Στην γωνια του antkots

Reaction score
460
Απάντηση: Στην γωνια του antkots

Βρε παιδια καλο το 1210 μκιι αλλα μεχρι ενα σημειο.
Ειπαμε το slακι μεχρι το επιπεδο των -1000ε ειναι αξιολογο,μεχρι εκει ομως.
Τωρα σε ενα τετοιο συστημα ειναι και λιγο ιεροσυλια να παιζει το 1210,ετσι δεν ειναι? η με θεωρειτε υπερβολικο.
Το σιγουρο παντως ειναι οτι το πλατω θα ειναι μαζας.

Reaction score
11

Βρε παιδια καλο το 1210 μκιι αλλα μεχρι ενα σημειο.
Ειπαμε το slακι μεχρι το επιπεδο των -1000ε ειναι αξιολογο,μεχρι εκει ομως.
Τωρα σε ενα τετοιο συστημα ειναι και λιγο ιεροσυλια να παιζει το 1210,ετσι δεν ειναι? η με θεωρειτε υπερβολικο.
Το σιγουρο παντως ειναι οτι το πλατω θα ειναι μαζας.
Mε βάση την τιμή κρίνουν την αξία ενός μηχανήματος τα περιοδικά!

Για τον υπόλοιπο κόσμο θα πρέπει να ισχύει η δυνατότητα να συγκρίνει... ορνιθόρυγχους με...ελέφαντες! Η καλουπωμένη σκέψη είναι πηγή δεινών!

Στο ΜΚ 2 σαφώς και μπορεί να γίνει κριτική! Άλλωστε του κάνω και εγώ, μία ενδοοικογενειακή, εδώ:

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=68231&page=15

Αλλά ας μην το κριτικάρουμε σαν πολύ...φθηνό!

Αν δεν υπήρχε από πίσω μία TECHNICS, και μάλιστα η TECHNICS της εποχής του μεσουρανήματος του pickup, που, (τότε), να διέθετε τους απαραίτητους πόρους και την τεχνογνωσία για ένα τέτοιο δημιούργημα, θα φωνάζαμε "καλό μεν αλλά πανάκριβο!".

:107:

Reaction score
2.248

Δεν θέλω να χαλάσω το νήμα του φίλου Αντώνη αλλά νομίζω ότι όλοι οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην panasonic που με την τεχνογνωσία της και τις μελέτες άνοιξε τα μάτια στην Linn, Dual, Thorens, Garrard να μάθουν να φτίαχνουν πλατώ και στην SME βραχίονες.

Επίσης οι Kessler, Stevenson, Baerwald, Loefgen ευχαριστούν.

σσ: I give up

.......
Αν δεν υπήρχε από πίσω μία TECHNICS, και μάλιστα η TECHNICS της εποχής του μεσουρανήματος του pickup, που, (τότε), να διέθετε τους απαραίτητους πόρους και την τεχνογνωσία για ένα τέτοιο δημιούργημα, θα φωνάζαμε "καλό μεν αλλά πανάκριβο!".

Reaction score
6
To συστημα του Αντωνη παιζει !και παιζει θαυμασια!

Κανει ακριβως αυτο που ζητα ο Αντωνης και οι περισσοτεροι που ασχολουνται με το σπορ.

Ενα ΣΟΥΠΕΡ πλατω , βραχιονας , κεφαλη & phono απλα Αντωνη θα σου δωσουν καλυτερη ποιοτητα απο αυτη του παρα πολυ καλου και πολυ εντιμου ΜΚΙΙ . Θα δωσεις ομως πολλα για ενα καλυτερο αναλογικο αποτελεσμα, που το συστημα μπορει να αποδωσει καλυτερα τα LPs σου , αλλά δεν ξερω τελικα ποσο θα το χρησιμοποιεις και αν η '':126:πικαπαδικη'' διαδικασια -ιεροτελεστια σε κουρασει αργοτερα.

