Στην γωνια του antkots

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Στην γωνια του antkots

και ενω εχουν περασει απειρα πικαπ και μεγαλα πανακριβα κομματια απο τα χερια μου ολα αυτα τα 30 χρονια της επαγγελματικης δραστηριοτητας, συνεχιζω να εκτιμω το 1200 που με καποιες ...μαλλον :126:κινητου μαγνητη ''ψαγμενες''..κεφαλες κοντραρει στα ισια πολλα απο αυτα...που για τα λεφτα τους δεν ...
Έχεις δίκιο για δύο, τουλάχιστον, λόγους:

1)Yπάρχουν εκτιμήσεις όπως αυτή, τριών γκουρού μηχανικών ήχου, που θωρούν κορυφαία μία "ψαγμένη", κινητού μαγνήτη, αλλά δυστυχώς, :)142:), φτηνή κεφαλή, που αγγίζει τα όρια του live! (Τι άλλο να επιθυμίσει κανείς;).

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=89924

2)Ο μετασχηματιστής του ΜΚ 2, όπως αναφέρω και στο σχετικό αφιέρωμα/ σύγκριση για το ORIGINAL MK 1 που παραθέτω, είναι πολύ κοντά προς το εσωτερικό αυλάκι του δίσκου και, με κάποιες χαμηλοέξοδες κεφαλές κινητού πηνίου, μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα HUM.

Άλλωστε μία από τις, από πολλές πλευρές, προτεινόμενες αναβαθμίσεις, είναι και η έξοδός του από το σασί!

:107:

Reaction score
777
βρε caravelle καταλαβαίνω την τρέλα που έχεις με το σύστημα σου αλλα άσε και κάποιους να αμφιβάλλουν.
έλεος πχια.με το που εμφανιστεί ένας με dac πετάς την asus.με το που εμφανιστεί ένας με πικάπ πετάς το technics.με το που εμφανιστεί ένας με βελόνα πετάς αυτή που έχεις..
ντάξ.καταλαβαίνω οτι σου αρέσουν αλλα ως εκεί.
μάλλον ξερεις οτι μία απο τις βασικές αρχές του marketing και των πωλήσεων είναι οτι το προιόν θα πουληθεί ευκολότερα αν αρέσει σε αυτόν που το πουλάει.
έτσι και εσύ ρε φίλε.σου αρέσει και γυρίζεις όλο το δίκτυο να βρείς στοιχεία για να βγάλεις οτι τα παραπάνω προιόντα είναι τα καλύτερα.είπες την πρόταση σου μήν επιμένεις έτσι.
είναι φανερό οτι ο antkots είδε κάποια στοιχεία στο mk2 που δέν τον κάλυψαν και γι αυτό θέλει να δοκιμάσει κάτι παραπάνω.

αν κατα τη δοκιμή βρεί οτι το mk2 είναι πράγματι το καλύτερο τότε θα έχεις ένα ακόμα στοιχείο για την έρευνα σου.αλλα έλεος!!!όχι άλλο mk2!!!!!!

Reaction score
11

βρε caravelle καταλαβαίνω την τρέλα που έχεις με το σύστημα σου αλλα άσε και κάποιους να αμφιβάλλουν.
έλεος πχια.με το που εμφανιστεί ένας με dac πετάς την asus.με το που εμφανιστεί ένας με πικάπ πετάς το technics.με το που εμφανιστεί ένας με βελόνα πετάς αυτή που έχεις..
μάλλον ξερεις οτι μία απο τις βασικές αρχές του marketing και των πωλήσεων είναι οτι το προιόν θα πουληθεί ευκολότερα αν αρέσει σε αυτόν που το πουλάει.
έτσι και εσύ ρε φίλε.σου αρέσει και γυρίζεις όλο το δίκτυο να βρείς στοιχεία για να βγάλεις οτι τα παραπάνω προιόντα είναι τα καλύτερα.είπες την πρόταση σου μήν επιμένεις έτσι.
είναι φανερό οτι ο antkots είδε κάποια στοιχεία στο mk2 που δέν τον κάλυψαν και γι αυτό θέλει να δοκιμάσει κάτι παραπάνω.

αν κατα τη δοκιμή βρεί οτι το mk2 είναι πράγματι το καλύτερο τότε θα έχεις ένα ακόμα στοιχείο για την έρευνα σου.αλλα έλεος!!!όχι άλλο mk2!!!!!!
O.k..

Reaction score
11
Απάντηση: Στην γωνια του antkots

Ο SME V σε ένα DD πλατώ :135:

σσ: Κάτι σαν να διαφημίζεις φρυγανιές και να λες ότι το χαβιάρι είναι πιο νόστιμο με αυτές τις φρυγανιές
Ίσως δεν διάβασες το ποστ # 167, (ChrisHat περί DD VS BD).

Reaction score
460

Αλεξανδρε την θυμασαι την ταινεια με τον Κουρκουλο.
.....οοχιι αλλο καρρβουνο...οχιιι..

Reaction score
2.248

Ίσως δεν διάβασες το ποστ # 167, (ChrisHat περί DD VS BD).

Δεν κάνω καμιά αναφορά σε DD vs BD. Η αναφορά είναι για έναν κορυφαίο βραχίονα σε ένα πλατώ.

Ο βραχίονας μου έμεινε οπτικά. Επρεπε να στρέψω την προσοχή μου κάπου αλλού ??

Reaction score
1.685

Φιλε caravelle σε παρακαλω κι εγω απο την μερια μου να σκεφτεις οτι οσο καλο κι αν μπορει να ειναι το MKII εδω μιλαμε για τελειως διαφορετικα πραγματα, αρα η εμμονη σου στην επιδειξη των αρετων του ειναι λιγακι ατοπη.

PS.
Αντωνη, διαθεσιμος.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

................................................ Επρεπε να στρέψω την προσοχή μου κάπου αλλού ??
Επρεπε να την στρειψεις 6 φορες για να καταλαβεις το βαθυτερο νοημα.:139::140:
Αλλα εσυ τιποτα........παλιομαουνιερη..............:137:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Για το phono μαλλον τα βρηκατε.....

Κεφαλη η 304 ισως.Η καμμια BENZ

Για πλατω τωρα για να καταλαβω.
Ποσα πρεπει να δωσει (ας πουμε 10Χ) για να ανεβει κατηγορια....

Γιατι αφου ακουσατε τοσες λεπτομερειες με το ματρακα τι λειπει που πρεπει να συμπληρωθει με το σωστο πικαπ-βραχιονα.
Εκτος και αν δεν ταιριαζει με τα συνοδα μηχανηματα(Bryston,JBL,κλπ,κλπ)
Αλλα δεν εχω κοψει τον Αντωνη για τετοιο......:126:

Ο NIKNM νομιζω σεμνα και φρονιμα το ειπε εξω-εξω.
"Παρε το phono που κανει την διαφορα και για τα υπολοιπα δες ...

Reaction score
11

Φιλε caravelle σε παρακαλω κι εγω απο την μερια μου να σκεφτεις οτι οσο καλο κι αν μπορει να ειναι το MKII εδω μιλαμε για τελειως διαφορετικα πραγματα, αρα η εμμονη σου στην επιδειξη των αρετων του ειναι λιγακι ατοπη.

PS.
Αντωνη, διαθεσιμος.
Παρουσίασα και τα μειονεκτήματα... (Το πρόσεξες;).

Σε αυτά που αναφέρεσαι, είναι γνωστά τα μειονεκτήματα η μήπως δεν έχουν;

:111:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.345