east electronics
Επαγγελματίας
- Reaction score
- 1.108
ευχαριστω ...το ξερω αλλα εχει σε καποια πραγματα καποιθες διαφορες
Γιατί δεν του τηλεφωνείς; Εγώ πριν από λίγο μίλησα μαζί του. Προφανώς είναι απασχολημένος.Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάποιος απο εδώ επικοινώνησε με τον Σάκη;
Τον ψάχνω εδώ και αρκετές μέρες για να πάρω πίσω των Sansui αλλά δεν....:104:
Του έστειλε και πμ σήμερα....!!
Για να δούμε.....
Φίλε μου όταν λέω ότι τον ψάχνω εννοώ τηλεφωνικά...μάλλον όμως δεν ήμουν σαφής.Γιατί δεν του τηλεφωνείς; Εγώ πριν από λίγο μίλησα μαζί του. Προφανώς είναι απασχολημένος.
Έλα φίλε μου εσύ είσαι γνώστης και δεν επιτρέπεται να τα λες αυτά... Το Sub των Acoustimass 15 ΔΕΝ είναι ενεργό. Είναι παθητικό, άρα το οδηγούσε ΚΑΙ αυτό ο Denon σου...Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ το Σάκη που μου συντήρησε άψογα τον Denon PMA-890D. Το μηχάνημα ελέγχθηκε με μεγάλη προσοχή (ήμουν μπροστά) και καθαρίστηκαν όλα τα ποτενσιόμετρα και οι επιλογείς πηγών.
Το Σάββατο που μας πέρασε, έβγαλε συνεχόμενα, ένα πεντάωρο πρόγραμμα, αποκροιάτικου ξέφρενου πάρτυ ...ΣΤΑ ΟΡΙΑ!
Άψογη ηχητική κάλυψη και ισχύ, εξαιρετικός ήχος και δυναμικά που οδήγησε ένα Acoustimass 15 (τέσσερεις δορυφόρους και το ενεργό τους Sub), χωρίς κόπωση και χωρίς υπερθέρμανση!
Σάκη σ' ευχαριστώ πολύ!!!:607::615:
Έλα ρε άρχοντα, καλησπέρα!!!Έλα φίλε μου εσύ είσαι γνώστης και δεν επιτρέπεται να τα λες αυτά... Το Sub των Acoustimass 15 ΔΕΝ είναι ενεργό. Είναι παθητικό, άρα το οδηγούσε ΚΑΙ αυτό ο Denon σου...
Ευτυχώς το διευκρίνισε ο Σταμάτης, γιατί με τις κρητικές ρακές και μετά όλα θα είναι τζάμι:114:....το σίγουρο είναι οτι όταν θα φύγεις, θα πληρώσεις στην "έξοδο" του Μέγαρου Μουσικής, το επόμενο εισητήριο, χορηγία της BOSE! (Έτσι που θα έχεις γίνει με τις ρακιές, εσύ κι ο komhst, θα ξεχάσετε οτι ακούσατε από Acoustimass!:143::138: )
Για σένα βρε, θα σου έχω ρακί με φραγκοστάφυλλο! Θα σε κάνω τουρμπίδιο και θα νομίζεις οτι η Shakira θα σε αγγίξει! (με τη φωνή της που θα βγαίνει από τα BOSE... αμέσως ο νους σου στο πονηρό!)Ευτυχώς το διευκρίνισε ο Σταμάτης, γιατί με τις κρητικές ρακές και μετά όλα θα είναι τζάμι:114:
(Σάκη παρέλαβα σήμερα θενκς:126