Ενα καλοηχο και (γλυκοηχο)''φονο'' και κεφαλη στο υπαρχον πικαπιον θα ειναι ενα πολυ καλο βημα που θα δωσει σημαντικες βελτιωσεις στο αναλογικο σου κομματι που ηδη ειναι καλο. Μετα βλεπεις αν θα πας σε ενα πλατω και βραχιονα, που τετοια υπαρχουν πολλα και καλα σημερα και σε καλες τιμες (λογω κρισης....). Εγω δε θα βιαζομουν αν και εχω μεγαλωσει με αναλογικα μηχανηματα και ηχο, δινω μεγαλυτερη σημασια στα καλα καλα κουρδισμενα ψηφιακα λογω ευκολιας και ευχρηστιας.
Τα λιγα πολυ πολυ καλα και μουσικα ψηφιακα παντως κερδιζουν εδαφος καθημερινα και εχουν βαλει σε... σκεψεις πολλους αναλογικους ( σαν και εμενα ομολογω..).

Μπραβο Αντωνη για το συστημα σου που με πολυ μερακι και αγαπη εχεις στησει στο υπεροχο σαλονι σου , εκει που μπορει κανεις να απολαυσει ενα μεγαλο συστημα και μια ορχηστρα!

Reaction score
6
και ενω εχουν περασει απειρα πικαπ και μεγαλα πανακριβα κομματια απο τα χερια μου ολα αυτα τα 30 χρονια της επαγγελματικης δραστηριοτητας, συνεχιζω να εκτιμω το 1200 που με καποιες ...μαλλον :126:κινητου μαγνητη ''ψαγμενες''..κεφαλες κοντραρει στα ισια πολλα απο αυτα...που για τα λεφτα τους δεν παιζουν τοσο καλα οσο θα περιμεναμε...

Reaction score
460

Σε ευχαριστω Νικο για τα καλα σου λογια,αλλα ρε παιδια με προβληματιζετε καθημερινα!

Reaction score
11

Δεν θέλω να χαλάσω το νήμα του φίλου Αντώνη αλλά νομίζω ότι όλοι οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην panasonic που με την τεχνογνωσία της και τις μελέτες άνοιξε τα μάτια στην Linn, Dual, Thorens, Garrard να μάθουν να φτίαχνουν πλατώ και στην SME βραχίονες.

Λέει ο ChrisHat, σπεσιαλίστας μηχανικός ήχου "δικός μας" για όσους τυχόν δεν τον γνωρίζουν, (έντονα-υπογράμμιση δικά μου):

Θέλετε πανηγυρικότερη αναγνώριση της αξίας της "ΤΕΧΝΙΚΗΣ" και των pickup της;

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=92480&page=5

Σημειωτέον πως το SP-10 είναι πολύ κοντά στην απόδοση του ΜΚ 2, έχοντας υπέρ και κατά, με το SP-10 να έχει ταυτόσημες επιδόσεις με το SL-1200 ΜΚ 1.

Kαι δύο λόγια για τους...υπόλοιπους τρεις:

1)H DUAL έσπευσε να μιμηθεί την TECHNICS παρουσιάζοντας το, εξαιρετικό και ισοδύναμο, 701.

2)Η THORENS το πάλεψε με τον δικό της τρόπο, αλλά...

3)Η GARRARD, που τότε, (δεκαετία '70), ήταν από τους κυρίαρχους της αγοράς, απλά...έσβησε.

Νομίζω;

Reaction score
460

Δεν μου χαλας κανενα νημα Γιωργο μου,εαν δεν τα πειτε πως θα τα μαθουμε?

Reaction score
460

Δηλ ειναι σαν να μου λετε,οτι εαν αλλαξω ενα βραχιονα στο 1210 και μια καλη κεφαλη το πλατω θα απογειωθει ηχητικα?

Reaction score
11

Δηλ ειναι σαν να μου λετε,οτι εαν αλλαξω ενα βραχιονα στο 1210 και μια καλη κεφαλη το πλατω θα απογειωθει ηχητικα?
Σαφώς!

(Σε λίγο ποστάρω σχετικό).

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Στην γωνια του antkots

ναι φιλε GEOVAZ.

Το πικαπ αυτο ειναι τσαμπα γιαυτα που προσφερει.Κοστιζει οσο μια φτηνη κεφαλη...ειναι οτι πιο τιμιο εχει ποτε κατασκευαστει...Οτι πιο αξιοπιστο, εργονομικο,ευκολορυθμιστο και αγαπητο διαχρονικο μηχανημα. Η Εταιρεια που το κατασκευασε αν δεν ηταν τεραστια και ''κρατος'' και ηταν οικοτεχνια σαν τις περισσοτερες αλλες που κατασκευαζουν πικαπ ,θα το πουλουσε δεκαπεντε φορες πιο πανω. Ασε που θα ηταν αδυνατον να ειχε αυτη την ποιοτητα κατασκευης και ακριβεια των μηχανικων μερων του.

