Στην γωνια του antkots

Reaction score
460
Απάντηση: Στην γωνια του antkots

Antouan με φαίνεται ότι το αρχικό σου επίθετο πρέπει να ήταν: Κοτσωνάτος, αλλιώς δεν εξηγείται το ποστάρισμα στις 6 το πρωί ρε φίλε!!!

Πολύ γούσταρα το όλο θέμα και την εξέλιξη του βέβαια με την βοήθεια παπά, διάκου και Χρηστάρα!!
:602::444:

Reaction score
3.899

..και όπως βλέπω όχι μόνο εγώ, κοντά 30.000 αθρώποι είδαν τη μικρή σου περιπέτεια!!

Συνεχίζεται....

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.909

Ωχ πάλι μονόπρακτο θα ανεβάσει.....:119:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Μπα...............τοριξε στην επιθεωρηση σε αλλο ποστ με τιτλο
"Και χαλια και κιλιμια ,για του ηχου τα τσαλιμια":107::107::107:

Reaction score
15.543

Αντουαν χαρηκα πολυ που σε γνωρισα.....
Αυτο ειναι το βασικο μιας και παλαιοτερα τα ειχαμε πει λιγο εν μεσω πληκτρολογιου....

Και να που βρεθηκαμε στην υπογα του Αργυρη......:112:
Πηγα να δω(εεε ακουσω) τα καινουργιο setup του Argi και νασου και ο Αντουαν...
Αφου ακουσαμε τα του Αrgi....πηγαμε και για λιγο να ακουσω το setup του Αντωνη μιας και δεν ειναι μακρια.....

Ευχαριστω Αντωνη που μου εδωσες την ευκαιρια να ακουσω το setup σου....

Tο setup του Αντωνη θεωρω οτι ειναι απο τα κορυφαια....
Και τα ηχεια ειναι ομορφα και ο χωρος των μηχανηματων και γενικα ολος ο χωρος που απολαμβανη το οπτικοακουστικο του συστημα...

Τα περι ηχου τωρα μην περιμενετε και πολλα απο εναν homecinemaκια....:116:
Εγω θα αναφερθω στο τι θα ηθελα περισοτερο απο αυτο το ολιγων που ακουσα....

Θα ηθελα λοιπον περισοτερο βαθος-πλατος εικονας

Κατα τα αλλα ολα μια χαρα σε νορμαλ εντασεις.....

Σε εντασεις περαν του νορμαλ θα ελεγα οτι υπαρχουν καποια προβλημτα που εχουν να κανουν με τον χωρο...(πιστευω)
π.χ.η εικονα αρχιζε και πηγαινε δεξα....οπως επισης αισθανοσουν την πιεση του συστηματος να θελει να παιξει καλα,αλλα λογω του χωρου να χανει σε λιπαρα...

Δεν ξερω αν θα μπορουσε να παιξει αλλο συστημα σε ευτες τις εντασεις σε αυτον τον χωρο....

Μου αρεσε που απο χαμηλες εως υψηλες εντασεις δεν εχανε το βημα του....

Ολα αυτα με cd....

Με το πικαπιο δεν μπορεσα να ακουσω μιας και υπηρχε καποιο προβλημα,παιζωντας μονο το ενα ηχειο....
Θα ελεγα πορολου του μονοφωνικου ακουσματος(για ολιγο με το ιδιο περιεχομενο που ακουσα και με cd)η διαφορα ηταν ακουστη εχωντας περισοτερα λιπαρα.....

Θεωρω Αντωνη οτι το πικαπιο θα παιζει καλυτερα απο τα cdια....

Να εισαι παντα καλα και να απολαμβανης το καταπληκτικο setup σου.....

υγ...ισως καποια στιγμη να ακουσω και το πικαπιο stereo...:126:

Reaction score
3.899

Ωωωωπ!!

Τι έπαθε ο πικάπος ωρέ??

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.773

Με το πικαπιο δεν μπορεσα να ακουσω μιας και υπηρχε καποιο προβλημα,παιζωντας μονο το ενα ηχειο....
Θα ελεγα πορολου του μονοφωνικου ακουσματος(για ολιγο με το ιδιο περιεχομενο που ακουσα και με cd)η διαφορα ηταν ακουστη εχωντας περισοτερα λιπαρα.....

