- Reaction score
- 1
Η ταινία αυτή έχει αναφερθεί παλιότερα αλλά την είδα μόλις πρόσφατα. Καταπληκτική ταινία. Must.
Ορίστε, μή προλάβουμε να γράψουμε για μια ταινιούλα, τσούπ να μας ξενερώσεις :105:.Είχα αυξημένες προσδοκίες πριν το δω. Απογοητεύτηκα πλήρως...
Βαρετό, επαναλαμβανόμενο και ξενερουά συναισθηματισμοί. Γενικά, με απωθούν οι "ονειρικοί" κόσμοι, οπότε η ταινία δεν είχε τύχη.
Από τεχνικά χαρακτηριστικά πάντως πολύ καλό.
Εγώ είμαι αυτός που ξενέρωσε αφού δεν μου άρεσε. :105:Ορίστε, μή προλάβουμε να γράψουμε για μια ταινιούλα, τσούπ να μας ξενερώσεις :105:.
Ωραια ?γεματη? εικονα σε 16:9 καδρο, καλουτσικος ηχος αλλα θεωρω το εργο ιδιαιτερα υπερτιμημενο. Ειδικα μεχρι τη μεση με κουρασε πολυ. Ευτυχως δεν περασε τη 1,5 ωρα και προς το τελος το εσωσε λιγακι...
Να φανταστώ ότι και ο Αντρέας λείπει διακοπές κι έχει μείνει πίσω το thread?:105:
Sci-Fi ταινία μυστηρίου και όποιος αρέσκεται έστω και σε ένα από τα δύο είδη θα μείνει απολύτως ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Στο γεγονός αυτό συμβάλλουν κατά πολύ τόσο οι ανατροπές όσο και το αριστουργηματικό φινάλε.
Ο στρατιώτης Jake Gyllenhaal ξυπνάει ζώντας στο σώμα ενός άγνωστου ανθρώπου τα τελευταία 8 λεπτά της ζωής του πρίν την ανατίναξη του τρένου στο οποίο επιβαίνει. Θα χρειαστεί να ζήσει τα τελευταία 8 λεπτά αρκετές φορές για να κατανοήσει τόσο τη καταστροφή που συμβαίνει όσο και το στρατιωτικό πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχει...
Η πλοκή της ταινίας παρουσιάζεται με μεγάλη μαεστρία ώστε να κρατά τον θεατή συνεχώς σε εγρήγορση αλλά και να του δίνει κομμάτι-κομμάτι τα στοιχεία του puzzle που συνθέτουν την ιστορία. Ο πρωταγωνιστής δείχνει ότι αποτελεί από τα δυνατότερα σύγχρονα χαρτιά των ωραίων του Hollywood.
Groundhog day συναντάει το Inception λοιπόν και το αποτέλεσμα είναι μία ταινία αρκετά σύγχρονη και πρωτότυπη, έστω κι αν διαπραγματέυεται ένα θέμα που έχει παιχτεί αρκετά κυρίως στο παρελθόν. Μου ήταν δύσκολο μάλιστα να μη το συγκρίνω με το αρκετά κοντινό film που έπαιξε ο ίδιος πρωταγωνιστής όταν ήταν ακόμα μικρός και που έγινε γρήγορα cult(Donie Darko) που όμως για μένα είναι και ανώτερο αρκετά.
Δυνατό καλοκαιρινό χαρτί λοιπόν με πάρα πολύ καλή εικόνα σε 16:9 και εντυπωσιακό ηχητικά εφέ, μια ταινία για όλους.
imdb:7.7
Έτσι ακριβώς είναι. Και μιλάω για όλα τα είδη.Εγώ είμαι παράξενος ή δεν έχει κυκλοφορήσει τίποτα της προκοπής εδώ και λίγο καιρό;
Οταν "αγοραζειτε" ταινιες ενος συγκεκριμενου ειδους κινηματογραφίας, που εχουν κατάληξη 2011, 2010 απο τις 3-4 πρωτες σελιδες των ιντερνετικων μαγαζιων, λογικο δεν ειναι.. ποσες καινουργες παραγωγες να βγαλουν και να σας αρεσουν;Εγώ είμαι παράξενος ή δεν έχει κυκλοφορήσει τίποτα της προκοπής εδώ και λίγο καιρό;
Πρέπει να περιμένεις να γυρίσει από τα μπάνια ο Καφάτος που του αρέσει να ψάχνεται. :107:Γενικά και φιλικα τα γράφω γιαυτο και ο πληθυντικος..Απλά εκανα quote το ποστ σου για να γνωρίζετε που αναφερομαι..εξαλου δεν εχει τίποτα το αρνητικο ουτε η κατάληξη, ουτε το "αγοράζετε"..θέμα προτιμησεων και συνήθειας ειναι..