Δεν εχω παρα να το φωναξω και να το τονισω, γιατι φαινομενα TIMIOTHTAΣ σαν αυτο του TECHNICS MKII σπανιζουν στη δουλεια μου.

Reaction score
2.248

Caravelle είναι κουραστικό φίλε μου σε κάθε νήμα να μιλάμε για το MKII. Οσοι το έχουν γνωρίζουν γιατί το έχουν και όσοι το είχαν γνωρίζουν γιατί το αντικατέστησαν.

I give up!! Over and out :122:

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: Στην γωνια του antkots

ναι φιλε GEOVAZ.

Το πικαπ αυτο ειναι τσαμπα γιαυτα που προσφερει.Κοστιζει οσο μια φτηνη κεφαλη...ειναι οτι πιο τιμιο εχει ποτε κατασκευαστει...Οτι πιο αξιοπιστο, εργονομικο,ευκολορυθμιστο και αγαπητο διαχρονικο μηχανημα. Η Εταιρεια που το κατασκευασε αν δεν ηταν τεραστια και ''κρατος'' και ηταν οικοτεχνια σαν τις περισσοτερες αλλες που κατασκευαζουν πικαπ ,θα το πουλουσε δεκαπεντε φορες πιο πανω. Ασε που θα ηταν αδυνατον να ειχε αυτη την ποιοτητα κατασκευης και ακριβεια των μηχανικων μερων του.

Δεν εχω παρα να το φωναξω και να το τονισω, γιατι φαινομενα TIMIOTHTAΣ σαν αυτο του TECHNICS MKII σπανιζουν στη δουλεια μου.
:444:

(Πρόσφατα διάβασα μια πολύ ωραία συνέντευξή σου, πριν κάποια χρόνια, στον "HXO". Nάσαι καλά!).

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Στην γωνια του antkots

:444:

(Πρόσφατα διάβασα μια πολύ ωραία συνέντευξή σου, πριν κάποια χρόνια, στον "HXO". Nάσαι καλά!).

σε ευχαριστω caravelle!
ειναι η αγαπη για το audio και τη μουσικη που δεν κρυβεται ουτε σβηνει ποτε.

να εισαι καλα!

Reaction score
2.248

Από το τίμιο κε Νίκο μέχρι το κορυφαίο, πρωτοποριακό με τεχνογνωσία που πάνε να το περάσουν.... η απόσταση είναι σαν την απόσταση μεταξύ Γης-Σελήνης.

σσ: Κανείς δεν αμφιβάλει με αυτά που λέτε και ούτε εγώ φυσικά

Reaction score
11

Με SME SERIES V & ΚΟΕTSU:

(Περιοδικό "hi-fi world" Aύγουστος 2009)

Reaction score
2.248

Τιν τουτο βρε??
Ο SME V σε ένα DD πλατώ :135:

σσ: Κάτι σαν να διαφημίζεις φρυγανιές και να λες ότι το χαβιάρι είναι πιο νόστιμο με αυτές τις φρυγανιές

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.367

Γιώργη γίνεσαι λίγο κακούλης ? η μου φαίνεται?

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Στην γωνια του antkots

Από το τίμιο κε Νίκο μέχρι το κορυφαίο, πρωτοποριακό με τεχνογνωσία που πάνε να το περάσουν.... η απόσταση είναι σαν την απόσταση μεταξύ Γης-Σελήνης.

σσ: Κανείς δεν αμφιβάλει με αυτά που λέτε και ούτε εγώ φυσικά

ναι φιλε Geovaz , ειναι τιμιο, καλοκατασκευασμενο, σε ολα τα σημεια του, το πλεον ανθεκτικο, και πλεον προσιτο.
Δεν ειναι κορυφαιο, συμφωνω, αλλά υπαρχουν αρκετα πικαπ , ομορφα, βαρεων βαρων,που φαινονται πως ειναι κορυφαια ,αλλά...αρκετα απο αυτα δεν εχουν ρυθμο ,pich timing , χαμηλο και ...μουσικο ηχο, οπως καποια πραγματικα κορυφαια και σε αυτα τα σημεια πικαπ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.286
Members
38.293
Νεότερο μέλος
Μάρη Τ.