Θεωρω Αντωνη οτι το πικαπιο θα παιζει καλυτερα απο τα cdια....

Να εισαι παντα καλα και να απολαμβανης το καταπληκτικο setup σου.....

υγ...ισως καποια στιγμη να ακουσω και το πικαπιο stereo...:126:
Ωωωωπ!!

Τι έπαθε ο πικάπος ωρέ??

Ο πικάπος έφτιαξε σήμερα!:126:

Το άκουσα και ξετρελάθηκαν τα ταπεινά αυτάκια μου!

Φοβερό το σύστημα του Αντώνη!

Δεν σας λέω πόσα db άκουσα.

Πάντως ήταν στα όρια του πόνου!:144:

Ευχαριστώ για την έκπληξη που μου κάνατε σήμερα εσύ κι ο ''μάστορας'' του πικάπ!:144:

Να σαι καλά Αντώνη να χαίρεσαι τα εργαλεία σου.

Reaction score
460

Κωστα και Γιωργο ευχαριστω για την καλη παρεα που μου προσφερατε και αποδεχθηκατε την προσκληση μου.
Το πικαπ ειχε ενα θεμα στο "κουμπωμα"της αντιστασης των 1000ωμ (δεν ειχε κουμπωσει καλα),με αποτελεσμα να μην παιζει το ενα καναλι(επαιζε πιο χαμηλα,αρκετα πιο χαμηλα).
Το phono "ερχεται"με αντισταση 510ωμ,αλλα επειτα απο δοκιμες κατεληξα οτι στα 1000ωμ παιζει καλυτερα,ετσι εγεινε η "στραβη",επειτα ομως απο την επεμβαση του φιλαρακου μου Κωστα Παππα (να ειναι καλα και χρονια του πολλα δια την ονομαστικη του εορτη)ολα οκ!!
Το συστημα "πεταει" στην κυριολεξια!!
Τωρα τα θεματα περι χωρων ολοι τα ξερουμε και τα αντιμετωπιζουμε οπως μπορουμε.
Δεδομενο ειναι βεβαια οτι οταν ανεβαινουν οι εντασεις(περαν των 120-125 db),τα πραγματα δυσκολευουν (απο θεμα χωρου),αρχιζει και ακουγεται ο χωρος με ολα τα ελατωματα του.
Ειδικα αυτη η εσοχη που ειναι τοποθετημενο το ρακ των μηχανηματων παιζει ασχημο ρολλο,αλλα τι να γινει θα μαθουμε να ζουμε με αυτο.
Τωρα,με τον Κωστα αλλαξαμε και τα βυσματα του καλωδιου που συνοδευε τον sme με καποια wbt.
Υπηρχε καποια σοβαρη ηχητικη αλλαγη αλλα θα αναφερθω εκτενως αλλη στιγμη γιατι δεν ειχα χρονο να τα ακουσω αρκετα.

Reaction score
460

Τα wbt δεν εκατσαν με τιποτα στην καλωδιωση του sme,ειχαμε παχια χαμηλα,μεγαλο ογκο,και το συστημα γενικα "βαρυνε".
Τα ευτελη εργοστασιακα βυσματα που ειχε η καλωδιωση του βραχιονα τελικα αποδειχτηκαν ιδανικα για το ματσαρισμα.
Δεν γνωριζω τι μαρκα ειναι (επανω γραφουν sme) αλλα ειναι φθηνη κατασκευη.
Ετσι λοιπον τα sme βυσματα επανετοποθετηθηκαν στην καλωδιωση και τωρα ολα ΟΚ.
Ειχαμε και την ευχαριστη παρεα του Σταματη (delamostre) στην ολη επεμβαση,ο οποιος ακουσε και τα wbt και τα sme βυσματα (δεν χρειαζεται να πω βεβαια ποια ηταν η αλλη παρεα ενοειτε οτι ο Παππακωστας ειναι πανταχου παρων).Σταματη τι ακουσες?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

τα wbt ειναι γελοια βυσματα.
Mπαμπης Χαιτας.