Αλλα καλυτερα δεν θα ξαναγραψω.
Ε,τότε δεν θα κάνει κακό μια παρουσίαση τους απ την δική σας οτπική γωνία.ολες αυτες που ανέφερα θα μπορουσαν να έχουν θέση στο νημα.
Δεν μιλάω για την ποιότητα του αρχικού υλικού(το οποιό έχει να κάνει με αυτά που λέτε) αλλά για την ποιότητα των blu-ray.η ποιοτητα του transfer εχει να κάνει και με ποια κάμερα χρησιμοποιήθηκε και την αισθητική επιλογη του σκηνοθετη..
θα το τσεκαρω και θα επανέλθω..λογικά θα εχει γίνει θέμα στα forum της criterion..το μονο σιγουρο ειναι οτι αμα κάνει τέτοια θα χάσει πολλούς απο τους πελάτες της.Ε,τότε δεν θα κάνει κακό μια παρουσίαση τους απ την δική σας οτπική γωνία. είχα δικο μου blog που παρουσιαζα ταινιες και το σταμάτησα διότι δεν είχα χρόνο να το ενημερωνο για ολες αυτες που παρακολουθουσα. εξαλου εχει παρά πολλα και καλυτερα ενημερωμένα Απο το δικο μου.
Δεν μιλάω για την ποιότητα του αρχικού υλικού(το οποιό έχει να κάνει με αυτά που λέτε) αλλά για την ποιότητα των blu-ray.
Ε,σε πολλά απο αυτά αντί να δώ κόκκο,ή τουλάχιστον μια αίσθηση film,βλέπω ένα ομοιόμορφο γυαλιστερό αποτέλεσμα σαν τηλεοπτική σειρά(πχ το 8 1/2).
Πολυ καλο, συμφωνω σε ολα!
Να φανταστώ ότι και ο Αντρέας λείπει διακοπές κι έχει μείνει πίσω το thread?:105:
Sci-Fi ταινία μυστηρίου και όποιος αρέσκεται έστω και σε ένα από τα δύο είδη θα μείνει απολύτως ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Στο γεγονός αυτό συμβάλλουν κατά πολύ τόσο οι ανατροπές όσο και το αριστουργηματικό φινάλε.
Ο στρατιώτης Jake Gyllenhaal ξυπνάει ζώντας στο σώμα ενός άγνωστου ανθρώπου τα τελευταία 8 λεπτά της ζωής του πρίν την ανατίναξη του τρένου στο οποίο επιβαίνει. Θα χρειαστεί να ζήσει τα τελευταία 8 λεπτά αρκετές φορές για να κατανοήσει τόσο τη καταστροφή που συμβαίνει όσο και το στρατιωτικό πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχει...
Η πλοκή της ταινίας παρουσιάζεται με μεγάλη μαεστρία ώστε να κρατά τον θεατή συνεχώς σε εγρήγορση αλλά και να του δίνει κομμάτι-κομμάτι τα στοιχεία του puzzle που συνθέτουν την ιστορία. Ο πρωταγωνιστής δείχνει ότι αποτελεί από τα δυνατότερα σύγχρονα χαρτιά των ωραίων του Hollywood.
Groundhog day συναντάει το Inception λοιπόν και το αποτέλεσμα είναι μία ταινία αρκετά σύγχρονη και πρωτότυπη, έστω κι αν διαπραγματέυεται ένα θέμα που έχει παιχτεί αρκετά κυρίως στο παρελθόν. Μου ήταν δύσκολο μάλιστα να μη το συγκρίνω με το αρκετά κοντινό film που έπαιξε ο ίδιος πρωταγωνιστής όταν ήταν ακόμα μικρός και που έγινε γρήγορα cult(Donie Darko) που όμως για μένα είναι και ανώτερο αρκετά.
Δυνατό καλοκαιρινό χαρτί λοιπόν με πάρα πολύ καλή εικόνα σε 16:9 και εντυπωσιακό ηχητικά εφέ, μια ταινία για όλους.
imdb:7.7