεν το αισθάνθηκα με τα JBL.

Στη κόντρα τώρα μεταξύ clear και rcm:
Και τα δύο συνδέθηκαν με τον pro σε balance. To clear δεν είχε κανένα πρόβλημα να δώσει σήμα σε balance κάτι που το rcm δεν τα κατάφερε παρόλο τις προσπάθειές μου να το ρυθμίσω. Ο θόρυβος ήταν αισθητός σε όλα τα σημεία (έως και ενοχλητικός) με αποτέλεσμα να επιστρέψουμε σε single ended είσοδο. Η καλωδίωση που θέλει το rcm για balance είναι συγκεκριμένη (με δυο αγωγούς συστραμμένους ανά κανάλι και θωράκιση στον αέρα με ξεχωριστό καλώδιο για την γείωση) αλλά τέτοια δεν υπάρχει στο ΜΚΙΙ.

Το καθένα ανήκει σε διαφορετική σχολή. Πιό μαλακό, γλυκό το rcm με έμφαση στην μεσαία περιοχή. Πιό δυναμικό, καθαρό το clear αλλά με μία αμυδρά τάση σκληράδας και επιθετικότητας (τουλάχιστον για μένα) στη μεσαία. Αυτό πολλούς θα ενθουσιάσει και άλλους όχι. Μπορεί να μαλακώσει με κάποιο καλώδιο όπως είπε ο φίλος ο Κώστας, έάν κάποιος το θεωρεί μειωνέκτημα.
Ελπίζω ο φίλος ο Αντώνης να βοηθήθηκε στην επιλογή του phono για το συστημά του και να βοηθήσαμε και εμείς να χτίσει στο μέλλον ένα αναλογικό ποιότητας, όπως είναι το ψηφιακό του.

Σε ευχαριστώ πάλι Αντώνη για την πρόσκληση και την ευκαιρία που είχα να ακούσω ένα κορυφαίο σύστημα :403:

Reaction score
460

Kαλημερα σε ολους,αντι να ευχαριστησω εγω τον Γιωργο και μονο,με ευχαριστει αυτος.Τελος παντων.
Μεσα απο τετοιες συναντησεις και αξιολογωντας καποια μηχανηματα,πιστευω οτι δεν βγαινει μονο ενα συμπερασμα που βοηθαει τον ενδιαφεροντα που στην προκειμενη περιπτωση ειμαι εγω,αλλα και ολους τους φιλους που εχουν τετοιου ειδους αναλογικες ανησυχιες.
Ελπιζω να σας καλυψαμε με την περιγραφη που αποδωσαμε σε αυτην την δοκιμασια.
Θελω για ακομη μια φορα να ευχαριστησω τον Κωστα και τον Γιωργο,για την ευγενικη αποδοχη της προσκληση μου.
Θεωρω πολυ σημαντικο να ξεμονταρει καποιος επανω απο το συστημα του ενα μηχανημα του (που στην περιπτωση αυτη ειναι και πανακριβο) και να το κουβαλαει,και να το δεινει προς αξιολογηση (με ολες τις απροβλεπτες επιπτωσεις η μη).
Και παλι ευχαριστω!!

Reaction score
460
Συναντηση με μελη του AM&ff club στο σπιτι μου.