Και εχει τρελλο δικιο.Δεν θα γινουν ποτε bullit ή cardas , ουτε το 1/4 τους δεν ειναι.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.773

Σταματη τι ακουσες?
Να μας πει ο Αργύρης...αν ακούστηκε το σύστημα μέχρι το σπίτι του! :144::142:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

τιποτα , δεν ειμαι εδω γυρω , ειμαι στο γυρω γυρω

Reaction score
460

τα wbt ειναι γελοια βυσματα.
Mπαμπης Χαιτας.

Και εχει τρελλο δικιο.Δεν θα γινουν ποτε bullit ή cardas , ουτε το 1/4 τους δεν ειναι.
Ειναι γεγονος οτι ο Αργυρης μου το ειχε αναφερει απο καιρο πριν οτι τα wbt δεν........
Απλα κανουμε τις δοκιμες μας.
Δεν γνωριζω βεβαια τι θα γινοταν εαν βαζαμε καποιο πανακριβο βυσμα wbt.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

θα ανοιξω κατι εδω γυρω................

Reaction score
460

φιλαράκι έχεις φτάσει το σύστημα σε επίπεδο βυσμάτων?

Αγχώθηκα τώρα! :131:
Μα καλα εδω εχουν γινει σημεια και τερατα αλλαγων και δεν πηρες χαμπαρι?:142::142:
Ειναι γεγονος παντως οτι οποια αλλαγη γινεται πλεον (ειτε βυσματα ειτε οτιδοιποτε αλλο) ειναι αμεσα ακουστη.

Reaction score
1.813

Μα καλα εδω εχουν γινει σημεια και τερατα αλλαγων και δεν πηρες χαμπαρι?:142::142:
Ειναι γεγονος παντως οτι οποια αλλαγη γινεται πλεον (ειτε βυσματα ειτε οτιδοιποτε αλλο) ειναι αμεσα ακουστη.
Ελπίζω να μη σταματήσουν ποτέ να σου αρέσουν τα ηχεία σου!

Φαντάζεσαι μετά να τα πας όλα από την αρχή????? :116:

Reaction score
1.815

Κατ αρχήν να ευχαριστήσω τον Αντώνη για την ευγενική του πρόσκληση, για ακρόαση του συστήματός του. Ένα σύστημα καθαρά "πρόκληση"!
Το συγκεκριμένο set up το είχα ακούσει πριν επέλθει η λαίλαπα των αλλαγών (διαστημικοί βραχίονες, "ψαγμένα" καλώδια κλπ).
Προχθές άκουσα ένα άαααααλλο σύστημα! Αφ' ενός μου έπεσαν τα σαγόνια από το θαυμασμό του υπέροχου SME βραχίονα, αλλά και της πανάκριβης "κεφάλας" που φορούσε! Μετά δεύτερο σοκ έπαθα από το εξωτερικό τροφοδοτικό που οδηγούσε το direct drive μοτόρι του Γιαπωνέζου (αλλά Φιωργάκη διάλεκτος) Θεού!
Τρίτη και φαρμακερή μου ήρθε όταν άκουσα... Πραγματικά "άκουσα"!!! Δεν υπάρχουν λόγια! Το ..."προηγούμενο" σύστημα πλέον ακουγόταν καθαρόαιμο audiophile! Δε στέκομαι σε μάρκες! Απλά ήταν κορυφαίο!
Αυτά όλα πριν την αλλαγή των WBT βυσμάτων με τα γνήσια του "μάστορα" SME.
Ο αρχιμανδρίτης επί το έργον προσεκτικότατος και το αποτέλεσμα πραγματικά είχε διαφορά! Οι υψηλές μαλάκωσαν και το μπάσσο έσφιξε! Μη φανταστείτε τρελλά πράγματα, απλά ήταν αναγνωρίσιμα και ακουστά. Σε ένα τέτοιο αξιόλογο σύστημα τα πάντα ακούγοντε και σίγουρα ο Αντώνης θα ακούει για πολλά πολλά χρόνια με απόλυτη ευχαρίστηση!

Αντουάν να το χαίρεσαι!! Κορυφαίο set up!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.893
Members
38.255
Νεότερο μέλος
konfan