Την 29-01-2011 εγεινε σπιτι μου μια συγκεντρωση με το αυτο νεο club,που ιδρυσαν τα πρωην ιδρυτικα στελεχη του ACA,και ενας εξ αυτων (Χ.Σκαλουμπακας) ηταν και μελος του AVSITE.
Η συναντηση αυτη τελεστηκε στο σπιτι μου.
Μην ξερωντας σχεδον κανενα απο τα μελη που θα φιλοξενουσα ειχα μια δικαιολογημενη αγωνια για το τι θα συναντησω (σαν συμπεριφορα) αφου ξερω οτι αμφοτερα υπαρχει μια μεγαλη διαφωνια-εμπαθεια σε οτι αφορα διαφορα θεματα που εχουν προκυψει απο παλια μεταξυ καποιων.
Η συναντηση λοιπον εξελιχθηκε πολυ ομαλα,χωρις την παραμικρη ανωμαλια!!
Θα μπορουσα να χαρακτηρισω την ολη συναντηση,υψηλου επιπεδου.
Δεν συζητηθηκε το παραμικρο για τις τυχον παρεξεγησεις που εχουν προκυψει στο παρελθον,και η ευγενεια ηταν σε μονιμο επιπεδο!
Δεν υπηρχε βεβαια περιπτωση να δεχθω κατι αντιστροφως αναλογο.
Σαν πρωτη συναντηση λοιπον ωφειλω να ευχαριστησω τα μελη που με επισκευθηκαν για το υψηλο επιπεδο που κρατησαν,και για τις τεχνικες και μη γνωσεις που μοιραστηκαν μαζι μας.
Εαν διατηρηθει αυτο το επιπεδο (που ειμαι σιγουρος οτι θα διατηρηθει) προβλεπω ενα πολυ καλο μελλον για αυτην την νεα προσπαθεια που καταβαλουν οι ιδρυτες.
Με τιμησαν και τους τιμησα σαν νεο μελος (η εγγραφη μου εγεινε την ιδια μερα,29-01-2011) και ελπιζω να μπορεσω να ανταποκριθω και εγω θετικα στο νεο αυτο κλαμπ!
Λοιπον τωρα (για οσους ενδιαφερονται να μαθουν),η συναντηση ξεκινησε με την γνωριμια μεταξυ των μελων (των νεων μελων) και αργοτερα με την ακροαση του συστηματος μου.
Τα μουσικα κομματια που ακουσαμε ηταν τα εξης cd,jacintha moon river,pink floyd the wall,cd burmester hugh masekela,dire straits private investigations,joe morello take five,chuck mangione children of sanchez,και Χαρις Αλεξιου αγαπω και αδιαφορω και μικρη πατριδα.
Οι ηχογραφησεις αυτες θεωρουνται προς πολυ καλες,και φυσικα το συστημα εδωσε τον καλυτερο του εαυτο.
Ευτυχως ειχε ζεσταθει αρκετα και μπορεσε με πρωτοφανη ιστρο να αποδωσει την πολυ δυσκολη Χαρις Αλεξιου σε σημειο ανατριχιλας (νομιζες οτι η Χαρις τραγουδουσε αναμεσα μας).Σε αυτο εχει βαλει βεβαια και το χερακι του ο εξαιρετος ηχοληπτης, μελος του AVSITE και φιλος Χ.Χατζισταμου.
Oσο αφορα ολα τα αλλα κομματια απλα το συστημα εφαγε εντασεις ανω του 1kw με απιθανη συνεχεια και πεντακαθαρο γρανιτενιο ηχο!!
Οι συζητησεις που ακουλουθησαν ηταν καποια αξιολογηση του συστηματος και η προτροπη των εμπειροτερων να επενδυσω σε αναλογικο ηχο (πλατω) που ηδη ομως ειμαι ενεργοποιημενος.
Τα εδεσματα (μικρης ομως εμβελειας λογω ασθενειας των δυο παιδιων μου δεν υπηρχε η αναλογη συζηγικη βοηθεια) πηραν την τιμητικη τους (παντως τα ποτα ηταν σε αφθονια).
Το βραδυ κυλισε ομορφα-ησυχα με τα διαφορα πηγαδακια συζητησεων (παντα για το αντικειμενο μας) να εχουν διμηουργηθει παντου.
Ευχαριστω πολυ τα μελη του AM&ff club τα οποια με τιμησαν με την παρουσια τους.

Reaction score
2.248

Σε σχέση με το ΜΚ 2, (πλατώ), υστερεί σε όλα, σε μεγάλο βαθμό, εκτός από την...τιμή!

:107:
Με ποιό ΜΚΙΙ ?
H SME δεν γνωρίζω εάν έχει mark2 πλατώ

Reaction score
11

Με ποιό ΜΚΙΙ ?
H SME δεν γνωρίζω εάν έχει mark2 πλατώ
To σχόλιο στο post # 156 αφορά στην SME.

To σχόλιο στο post # 157 αφορά στην SOTA.

To σχόλιο περί MK 2 αφορά στην μάνα μας, μπαρδόν, στην TECHNICS!

:107:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.751
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88